wojciech_art 27.10.08, 12:24 Witam, Pilnie poszukuje projektanta wnetrz ktory wykona aranzacje 2 lazienek (2,5m2 oraz 13m2), salonu z jadalnia (36m2) oraz hol (6m2). W nowoczesnym stylu. Nieruchomosc znajduje sie w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kat.deko Re: Poszukuje Projektanta Wnetrz - PILNIE !!! 27.10.08, 12:50 Witam.Chętnie się podejmę tego zlecenia.Proszę kontakt na dekorstudio.biuro@gmail.com -podam szczegóły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: projektant_wnętrz Re: Poszukuje Projektanta Wnetrz - PILNIE !!! IP: *.aster.pl 26.11.08, 16:35 Właśnie skończyłam projekt i jestem do pana dysozycji. Od 10 lat profesjonalnie projektuję wnętrza. Zapraszam na niezobowiązujące spotkanie na którym określili byśmymy zakres opracowania i cenę. Chcę zaprezentować móje portfolio. Oczywiście w czasie i miejscu dla Pana dogodnym. Pracuję szybko i dotrzymuję terminów. Serdecznie zapraszam. Mój tel. 514 465 555 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mim wnetrza Re: Poszukuje Projektanta Wnetrz - PILNIE !!! IP: *.zax.pl 27.10.08, 12:54 Zapraszamy do mim wnętrza, aranżacje w wybranym stylu i designie, realizujemy również drogą on-line, ceny relatywnie do potrzeb i preferencji Klienta. Marta i Magda www.mimwnetrza.pl Odpowiedz Link Zgłoś
nati_n87 Re: Poszukuje Projektanta Wnetrz - PILNIE !!! 27.10.08, 13:17 Witam serdecznie, Bardzo chętnie Panu pomogę. Jestem młodą projektantką ze świeżym spojrzeniem na wnętrze. Jeżeli jest Pan zainteresowany proszę o kontakt mailowy i wtedy podam szczegóły: nnietz@wp.pl Dodam że jestem z Warszawy więc nie byłoby problemu z ewentualną współpracą. Pozdrawiam Natalia Nietz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: How`Z s t u d i o Re: Poszukuje Projektanta Wnetrz - PILNIE !!! IP: *.ghnet.pl 27.10.08, 19:34 Prosimy o kontakt mailowy mw@gnet.pl przedstawimy ofertę Odpowiedz Link Zgłoś
eleganckiewnetrza Re: Poszukuje Projektanta Wnetrz - PILNIE !!! 28.10.08, 19:10 wojciech_art napisał: > Witam, > > Pilnie poszukuje projektanta wnetrz ktory wykona aranzacje 2 lazienek > (2,5m2 oraz 13m2), salonu z jadalnia (36m2) oraz hol (6m2). > W nowoczesnym stylu. > > Nieruchomosc znajduje sie w Warszawie. Witam, A możesz podać jakiś kontakt lub skontaktować się ze mną ? tel.: 696 111 888 info@696111888.com Dzięki Oleg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gutdesign Re: Poszukuje Projektanta Wnetrz - PILNIE !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.08, 08:20 Witam, zapraszam serdecznie. Projektuję nowoczesne i funkcjonalne wnętrza, a łazienki to moja specjalność. Jestem z Warszawy. Pracuję indywidualnie a więc moje ceny są konkurencyjne w stosunku do cen w studio projektowych. Proszę napisać na adres gutdesign@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
rgerej Re: Poszukuje Projektanta Wnetrz - PILNIE !!! 29.10.08, 10:18 Witam, zapraszam do korzystania z usług w następującym zakresie: - projekty aranżacyjne wnętrz mieszkalnych, - konsultacje, - wizualizacje projektowe, - nadzór autorski nad projektem, - własna ekipa budowlana, - współpraca z dostawcami/pomoc w składaniu zamówień, organizowaniu transportów, - pomoc przy wyborze materiałów wykończeniowych. - dojazd do klienta. Zapraszam do rozmowy i proszę o kontakt na maila rgerej@niefabrycznie.pl lub pod nr tel. 695 778 773 Pozdrawiam serdecznie Renata Gerej-Lasota Pracownia Projektowa LaPsota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: creative-interiors Re: Poszukuje Projektanta Wnetrz - PILNIE !!! IP: 89.206.149.* 29.10.08, 13:54 Witam. Z przyjemnoscia podejme sie wspolpracy. Prosze o szczegoly na maila: wnetrza@creative-interiors.pl Odpowiedz Link Zgłoś
go27 Re: Poszukuje Projektanta Wnetrz - PILNIE !!! 30.10.08, 14:49 Jestem architektem wnętrz, pracuję w Warszawie. Zapraszam do mojej pracowni. FRU DESIGN Autorska Pracownia Projektowa tel. +48 698 679 267 biuro@frudesign.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Re: Poszukuje Projektanta Wnetrz - PILNIE !!! IP: *.cust.tele2.pl 31.10.08, 15:53 Witam, Jestem młodym architektem, z praktyka w renomowanych warszawskich pracowniach, chetnie podejme sie pracy na wlasny rachunek, projektujac wnetrza. Zainteresowanych prosze o kontakt: mdnd@o2.pl Tomasz Odpowiedz Link Zgłoś
ideadomu Re: Poszukuje Projektanta Wnetrz - PILNIE !!! 31.10.08, 16:44 witam, zapraszam na ideadomu.com ideadomu@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: projektant Re: Poszukuje Projektanta Wnetrz - PILNIE !!! IP: 195.184.83.* 02.11.08, 09:44 Autorska Pracownia Projektowa art. plastyk Teresa Małgorzata Sołtan 02-967 Warszawa ul. Uprawna 20 tel.0 501 017 390, 0 22 499 34 75 malgorzata@soltan.waw. pl Zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
soltanteresa Re: Poszukuje Projektanta Wnetrz - PILNIE !!! 02.11.08, 09:49 AUTORSKA PRACOWNIA PROJEKTOWA art. plastyk Teresa Małgorzata Sołtan 02-967 Warszawa ul. Uprawna 20 tel. 0 501 017 390, 0 22 499 34 75 malgorzata@soltan.waw.pl Zapraszam do współpracy, proszę o kontakt mailowy, prześlę Panu ofertę cenową i warunki współpracy. Pozdrawiam T.M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
artdesignstudio Re: Poszukuje Projektanta Wnetrz - PILNIE !!! 03.11.08, 18:59 Jestem studentką architektury wnętrz na ASP. Oferuję wykonanie niebanalnej aranżacji wraz z pełna dokumentacją wykonawczą. 20 zł/m2. Odpowiedz Link Zgłoś
martina_p designo_studio aranzacji wnetrz_woj.Śląskie 03.11.08, 19:45 designo studio aranżacji wnętrz ODKRYJEMY TWOJE WNĘTRZE Kompleksowe projektowanie wnętrz (mieszkania, domy, biura, salony sprzedaży/ kosmetyczne) Na projekt składają się: - inwentaryzacja pomieszczenia - rzuty - przekroje- widoki ścian - kolorystyka - rozwiązania oświetleniowe - szczegółowy opis Każdego klienta traktujemy indywidualnie. Szybka realizacja projektu. Atrakcyjna oferta cenowa. Kontakt Jeżeli jesteś zainteresowany/a/ to napisz a umówimy się na spotkanie i omówimy Twój projekt. Dane kontaktowe: designo@op.pl 506-174-149 www.studio-designo.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.K. Re: Poszukuje Projektanta Wnetrz - PILNIE !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.08, 21:47 Witam, Z chęcią zajmiemy się projektem Państwa wnętrza. Nasza praca dzieli się na 3 etapy z którymi opisem na pewno zapoznała się Pani na naszej stronie www. Po ustaleniu Państwa zapotrzebowań funcjonalnych, zostanie wykonane 5-8 opcji układu funkcji wnętrza z którego możemy wybrać 1 odpowiedni lub połączyć kilka pomysłów w całość, praca nad układem funkjonalnym jest zakończona w momencie Państwa pełnej akceptacji. Po czym wykonujemy model 3d zaakceptowanego układu i na jego podstawie zostają tworzone wizualizacje, z którymi jakością również pewnie zapoznali się Państwo na nasze stronie www.kraszewska.com.pl Wizualizacje pokazują sprzęty, modele, kolorystyke, dobór materiałów i oświetlenie i meble. Po czym na podstawie zaakceptowanych przez Państwa wizualizacji wykonujemy rozrys techniczny i pełne opracowanie instalacyjne wnętrza. Rysunki są wykonawcze, na ich podstawie wykonawcy są w stanie wycenić a nastepnie zrealizować projekt. Wchodzi w to rozrys mebli na zamówienie i stalarki kuchennej Na zakończenie tego etapu wykonujemy kosztorys wykończenia wnętrza, spis elementów niezbędnych do wykończenia łazienek, oświetlenia itd. Ostatni etap to nadzór autorski. Jest możliwość skorzystania z naszych ekip i podwykonawców oraz dostawców. Płatności za projekt również są w 3 etapach: -zaliczka 40% przy przystąpnieniu do pracy -35% po zakończeniu etapu 2 -25% po zakończeniu nadzoru. Przy dużej ilości metrów ceny ulegają lekkiej negocjacji. Jeśli otrzymałabym rzut Państwa domu wykonam ofertę wraz z zakładanymi terminami. Pozdrawiam serdecznie i pozostaje do dyspozycji. Katarzyna Kraszewska 0-607069946 022-4090068 Odpowiedz Link Zgłoś
robertokulinski.0 Projektant Wnetrz 13.02.09, 13:22 Aranżacja mieszkan,apartamentów,domów. Zapraszam do niezobowiazującego spotkania i konsultacji. Kontakt: arch.wnętrz Robert robertokulinski@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alexa-design Re: Poszukuje Projektanta Wnetrz - PILNIE !!! IP: *.eranet.pl 26.11.08, 15:21 Zapraszam do wspolpracy www.alexa-design.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jolinek.2 Re: Poszukuje Projektanta Wnetrz - PILNIE !!! 28.11.08, 19:10 Witam jeżeli temat jest nadal aktualny zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą na www.kwilmanwalowski.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: projekt.net Re: Poszukuje Projektanta Wnetrz - PILNIE !!! IP: *.acn.waw.pl 29.11.08, 01:04 Witam, zapraszam do zapoznania się z moim portfolio oraz do współpracy. picasaweb.google.pl/olgapytel.priv/PORTFOLIO02# Oferuję dobry, dopasowany do Państwa potrzeb i oczekiwań projekt,w bardzo rozsądnej cenie, elastyczne godziny spotkań, sprawdzone ekipy wykonawców. Pozdrawiam arch.wnętrz Olga Pytel tel.608347677, e-mail:projekt.net@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś