Gość: ygo IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.01, 14:43 Chętnie wymienię się tematami z polskiego i matmy (podobno 100% żródło).Napisz na adres ygoruss@poczta.onet.pl. P.S-są to jedynie obiegowe teorie tzw."pewniaki" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: miecho Re: Wymiana przecieków-WIELKOPOLSKA IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.01, 09:36 Nie mam żadnych informacji na temat matur. Ale jeśli masz pewne źródło i tematy, to b. ciebie proszę o ich przesłanie!!!! Dzięki - miecho: pawla@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Wymiana przecieków-WIELKOPOLSKA IP: 217.153.48.* 06.05.01, 18:32 ja nie mam i nie spodziewam sie niestety zadnych przeciekow ale moze ty moglbys pomoc? napisz - interesuje mnie tylko polski - czarna7@poczta.onet.pl dzieki z gory!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIECHO Re: Wymiana przecieków-WIELKOPOLSKA IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.01, 17:00 MASZ MOZE JAKIES PRZECIEKI???? JA NIC NIE MAM !! PROSZE CIE NAPISZ MI! Z GORY DZIEKI! MOJ EMAIL: ALUSIASPECIAL@POCZTA.ONET.PL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniel Re: Wymiana przecieków-WIELKOPOLSKA IP: 217.96.184.* 07.05.01, 14:43 Mozesz przyslac te temety? tryb@meeko.net Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Wymiana przecieków-WIELKOPOLSKA IP: *.matrixnet.pl 07.05.01, 18:54 jesli masz przecieki to goraco prosze o nie dachu_pl@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Honcia Re: Wymiana przecieków-WIELKOPOLSKA IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.01, 15:05 Jeśli chciałyś mi pomóc w sprawie matur to gorąca prośba o przesłanie tematów honwal@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś