Dodaj do ulubionych

Architekt (i ciekawy projekt) potrzebny!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 14:25
Nie znam nikogo, kto poleciłby mi bardzo dobrego, młodego i ambitnego (wcale nie musi być
najtańszy w mieście!) architekta lub panią architekt, więc szukam tutaj. Jestem warszawiakiem i będę
budować lub przebudowywać dom na wsi, na dużej działce.
Przeglądałem trochę wpisy na tym forum i aż boję się zaczynać nowy wątek, bo zaraz okaże się, że
kogoś uraziłem, więc żeby uniknąć nieporozumień, wyjaśniam, że oczekuję podesłania mi kilku
zdjęć/szkiców/wizualizacji dotychczas zrealizowanych projektów. Jestem zajętym człowiekiem i
chciałbym uszanować Państwa (i swój) czas - po co zawracać głowę komuś, kto jest zupełnie nie w
moim stylu.
Oczywiście jeśli ktoś z Państwa budował/przebudowywał/remontował dom i ma kogoś wartego
polecenia, to też proszę o namiary.
Pozdrawiam
mazoorcas@yahoo.com
Obserwuj wątek
    • fantazja1234 Re: Architekt (i ciekawy projekt) potrzebny! 19.09.06, 13:57
      Ja też poszukuję w Warszawie architekta do domu ok.200m.

fantazja1234@NOSPAM.gazeta.pl
      • Gość: Hey Jo Design Well IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 15:16
        Ja współpracuję z fajnym biórem i gorąco polecam.
        "Design Well" - młoda i zdolna jak na mój gust pracownia.
        • Gość: Artek Re: Design Well IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 15:19
          Widziałem ich stronkę - polecam.
          www.dwell.pl
    • Gość: gość pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 15:50
      Przepraszam, czy potrzebujecie Państwo architekta do zaprojektowania bryły
      budynku, czy do projektu wnętrz ?
    • Gość: student Re: Architekt (i ciekawy projekt) potrzebny! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 18:37
      heh cwaniaki czy co? chcecie koncepcje za darmo od jakiegoś naiwnego studenta
      architektury a potem znikniecie A może sami jesteście architektami i
      potrzebujecie pomysłu za darmo bo nie idzie ??? Wystarczy poszukać w internecie
      stron pracowni i ich sie pytać Tutaj 90% to studenci architektury
      • Gość: buc Re:zdaje się autorowi nie chodziło o koncepcję.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.06, 10:33
        chciał zobaczyć dotychczasowe projekty. być może coś mu się spodoba i
        zaproponuje współpracę projektantowi.
        ehh ludkowie czytać ze zrozumieniem, psia mać!
        • Gość: bob Re:zdaje się autorowi nie chodziło o koncepcję.. IP: *.chello.pl 20.09.06, 10:46
          Ale zawistni Ci projektanci i archtekci wszcyście tacy , walka na noże
          od samego wspomienia o ew. zleceniu , musi być jakać obiektywna przyczyna
          tego . Nie wierzę , że ludzie są tacy Zostaliście zmuszeni , ale czym zdawało
          by się wykształceni ludzi doprowadzeni zostali do walki o życie i przetwanie ,
          może to : miało być tak pięknie Link do pliku: voila.pl/i9vkl/?1
          • Gość: immuidi Re:zdaje się autorowi nie chodziło o koncepcję.. IP: *.chello.pl 22.09.06, 11:32
            tak, ja studiowalam architekture i z roku na rok, poznajac architektow,
            stwierdzilam , ze to straszni zarozumialcy. Zdecydowalam, ze nie bede brnac w to
            towarzystwo. Przenioslam sie do wnetrz, i nie uzywam slowa architekt. I
            uwielbiam fajne domy na wsi, ale bez porozy na scianie "typu domki mysliwskie".
            Jaka jest lokalizacja domu ?
            • Gość: hey Jo Re:zdaje się autorowi nie chodziło o koncepcję.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 15:15
    • Gość: Hey Jo Re: Architekt (i ciekawy projekt) potrzebny! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 15:15
      • Gość: Madia Re: Architekt (i ciekawy projekt) potrzebny! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 15:20
        Design Well
        -może być, conajwyżej bardzo poprawne projektowanie
      • Gość: SQR Re: Architekt (i ciekawy projekt) potrzebny! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 15:21
        Ty Hey Jo czkawki dostałeś czy co?
        Słownika nie macie w tym biÓrze???
      • Gość: abc... Re: Architekt (i ciekawy projekt) potrzebny! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 15:21
        Gość portalu: Hey Jo po raz kolejny napisał(a):
        > Ja współpracuję z fajnym biórem i gorąco polecam.
        > "Design Well" - młoda i zdolna jak na mój gust pracownia

To musi być naprawdę sóper bióro.
    • Gość: hm Re: Architekt (i ciekawy projekt) potrzebny! IP: *.aster.pl 14.11.06, 11:19
      Jeśli chodzi o architekta to polecam Marcina Rubika www.marcinrubik.pl/,
      a do zieleni polecam architekta krajobrazu Roberta Nowickiego
      www.urbandesign.pl/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka