Gość: adrija IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.04.05, 18:00 a jakie jest wasze zdanie na temat tej szkoly? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxx Re: akademia bydgoska IP: 80.51.184.* 06.04.05, 18:18 dobre heh, chce skladac tam papiery, warto probowac.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yaku_ona Re: akademia bydgoska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.05, 18:55 jak na ich renome i poziom to stanowczo za duzo wymagaja na wstepnych - strasza tylko,a pozniej jest luzik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adrija Re: akademia bydgoska IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.04.05, 19:56 ale z tego co widzialam teraz nie postawili zbyt wygorowanych wymagan! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: akademia bydgoska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 20:06 To się rzucą ludzie mający 100% z matury i się skończy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yaku_ona Re: akademia bydgoska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.05, 07:43 ja tam nie wiem jak jest na kierunkach, ktore Ciebie interesuja, ale dajmy na to politologia : AB wymaga na maturze historii i wosu czyli ja juz jestem z gory skreslona,bo zdaje tylko wos, a oni egzaminow z histy nie robia (tak jak np. UW), a na UMK na tym samym kierunku wymagaja : albo historii albo wosu albo geografii - wiec automatycznie zwiekszaja sie szanse na to,zeby sie tam dostac :) Odpowiedz Link Zgłoś