Gość: inz. Mamon IP: 213.33.69.* 29.07.03, 08:58 transstudio.com/pow/ Co prawda zza oceanu, ale... :-) Moze Zorro cos dopowie :-))) Niestrudzony krzwiciel dobrej architektury, Wasz inz. Mamon Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kakaka Re: Cos o nowoczesnych materialach IP: *.pp.com.pl 12.08.03, 19:19 bardzo ciekawa i pożyteczna strona - dziękuję. panie inżynierze, mimo wszystko - czy pana podróże w internecie nie odbywają się ze szkodą dla twórczości własnej? ukłon kakaka Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Cos o nowoczesnych materialach 12.08.03, 23:58 Podroze ksztalca drogi Kakaka. I dzieki m.i. nim tworczosc wlasna staje sie bardziej wyrafinowana. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kakaka Re: Cos o nowoczesnych materialach IP: *.pp.com.pl 13.08.03, 18:39 miltonia napisała: > Podroze ksztalca drogi Kakaka. I dzieki m.i. nim tworczosc wlasna staje sie > bardziej wyrafinowana. > Pozdrawiam. oczywiście szanowna Miltoniu. niemniej pomiędzy nimi a finałem twórczości własnej jest etap rafinowania - polegający na nakładaniu kolejnych warstw kalki - i ten etap wymaga czasu jak najwięcej, ponieważ z niego najłatwiej wyciąć fragmenty przeznaczane na wyprawy do dusznych, śmierdzących barów. niskie ukłony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inz. Mamon Re: Cos o nowoczesnych materialach IP: 213.33.69.* 13.08.03, 08:46 Gość portalu: kakaka napisał(a): > bardzo ciekawa i pożyteczna strona - dziękuję. > > panie inżynierze, mimo wszystko - czy pana podróże w internecie nie odbywają > się ze szkodą dla twórczości własnej? > > ukłon > kakaka ******** Zyjemy w epoce wiedzy, ktora wyparla epoke industrialna. Wniosek z tego , ze wytwarzanie nie jest problemem. Zdobywanie wiadomosci i ich przetwarzanie stalo sie najwazniejsze. Ale faktem jest, ze internet pozera mi sporo czasu :-))) Uklony, inz. Mamon Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Cos o nowoczesnych materialach 14.08.03, 15:48 Gość portalu: inz. Mamon napisał(a): > Ale faktem jest, ze internet pozera mi sporo czasu :-))) Che, che, to tak, jak mnie. Tyle, ze gdyby nie internet to i tak znalazlabym inny sposob na odciagniecie sie od tej nudnej czynnosci, jaka jest praca. Odpowiedz Link Zgłoś