Dodaj do ulubionych

HARMONOGRAM MATUR 2005 KWIECIEŃ/MAJ

19.12.04, 09:40
www.cke.edu.pl/index.php?option=content&task=view&id=163&Itemid=2

2005 rok
Kwiecień
15 kwietnia
Zakończenie roku szkolnego dla klas maturalnych w szkołach ponadgimnazjalnych
18-29 kwietnia
Egzaminy ustne w szkołach przeprowadzających egzamin maturalny wg
harmonogramów ustalonych przez przewodniczących szkolnych zespołów
egzaminacyjnych.
(w uzasadnionych przypadkach mogą być kontynuowane w maju)

2005 rok
Maj
Niedziela 1.
Poniedziałek 2.
Wtorek 3.
Środa 4. języki mniejszości narodowych, język kaszubski i język słowacki
Czwartek 5. język polski
Piątek 6. język angielski i język angielski w klasach dwujęzycznych
Sobota 7. język niemiecki i język niemiecki w klasach dwujęzycznych
Niedziela 8.
Poniedziałek 9. matematyka
Wtorek 10. język łaciński i kultura antyczna
Egzamin dojrzałości - język polski
Środa 11. język grecki i kultura antyczna, język szwedzki, język portugalski
Egzamin dojrzałości - drugi przedmiot
Czwartek 12. historia
Piątek 13. biologia
Sobota 14. język rosyjski
Niedziela 15.
Poniedziałek 16. geografia
Wtorek 17. historia sztuki
Środa 18. fizyka i astronomia
Czwartek 19. wiedza o społeczeństwie
Piątek 20. chemia
Sobota 21. język hiszpański
Niedziela 22.
Poniedziałek 23. informatyka
Wtorek 24. język francuski i język francuski w klasach dwujęzycznych
Środa 25. język włoski
Czwartek 26. Boże Ciało
Piątek 27. historia muzyki
Sobota 28. wiedza o tańcu
Niedziela 29.
Poniedziałek 30.
Wtorek 31.
Obserwuj wątek
    • Gość: lescyk Re: HARMONOGRAM MATUR 2005 KWIECIEŃ/MAJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 11:00
      Ale jazda, POLSKI ANGIELSKI dzień przerwy i MATMA :P a później kilka dni i WOS,
      co to będzie za niedziela przed MATMĄ <lol> :-)
      • Gość: courtney Re: HARMONOGRAM MATUR 2005 KWIECIEŃ/MAJ IP: *.man.busko.pl 19.12.04, 11:30
        hehe biologia w piątek 13-tego ;)
        • Gość: suppasattwa Re: HARMONOGRAM MATUR 2005 KWIECIEŃ/MAJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 11:43
          Pieknie.
          5. i 6.- polski i angielski; 12. i 13.- historia i biologia. Szkoda, ze nie
          wszystkie cztery pod rzad. A biologii w piatek 13. to jzu w ogole nie
          skomentuje. Ech.
          • Gość: Motylek Re: HARMONOGRAM MATUR 2005 KWIECIEŃ/MAJ IP: *.244.145.223.ip.tnp.pl 19.12.04, 12:02
            Taaaaa niemiecki w sobote :/ Szkoda ze matematka nie jest w niedziele
            • Gość: bartek Re: HARMONOGRAM MATUR 2005 KWIECIEŃ/MAJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 12:44
              nie kapuje czegos.
              Czemu jest polski 5 maja, a potem 10 maja jest napisane "egzamin dojrzalosci -
              jezyk polski"????
              • rodzynia Re: HARMONOGRAM MATUR 2005 KWIECIEŃ/MAJ 19.12.04, 14:15
                Gość portalu: bartek napisał(a):
                > nie kapuje czegos.
                > Czemu jest polski 5 maja, a potem 10 maja jest napisane "egzamin dojrzalosci -
                > jezyk polski"????

Zapewne żeby odróżnić naszą maturę od starej (bo np. taką jeszcze piszą
                uczniowe 5 klas techników) ich maturę nazwali egzaminem dojrzałości. Nie martw
                się, my mamy napewno 5 maja :)
    • Gość: Alek Re: HARMONOGRAM MATUR 2005 KWIECIEŃ/MAJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 12:49
      Wtorek 24. język francuski i język francuski w klasach dwujęzycznych

KTO TAK KRETYŃSKO TO UMIEŚCIŁ?

