umbradomini1 12.07.05, 19:02 i jak??? kto się gdzie dostał??? ja wciąż czekam:((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kawa_malinowa Re: STUDIA :P 12.07.05, 23:10 A ja wciaz nie zlozylam papierow :P Wiec jutro do Wroclawia... Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: STUDIA :P 12.07.05, 23:20 Wreszcie!!!!!!!!!!!!!!!!1 ja od 3 godzin się loguję na stronie UWr i nic.... Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_malinowa Re: STUDIA :P 12.07.05, 23:26 Wiesz, czas jest do piątku :) Mam nadzieję, że jutro na Nankiera nie będzie problemów z logowaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: STUDIA :P 12.07.05, 23:27 jasne, a latina polubi swoich uczniów! widzę, żeś naiwna w tej materii:) Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_malinowa Re: STUDIA :P 12.07.05, 23:33 jestem po prostu w nie-posiadaniu drukarki w domu. Mialam dzisiaj udac sie w to miejsce, gdyie sklada sie papiery, ale szukanie pracy bylo tak absorbujace (to moje nowe hobby) W sumie o przekrętach co niektórych firm można byłoby napisać artyuł. Chcesz szczegółów? I wizyta we Wrocławiu skończyła się w Salvadorze (jak dobrze, ez tania ksiazka blisko), a nie na uczelni.... :) Odpowiedz Link Zgłoś