agraffka 01.08.04, 21:20 Czy ktos z Was moglby polecic mi jakies dobre, sprawdzone informatory maturalne? Zupelnie nie wiem, co wybrac ;-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Alek Re: informatory maturalne - POMOZCIE :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.04, 23:18 Ale informatory odnośnie czego? Sposobu pisania matury? - wszystkie są takie ame, różnią się szatą graficzną(niektóre mają obrazki kolorowe), ale wszystkie są wydane przez Okręgowe Komisje. A jeżeli chodzi o takie do nauki to ja sam założyłem wątek na tym forum i nikt mi jeszcze nie odpowiedział.pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REWARD Re: informatory maturalne - POMOZCIE :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 10:45 Ale informatory to tylko wstęp do nauki takie podstawowe informacje jesli chodzi o zadania, a jesli ktos przygotowuje sie naprawde dobrze to musi posiadas o wiele więcej zadan - trening czyni mistrza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alek Re: informatory maturalne - POMOZCIE :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 13:53 A masz takie, które uczynią z Ciebie mistrza to podaj, chętnie bym przejrzał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agulkapomaturzepar Re: informatory maturalne - POMOZCIE :-) IP: *.dbn.pl 25.08.04, 14:18 Ja się uczyłam do matury z informatorów Wydawnictwa Omega z Krakowa i szczęślwie zdałam:)!!! Polecam:)dużo ćwiczeń, dobrze opracowanych, urozmaiconych. ich stronka: www.ws-omega.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś