storotka 17.08.08, 13:50 Witam wszystkich! Szukam i szukam gotowego projektu. Znalazłam projekt: projekty.budujemydom.pl/projekty.php?w=1&id=23_dukat_-_domowe_ Chciałabym poznać Waszą opinię. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: projekt domu Dukat IP: *.subscribers.sferia.net 18.08.08, 10:20 FATALNY, tutaj jest kilka ciekawych projektow domów- m2.dk/Sommerhuse.aspx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: architekt Re: projekt domu Dukat IP: *.habar.com.pl 18.08.08, 10:58 polecam własne usługi projektowe - jesli zamierza się przez długi czas (pewnie juz do końca zycia :-) mieszkać w jednym miejscu to warto dopasować dom do swoich potrzeb a nie potrzeby do (katalogowego) domu. a projekt - hmmm - obróbki i wykończenie domu wyjdzie majątek - jak w każdej katalogówce - znam to z doświadczenia pozdrawiam www.a-rp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
storotka Re: projekt domu Dukat 18.08.08, 14:57 Obejrzałam domy: m2.dk/Sommerhuse.aspx. Jak dla dla mnie są to domy za bardzo nowoczesne. Ważne, aby dom w środku był wygodny,ale na zewnątrz też był ładny. Dlatego taką popularnością cieszą się gotowe projekty np.Archon. Pomyślę jednak o projekcie indywidualnym. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: projekt domu Dukat IP: *.subscribers.sferia.net 18.08.08, 15:34 To co popularne na ogół nie jest dobre. Tak jest w muzyce jak i w sztuce. O pracowni Archon nie będe lepiej nic pisał, bo to nie ich wina,że to Murator wypromował domy katalogowe na polskim rynku. Ogromny cios dla architektury domów polskich. Powodzenia życzę z projektem indywidualnym i rychłego zamieszkania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kar_ma Re: projekt domu Dukat IP: *.chello.pl 19.08.08, 19:39 Mnie podoba się ten dom. Świetnie zagospodarowane miejsca pod skosami na garderobę i pralnię. Co do parteru to zrobiłabym przejście z garażu do pomieszczenia gospodarczego oraz jeśli tylko jest miejsce to schody ze spocznikiem (są dużo wygodniejsze niż zabiegowe). Na pewno dach będzie drogi bo czterospadowy i z lukarnami, ale lukarny są o wiele lepsze niż okna dachowe, więc warto. Pozdrowienia i miłego budowania. Odpowiedz Link Zgłoś