Gość: basia IP: *.lw.net.pl / *.lannet.pl 15.05.05, 12:50 Kto sie tam wybiera?? Dobry jest ten kierunek?? Bo jestem w kropce nie wiem co mam robic. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pablo Re: BIOTECHNOLOGIA - GDAŃSK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 12:53 to zalezy czy chcesz isc na pg czy na uniwerek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: BIOTECHNOLOGIA - GDAŃSK IP: *.lw.net.pl / *.lannet.pl 15.05.05, 13:08 Raczej PG ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: BIOTECHNOLOGIA - GDAŃSK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 13:24 no wiec bedzie ci sie latwiej dostac ale lepszy poziom jest na uniwerku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: BIOTECHNOLOGIA - GDAŃSK IP: *.lw.net.pl / *.lannet.pl 15.05.05, 13:39 ale niestety nie ucze sie angielskiego a tam wymagany jest anglik, bo wyklady sa po angielsku :] a czemu uwazasz ze latwiej?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: BIOTECHNOLOGIA - GDAŃSK IP: *.lw.net.pl / *.lannet.pl 15.05.05, 13:59 wiesz wydaje mi sie ze to nie jest za dobry kierunek :/ mam kolezanke na tym kierunku co prawda nie na PG i strasznie narzeka. Zreszta roboty to po niej nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: BIOTECHNOLOGIA - GDAŃSK IP: *.lw.net.pl / *.lannet.pl 15.05.05, 19:19 pomysle o tym, ale zdecydowanie wole UG!! Mysle ze jest ona duzo lepsza dla biologow :) Odpowiedz Link Zgłoś