Wszystkie języki na początku, ten akurat na końcu. I traf chciał, że akurat ten
      język piszę.
      • Gość: Alek Re: HARMONOGRAM MATUR 2005 KWIECIEŃ/MAJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 12:57
        Fajny rozkład poza tym bo nie muszę dużo pamiętać co do dat.
        Czwartek 5 polski
        Czwartek 12 historia
        Czwartek 19 wos
        Wtorek 24 francuski.

Współczuję tym co mają w soboty, to jest dopiero kretyństwo.
        • Gość: gabi Re: HARMONOGRAM MATUR 2005 KWIECIEŃ/MAJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 15:23
          Ja w sumie nie mam tak zle:
          5 polski
          19 wos
          24 francuski ( no francuski moglby byc troche wczesniej :) )
          • dobryczlowiek4 Re: HARMONOGRAM MATUR 2005 KWIECIEŃ/MAJ 19.12.04, 17:45
            Ja myślę, że to jest ustawione w porządku malejącym i uzależnione od liczby
            osób zdających dany przedmiot... Polski zdają wszyscy, a potem to już różnie,
            aż do wiedzy o tańcu. :-)
            • Gość: Alek Re: HARMONOGRAM MATUR 2005 KWIECIEŃ/MAJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 22:55
              dobryczlowiek4 napisał:

> Ja myślę, że to jest ustawione w porządku malejącym i uzależnione od liczby
              > osób zdających dany przedmiot... Polski zdają wszyscy, a potem to już różnie,
              > aż do wiedzy o tańcu. :-)

A ja myślę, że za dużo jest wyjątków, aby Twój wniosek był prawdziwy. Spójrz na
              sam początek. Później języki szwedzki, portugalski - ktoś w ogóle się ich uczy?
              No i dalej też jest kilka odstępstw, wos i historia - bardzo dużo osób,
              francuski też w sumie nalezy do popularnych.

Ale z kole rosyjski i niemiecki często wybierane języki, a zdawane bedą w
              sobotę? porażka

• Gość: gabi Re: HARMONOGRAM MATUR 2005 KWIECIEŃ/MAJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 01:10
                U nas w szkole francuski zdaje w sumie 15 osob,w tym ja :) A u Ciebie Alek ile?
                • Gość: Alek Re: HARMONOGRAM MATUR 2005 KWIECIEŃ/MAJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 01:25
                  3 osoby. Stwierdzili, że się nie opłaca powoływać komisji i prawdopodobnie
                  gdzieś nas dorzucą, do jakiejś innej szkoły, szkoda.
    • Gość: Natchniuza Re: HARMONOGRAM MATUR 2005 KWIECIEŃ/MAJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 11:40
      Szkoda, ze nie ma wiekszej przerwy miedzy polskim i angielskim :/
      No i biologia w piatek 13. ehh...cudnie.
    • kadlubek07 Re: HARMONOGRAM MATUR 2005 KWIECIEŃ/MAJ 20.12.04, 16:24
      Ciekawe, jak szkoły sobie z tym poradza...przeciez np u mnie samo pisanie bedzie trwac przez jakieś 2 tygodnie, więc szkoła zablokowana i to w goracym okresie...nie wspomne juz o ustnych, II i I klasy beda miały ferie z tej okazji?
      • Gość: gabi Re: HARMONOGRAM MATUR 2005 KWIECIEŃ/MAJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 12:24
        Ja sie dzisiaj dowiedziałam,ze ustne sa u nas od godziny 13 do
        18.30,cudownie ...Pozatym dzisiaj uraczyli mnie rowniez druga wspaniala
        wiadomoscia,ze skorot w szkole zdaje tylko 15 osob francuski,to
        najprawdopodobniej pojedziemy ustny zdawac co Poznania,bo u nas nie ma
        odpowiednich nauczycieli,ktorzy mogliby byc w komisji...zajebiscie ...
        • Gość: Alek Re: HARMONOGRAM MATUR 2005 KWIECIEŃ/MAJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 16:22
          Ja mam to samo tylko mieszkam w Warszawie, może chociaż przez to będę miał
          łatwiej, ale egzamin ten sam.
    • rodzynia NIE BĘDZIE MATUR W SOBOTY/MAŁE ZMIANY W TERMINARZU 23.12.04, 14:02
      www.cke.edu.pl/index.php?option=content&task=view&id=163&Itemid=2

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka