Dodaj do ulubionych

czas PREZENTACJI??????????????????

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 15:16
zmiescilisie sie w 15 minutach, bo ja mam troche dłuzej i nie wiem czy mi nie
przerwą jak to było u was ????
Obserwuj wątek
    • Gość: ddddddddddddd zalezy od szkoły IP: *.stoszowice.sdi.tpnet.pl 23.04.05, 15:21
      zalezy od szkoły ,w niektórych przerywają ,w niektórych za przkroczenie
      odejmuja punkty a w niektórych nie ma to znaczenia. Jednak na twoim miejscu
      skróciłabym to ,ponieważ na maturze ,kiedy bedziesz zestresowana możesz coś
      zampomnieć i chcwilke potrwa zaim sobie przypomnisz.
    • Gość: izuniaa Re: czas PREZENTACJI?????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 16:19
      cała wynosi łacznie w pokazem obrazow około 20 minut nie wiem czy skracac bo
      troche straci
    • Gość: izkaa Re: czas PREZENTACJI?????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 13:07
      czy przerwa mi jak bede mowic razem z obrazami i tym wszyskim 18 minut?? Jak to
      bylo u was, odpiszcie bo nie wiem czy skrocic czy zostawic tak jak jest
      • Gość: angua Re: czas PREZENTACJI?????????????????? IP: *.kom / *.kom-net.pl 24.04.05, 14:18
        Ja mówiłam chyba ok. 18 min bo tyle zajmowało mi w domu i w czasie prezentacji
        powiedziałam wszystko. Nie przerwali mi, czasami patrzyli się na zegarek, no
        ale chyba mi to nie zaszkodziło bo 20 punktów. Nam nauczyciele mówili żeby nie
        przekraczać 20min, bo obetną za kompozycję.
    • Gość: torchołek Re: czas PREZENTACJI?????????????????? IP: *.HADES.NET.PL / *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.05, 16:44
      mnie nie przerwali po tym jak zadzwonilo bo w czasie prezentacji byla mala
      przerwa. ogolnie u mnei nie przerywaja ale nauczycielka nam mowila ze najlepiej
      jesli twoja prezentacja w domu zajmuje 13-14 minut.bo jest rezerwa ze jesli sie
      zdenerwujesz i bedizesz mowila innym tempem to sie zmeiscisz.ja bym na twoim
      miejscu skrocila i to znacznie.

pozdrawiam
    • Gość: izka Re: czas PREZENTACJI?????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 17:51
      tzn bede musiala zrezygnowac z jakiegos utworu i co teraz skoro nie zmienie juz
      w planie prezentacji
      • Gość: myszolina nie musisz rezygnować IP: *.stoszowice.sdi.tpnet.pl 24.04.05, 17:58
        mojej kolezance w domu mówienie prezentacji zajęło 15 min, a na maturze tak się
        zestresował a,że połowę zapomniała i wyszło jej 6 min.
        • Gość: izka Re: nie musisz rezygnować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 18:20
          i co zdała??????????
          • Gość: myszolina zdała na 7p. była zawiedzon bo uczyła się tego IP: *.stoszowice.sdi.tpnet.pl 24.04.05, 18:26
            przez chyba m-c.
            • majkaa18 Re: zdała na 7p. była zawiedzon bo uczyła się teg 24.04.05, 19:37
              hmm..ja przekroczylam gora 2-3 minutki..i odjeli mi 2 pkt...:(
              • Gość: maaaturzystka Re: zdała na 7p. była zawiedzon bo uczyła się teg IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 24.04.05, 20:11
                wrrr... wqrza mnie to, przeciez we wszystkich informatorach jest napisane, ze
                to ma byc OKOLO 15 minut!!! Zreszta w czasie prezentacji moga zdarzyc sie
                bardzo rozne niespodzianki...komputer moze sie zawiesic, moga rozsypac sie
                kartki z ilustracjami nie wiem w kazdym razie teoretycznie wszystko jest
                mozliwe i czasu nie da sie zaplanowac co do minuty. Przeciez jesli ktos daje
                jakis wyklad nikt nie liczy mu w ten sposob czasu..dlatego nadal nie wiem
                czemu sluzyc ma taka prezentacja?
    • Gość: Kaska Re: czas PREZENTACJI?????????????????? IP: *.jerzostrada.pl / 80.51.251.* 25.04.05, 10:35
      U mojej kolezanki w szkole komisja miala stoper i po przekroczeniu czasu
      przerywala i obnizala punkty za kompozycje bo uczen na ogol nie powiedzial
      zakonczenia.
      Ja mature mam jutro i w domu zajmuje mi to jakies 13-14 minut a mam tez
      prezentacje z obrazami. Ciesze sie za tak mi wychodzi bo mam rezerwe do 2 minut
      jakby sie zaciela i nie musze sie matrwic o czas
      • Gość: dddddddddddddddddd nie no ,stoper to przesada IP: *.stoszowice.sdi.tpnet.pl 25.04.05, 11:36
        Parwda jest taka,że nawet nauczyciele a pewnie i ci z OKE nie wiedza jak to
        jest naparwdę. Niby w TV mówili,że nie mozna przerywać i obniżać nawet
        punktacji,ale szkoły sam,e sobie to ustanawiaja jak ma byc ,szkoda tylko że nie
        informują o tym uczniów. Tak to jest jak się żyje w karju gdzie w rządzie są
        same tępaki,a oludzie po zawodówkach sprawiają najwyższą władzę. Szkoda gadać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka