Gość: efka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 14:05 Kto z was wybiera się na ten kierunek i jak poszła wam rozszerzona matura (ang)?? Myślicie ze 75% z roz. wystarczy aby się dostać?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lukasz Re: FILOLOGIA ANGIELSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 14:07 Ale gdzie? Jest bardzo dużo anglistyk i na każdą będą różnej ilości punktów wymagali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: FILOLOGIA ANGIELSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 14:07 ja tez sie tam wybieram i mam dokładnie tyle samo pkt. A na jaka uczelnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efka Re: FILOLOGIA ANGIELSKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 14:10 myśalałam o UAM w poznaniu, ale boje sie ze tam bez stówy się nie da!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buuuka Re: FILOLOGIA ANGIELSKA IP: *.globsat.net / *.globsat.com.pl 11.05.05, 14:21 Też tak jakoś mam i też myśle o UAM ale się boje. No i o UŁ bo jest blisko :/ No ale pasowałoby o kolegiach nauczycielskich pomyslec :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: FILOLOGIA ANGIELSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 14:26 Na UAM nie jest ciężko. Serio. Dużo trudniej jest się dostać podobno na UW, UJ, nawet na UŁ jest trudniej. Na UAM nie będzie yrzeba mieć 100. Ale 75% to jednak może nie wystarczyć, żeby dojść do rozmowy. Ale próbujcie, może nie będzie tak ciężko. Pamiętajcie, że taką samą maturę pisali wszyscy i wszyscy mieli taki dziwny listening. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efka Re: FILOLOGIA ANGIELSKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 14:30 no właśnie, a co myślicie o kolegiach nauczycielskich?? Czy pracodawcy zatrudniający nauczycieli przypadkiem nie faworyzują tych z filologii?? Odpowiedz Link Zgłoś