Dodaj do ulubionych

co byście zrobili gdyby.........

IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.05, 17:28
na 3 tygodnie przed studniówką wasz partner was zostawił? poszlibyście czy
nie?szukam kogoś innego, ale coś cięzko idzie. Więc iść sama czy lepiej
siedzieć w domu?czekam an wasze opinie.
Obserwuj wątek
    • Gość: maturzysta :-( okropność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 17:37
      Ojej... to przykre

jak niektórzy potrafią być nieodpowiedzialni...
      nie znam gościa, ale zdecydowanie nie chciałbym go poznać
      aż mnie obrzydziło
      no cóż głupota innych czasem naprawdę boli

a Ty??
      idź i baw się dobrze
      kup zajeb... tzn śliczną kieckę i pokaż mu, jak wspaniale bawisz się bez niego
      powinno dać do myślenia
      • Gość: kott Re: okropność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 17:42
        ja bym poszła bez mrugnięcia okiem...przez taką błahostkę nie warto psuć sobie
        tak wspaniałego i wesołego dnia! ;-))
    • kanapkazserem Re: co byście zrobili gdyby......... 09.01.05, 17:44
      wiesz co, szukanie kogos na siłe jest bezsensu. Bedziesz sie czuła
      odpowiedzialna za ta osobe i to nie pozwoli Ci sie bawić w pełni. Na pewno
      bedzie sporo osob ktore przyjda same, albo weż jakiegos kolege z klasy/szkoly
      ktory tez idzie sam i bawcie sie razem swietnie. Moim zdaniem jak juz isc z
      kims to ze swoja sympatia, a jak jej nie ma to nie szukac jakis kuzynow siodmej
      wody po kisielu. Idz sama i baw sie dobrze i niech brak partnera Ci w tym nie
      przeszkadza :)
      • Gość: gabi Re: co byście zrobili gdyby......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 18:05
        No,pewnie ze idz !!! Na studnowce napewno bedzie swietnie. I nie przejmuj sie
        facetami,tacy juz sa :)
    • Gość: Kaja Re: co byście zrobili gdyby......... IP: *.ssnet.pl 09.01.05, 18:35
      Nie przejumj się nim! Ja długo nie miałam z kim iść, tzn może miałam, ale to
      nie byli faceci z którymi mogłabym się fajnie bawić i w końcu uznałam, że
      lepiej pójdę sama. nie uważam , żeby to był jakiś wstyd, albo coś w tym stylu,
      więc nie martw się nim, bo to naprawdę nie ma sensu
    • kadlubek07 Re: co byście zrobili gdyby......... 09.01.05, 20:55
      Oczywiście, że powinnas iść!! jesli nie sama, to z wypróbowanym, dobrym kolega...ja nie mam faceta, ale juz we wrzesniu musiałam zadeklarowac, zcy ide sama czy z partnerem...powiedziałam ze z partnerem wiec biore kolege, jako ze partnera jak nie było tak nie ma :)
      ale jakbym poszła sama, tez na pewno dobrze bym sie bawiła :)
      Głowa do góry!! tylko od Ciebie zalezy, jak bedziesz sie bawic :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka