Gość: Domik IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.05, 14:55 (żartowałem z tym zabijaniem!!!) Zaje-trudna. Tak około 3-4 rok studiów i to na pewno nie w tym czasie. MMMMMMMMAAAAAAAAASSSSSSSAAAAAAAKKKKRRRRRAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: daniel ZGADZAM SIE IP: 81.6.129.* 11.05.05, 17:21 inne zadania na probnej inne na tej, powalone, sformuowane-porazka, cos tam napisalem na pisemnej ale ta na kompie to eh.... brawo brawo :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: a dokładniej? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 17:24 www.cke.edu.pl/index.php?option=content&task=view&id=220&Itemid=2 - tutaj masz arkusze. Myślę, że po przejrzeniu ich już nie będziesz pytał 'a dokładniej?' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janekkk Re: INFORMATYKA - ZABIJCIE MNIE !!! IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.05, 17:16 Gorszej nie mogli już chyba zrobić. Po teorii myslalem ze najgorsze juz za mną. Myliłem sie. Oj jak bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kisu Re: INFORMATYKA - ZABIJCIE MNIE !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 17:19 Wszystko jest do zrobienia...tylko czas...oj Einsteinie, czemu tylko "teoria" względności;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liso Re: INFORMATYKA - ZABIJCIE MNIE !!! IP: *.cust.tele2.pl 11.05.05, 18:57 Ja zawsze z teorii bylem cienki i myslalem ze juz gorzej byc nie moze ale tak bardzo sie wkurzylem ze myslalem ze wyjde z siebie i stane obok bo zadnego zadania nie skonczylem zaczelem od programowania bo myslalem ze latwe i zrobilem ale na tym duzym pliku program sie wieszal po okolo 5 minutach obliczen i dalem sobie spokoj Odpowiedz Link Zgłoś
bracishek Re: INFORMATYKA - ZABIJCIE MNIE !!! 11.05.05, 20:25 Hmm, to jaki algorytm stosowales? :| Mi to dzialalo zauwazalnie, tzn z 2s.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michu Re: INFORMATYKA - ZABIJCIE MNIE !!! IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.05, 22:00 NIC BARDZIEJ POJE-CHANEGO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BzYkU Re: INFORMATYKA - ZABIJCIE MNIE !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 22:03 Gorzej być nie mogło. Rozumie zadania trudne no ale nie z kosmosu!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: INFORMATYKA - ZABIJCIE MNIE !!! IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.05, 22:08 I do nawet dosłownie z kosmosu ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maturzysta Re: INFORMATYKA - ZABIJCIE MNIE !!! IP: *.cn.com.pl / 80.51.233.* 11.05.05, 22:23 Panowie co wy za bzdury opowiadacie! Trzeba bylo przerobic dokumentowanie pracy, wtedy nie byloby problemu. IMHO teoria banal - matematyka, praktyka wymagala nieco sprawnosci ale nic bardzo trudnego. Odpowiedz Link Zgłoś
escapeone Re: INFORMATYKA - ZABIJCIE MNIE !!! 11.05.05, 23:12 Gość portalu: maturzysta napisał(a): > Panowie co wy za bzdury opowiadacie! Trzeba bylo przerobic dokumentowanie pracy > , > wtedy nie byloby problemu. IMHO teoria banal - matematyka, praktyka wymagala > nieco sprawnosci ale nic bardzo trudnego. Odpowiedz Link Zgłoś
escapeone Re: INFORMATYKA - ZABIJCIE MNIE !!! 11.05.05, 23:13 hej gościu maturzysto, z czegoś ty sie ..... urwał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dryg Re: INFORMATYKA - ZABIJCIE MNIE !!! IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.05, 12:24 To pewnie jakiś studencina albo ktos z ministerstwa chce przyciszyć temat!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gremli Re: INFORMATYKA - ZABIJCIE MNIE !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 12:30 Może i ma racje, ale czemu teoretycznie mamy na tyle znać matme, żeby znać logaytmy naturalne. Teoetycznie można było zdawać np. Historię i Informatyke. W progamie nauczania informatyki nikt nie przewidział rozbudowanych działań matematycznych, takich jak były na maturze. Zadania owszem można było policzyć np pochodną, do tego ównanie kwadratowe itd. ale nie w tym czasie, nie przy akim zakesie potencjalnego materiału. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZONK Re: INFORMATYKA - ZABIJCIE MNIE !!! IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.05, 14:11 OJ RACJA CI RACJA!!! Odpowiedz Link Zgłoś