Dodaj do ulubionych

CO DALEJ??????????

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 13:20
co zrobicie jesli nie dostaniecie sie na panstwowe studia????
prywatnie bezdiecie??
mi niesttey matura poslza fatalnie zdawaalm matme..czuje ze nigdzie sie nie
dostane ale nie wiem co robic..na pewno cche za rok poprawiac ale co przez
ten rok???
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: CO DALEJ?????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 14:19

na prywatne na pewno nie pójde , bo to jestpłacenie też żeby zdac , a potem
      guzik sie umie , albo pójde na zaoczne i do pracy ;/ - mało optymistyczna wersja
      i będę ryć ,żeby zdobyć średnia powyżej 4.0 ,żeby na nastepny rok sie przenieść
      na dzienne , albo poczekać do tego stycznia pprawić maturę i się dostać na
      dzienne , rok siedząc w domu - uwierzcie mi to nie będzie wstyd, a jedno z
      lepszych rozwiązań i postaram się znalźć gdzieś prace i zarobić trochcę
      pieniedzy na coś . :) A po prywatnych do pracy też niechetnie biotrą , bo jak
      widzą w papierach wyższa szkoła bla bla bla , to wiadomo ,że ta osoba płaciła
      żeby zdać :) wiele ogłoszeńń o prace czasami zawiera taa treść : nie
      przyjmujemy podańod uczniów z tej szkoły hahaha - zwała
    • Gość: mi* no właśnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 14:23
      też się nad tym zastanawiam...
      na prywatne mnie nie stać więc nie pójdę... na zaoczne raczej tez nie,
      (pomijając opcję pracy zeby na nei zarobic w Polskiej rzeczywistści)
      rok przerwy.... niby tak, ale warto tylko gdy znajdzie się jakąs prace.
      Ja myslalam o wyjeździe gdzies dopracy np do Anglii na te poł roku i potem już
      mozemy inaczej rozmawiać...
      Na razie myśle, czekam na wyniki matur a martwic tym ze sie nie dostane bede
      gdy rzeczywiscie sie nie dostane :)):) pozdro bądzcie dobrej mysli:)):))
    • Gość: molk Re: CO DALEJ?????????? IP: *.crowley.pl 15.05.05, 16:10
      Na prywatne nie pojde bo mi szkoda kasy, chociaz to fajne studia bo jak sie dobrze trafi to nie trzeba nic robic. Prawdopodobnie skupilbym sie na unikaniu wojska i zarabianiu pieniedzy. Ale jestem optymista i licze na studia dzienne :)
      • Gość: ja tez Re: CO DALEJ?????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 19:46
        mam nadzieje ze jednak gdzies sie dostane...
        • Gość: a kto ma jakies Re: CO DALEJ?????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 22:43
          pomysly co robic??
          • Gość: czy tylko Re: CO DALEJ?????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 22:36
            ja sie tak martwie i mysle ze sie nigdzi nie dostane...
    • Gość: :-(((((((( Re: CO DALEJ?????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 22:37
      • bebe86 Re: CO DALEJ?????????? 18.05.05, 22:45
        Ja jak się nie dostanę to pojadę na au pair. zawsze chciałam do Stanów, ale
        wtedy bym dwa lata straciła i nawet matury nie poprawiła. Zostaja więc kraje
        europejskie Mam nadzieje, zę dostanę urlop na ten czas kiedy są poprawki matur...
    • Gość: niet Re: CO DALEJ?????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 22:47
      Jak to co? Zalozymy firme malarską. Ja jestem szefem i szukam pracownika.
      • Gość: ... Re: CO DALEJ?????????? IP: *.olsztyn.mm.pl 18.05.05, 22:57
        A ja tam wcale sie nie zmartwie, jak sie nie dostane. Studia zaoczne nie sa
        wcale takie zle, a mozna w tym czasie zdobyc jakies doswiadczebnie, im wiecej
        dodatkowych papierow tym latwiej prace znalezc(tak mi se przynajmniej
        wydaje)...a i na dzienne mozna sie przeniesc za dobre ocenki:)
    • dolce_cannella Re: CO DALEJ?????????? 19.05.05, 00:20
      ja zdałam sobie sprawę parę dni temu, że to jest moje, tylko i wyłącznie moje
      życie i naprawdę nie muszę spełniać oczekiwań innych (banalne stwierdzenie, ale
      nie tak łatwo rzeczywiście w to uwierzyć)do tej pory miałam bardzo dobre wyniki
      w nauce, matury ustne-100%, ale niestety te pisemne jak się spodziewałam już
      nie tak dobrze...i tak: jeśli nie dostanę się na wymarzony kierunek (tym razem)
      to trudno, to nie koniec, nie zamierzam męczyć się na jakimś innym, wolę w
      takim wypadku odetchnąć, wyjechać, może jako au pair może nie, poprawię wyniki
      z matury a do tej pory wiecie co będę robić?? bedę ż y ć!!! będę poznawać
      ludzi, uczyć się nie tylko z książek, biegać po lesie gdziekolwiek on będzie,
      jeść lody czekoladowe, bedę płakać i śmiać się do bólu brzucha, odświeżę mój
      francuski..."jest tyle do zrobienia w życiu każdego dziecka";) i pokazuję jęzor
      wszystkim niewolnikom, wkręconym w trybiki społecznej machiny...nno, a tak poza
      tym, to bardzo bym chciała dostać się za pierwszym razem na te studia:)
      • radczenko Re: CO DALEJ?????????? 19.05.05, 00:43
        dolce_cannella chyba sie w Tobie zakochalem.. :P:P
        Gdyby wszyscy mieli takie zajefiste podejscie do zycia.. =))
        Pozdrawiam ;)
        • dolce_cannella Re: CO DALEJ?????????? 19.05.05, 01:04
          no hm, dziekuję:)
    • Gość: ananas Re: CO DALEJ?????????? IP: 62.233.181.* 19.05.05, 12:05
      nie martw sie!!! zycie toczy sie dalej, jesli nie chcesz isc na wieczorowe czy
      zaoczne to popraw w styczniu wyniki i hop do przodu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka