Gość: Magda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.03, 13:30 Cześć, czy ktoś z Was zna, buduje, budował dom korzystając z ww. projektu? Jetsem ciekawa Waszych uwag, doświadczeń i poniesionych kosztów! Dzięki MAgda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
geschaftsmann Re: Projekt domku WB3980 Agrobist 16.11.03, 21:21 Gość portalu: Magda napisał(a): > Cześć, > > czy ktoś z Was zna, buduje, budował dom korzystając z ww. projektu? > > Jetsem ciekawa Waszych uwag, doświadczeń i poniesionych kosztów! ach literówki! dotarłem :) agroBisp.com.pl i tam WB-3980, spojrzałem z ciekawosci i moje SUGESTYWNE opinie: - archaiczna technologia ścian [i droga w budowie] raczej warto by ją wymienić na gazobeton - kuchnia troche mała - ubikacja na parterze powinna mieć wejście z przedpokoju, bo w takim przedsionku zawsze jest troche zimniej i to taki dyskomfort przejscia z mieszkania do WC - biorac pod uwage kąt dachu, pokoje na poddaszu będą bardzo ścięte co mi sie nie podoba {nizszy komfort} - schody są dobre bo bez zakrętów - duża sień to plus - komin przy kotle CO nie będzie wykorzystany jako ciepła ściana bo w nieciekawym miejscu generalnie to podwyższył bym ściankę kolankową i zmienił technologię i oczywiście dostawił dwa garaże. Odpowiedz Link Zgłoś