Dodaj do ulubionych

3 LATA MI NIC NIE POMOGŁY!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 17:44
JESTEM OBURZONY!PRZEZ 3 LATA CHODZIŁEM DO SZKOŁY I WKUWAŁEM REGUŁKI KTÓRE NIE SPRZYDAŁY MI SIE NA MATURZE.PRZEZ 3 LATA UCZYŁEM SIE NADARMO.NIE WRESZCIE W SZKOŁACH ZACZNĄ UCZYĆ TEGO CO BĘDZIE PÓŹNIEJ POTRZEBNE W ŻYCIU NP.NA MATURE!
Obserwuj wątek
    • Gość: hehe Re: 3 LATA MI NIC NIE POMOGŁY! IP: *.cela.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.05, 18:47
      no to masz chłopie pecha!! trzeba myśleć a nie kuć!!! buhahaha
      • Gość: agatka Re: 3 LATA MI NIC NIE POMOGŁY! IP: 62.233.190.* 05.05.05, 18:59
        rozumiem Cie adam dobrze mówisz na lekcjach trele morele a na maturze
        niewiadomo co napisac...taka nasza szkoła i edukacja do du..y
        • Gość: hahahahhahahah Re: 3 LATA MI NIC NIE POMOGŁY! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.05, 19:04
          Stary to bylo oczywiste, gdybys trzy lata temu mnie o to zapytal to bym ci
          powiedzial ze nie musisz robic nic bo i tak to ci sie nieprzyda. Przez trzy lata
          pilem i zajmowalem sie dupami i jestem zadowolony z matury. ALE Z CIEBIE
          FRAJER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hahahahhahahhahahhahaha
    • fredt Re: 3 LATA MI NIC NIE POMOGŁY! 05.05.05, 19:02
      Gość portalu: ADAM napisał(a):

> JESTEM OBURZONY!PRZEZ 3 LATA CHODZIŁEM DO SZKOŁY I WKUWAŁEM REGUŁKI KTÓRE NIE
      S
      > PRZYDAŁY MI SIE NA MATURZE.PRZEZ 3 LATA UCZYŁEM SIE NADARMO.NIE WRESZCIE W
      SZKO
      > ŁACH ZACZNĄ UCZYĆ TEGO CO BĘDZIE PÓŹNIEJ POTRZEBNE W ŻYCIU NP.NA MATURE!

Nie dała bozia rozumu to nawet 30 lat by ci nie pomogło
    • Gość: yyyyyyy Re: 3 LATA MI NIC NIE POMOGŁY! IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 05.05.05, 19:23
      a mi ku.. tez nic a nic nie daly, moglam isc sobie z lacza na ta mature i to
      samo bym napisala,wez sciema z ta matura jest przynajmniej z polskiego1!!pozdro

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka