Gość: :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 11:18 właśnie wróciłam z maturki z historii...BANAŁ...żałuję że nie zostałam na rozszerzonej..ale w sumie nigdzie mi to nie potrzbebne...pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lorka Re: historia banał:-D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 11:42 to fajnie masz:)zazdroszcze:PP ej po co zaczynacie ciagle nowe tematy z ta historia?? piszcie w jednym:/ (to niekoniecznie do autora tego postu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maturzysta mat-fiz Re: historia banał:-D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 12:05 ee koleszko to jak Ci poszla podstawowa tak zajebiscie to dlaczego nie zostales, a teraz zalujesz...niezly palant z Ciebie, w ogole pomysl troszke za nim cos napiszesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: \\\ Re: historia banał:-D IP: *.crowley.pl 12.05.05, 12:11 to już nikomu nie może dobrze pójśc matura bo odrazu jest wyzywany od palantów, bez przesady, cieszy się, dobrze napisał(a) to dlaczego nie może się tym pochwalić, nie rozumiem tu niektórych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddddddddddddd podejrzewam,że to ironia. IP: *.stoszowice.sdi.tpnet.pl 12.05.05, 12:14 Odpowiedz Link Zgłoś