robert_polak2 19.11.07, 11:37 Co sadzicie o tym wnętrzu? www.dobrzemieszkaj.pl/gallery.php?action=showgrupa&idgrupa=559 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Liquid Re: Projektanci wnetrz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.07, 22:42 Scenografia i tyle. Projektu brak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giorgio Re: Projektanci wnetrz IP: 134.169.47.* 20.11.07, 08:59 jak ktos ma duzo pieniedzy i malo gustu to efekt jest jak na zdjeciach Odpowiedz Link Zgłoś
martyska1 Re: Projektanci wnetrz 20.11.07, 12:30 Bez wyrazu. Choć może raczej powinnam npisać, że z wyrazem tylko mało interesującym. Wnętrze bez myśli wiodącej. Zlepek różnych przedmiotów, materiałow i kolorów, oraz stylów. Ale jest także plus. Wizualka jest poprawnie wykonana. Odpowiedz Link Zgłoś
dandmdraft Re: Projektanci wnetrz 25.11.07, 22:12 to nie jest wizualka... dla ścisłości... wygląda bardzije na jakies studujne zdjecie.. ale to i tak nie zmienia faktu ze jest raczej... odstraszające... Odpowiedz Link Zgłoś
szyszkiewicz Re: Projektanci wnetrz 26.11.07, 12:07 Studyjne zdjęcie??? Znaczy się co stoi kanapa i reszta to fototapeta? No nie przesadzaj... Ciekawe kto by robił taką scenografię, która i tak zostanie pojechana:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: Projektanci wnetrz IP: *.publikator.com.pl 28.11.07, 15:08 A mnie to kręci. Znam trochę projekty pani Banasik, która jest scenografem z profesji. Czy wszystko musi być dosłowne i przypisane funkcji, a co się w ramkach nie mieści to zaraz jest ochrzczone jako wyraz nadmiaru kasy i braku gustu. De gustibus non discutandum... Trochę poezji i przekory do naszych smutnych pomieszkań aż się prosi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Projektanci wnetrz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.07, 07:24 poprawnie wykonana ? tylko tyle ? szacuneczek - najwyzsza półka kawał dobrej profesjonalnej roboty ktoś kto robił modelowanie takiego kredensu ,to wie ile to wymaga roboty bardzo dobre tekstury ( pewnie własnej roboty ) dobre swiatło dobry render tylko ktoś kto nie ma pojecia jak takie cos zrobic ,moze narzekać na to ze ,,kfiatki" w wazonie zwiedły jak dla mnie miszczostwo świata gdybym był bardziej skromny ,to bym powiedział ze lepsze od moich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Projektanci wnetrz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.07, 07:28 dla tych co nimajum poczucia humoru ( np Roman ) miszczostwo było celowe choć zapomniałem stringów ( wiem Roman ,ty preferejszyn kal-lesono ) zimno na dworze ,a ja zapomniałem stringów , horopcia Odpowiedz Link Zgłoś