seboc 08.11.01, 08:19 Słyszałem rankiem w Trójce: "coś nisko chmury, głowa do góry" Maleństwo takie, ale dobrze mnie nastawiło na dzień. A co u Was wywołało uśmiech z rana? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ellen Re: drobiazg 08.11.01, 09:30 Uśmiechnęłam się z niedowierzaniem, gdy moja przyjaciółka stojąc do mnie tyłem poznała, że to ja idę po samym dźwięku moich kroków... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deska Re: drobiazg IP: *.acn.waw.pl 08.11.01, 10:03 rano usłyszałam szept: "nie, nie...śpij..uwielbiam patrzeć, jak śpisz.." Odpowiedz Link Zgłoś
seboc Re: drobiazg 08.11.01, 10:11 Ale pięknie, przypomniałaś mi coś. - Zmęczona jestem, muszę się położyć. - Śpij, obudzę Cię potem ładnie. - Tak mnie kochaj. Eh... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dike Re: drobiazg IP: 195.216.121.* 08.11.01, 10:18 a ja pośpiewuję sobie po cichutku piosenkę ulubioną zasłyszną dziś przez sufit od sąsiadów nie wiem, z radia? czy z płyty? "It's a wonderful, wonderful life No need to lie And cry..." I ...trochę mi lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś