Dodaj do ulubionych

GEGRA....MATURA DLA IDIOTÓW!!!!!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 16:23
Gegre nie zdać to trzeba być imbecylem...była łatwa...w porównaniu do matmy i
historii...Co to za sprawiedliwość;(
Obserwuj wątek
    • Gość: anika Re: GEGRA....MATURA DLA IDIOTÓW!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 16:32
      trzeba bylo wybrac sobie gegre, nikt nie bronil. a nie rzucasz sie na matme
      i....wychodzisz na najwieksza idiotke i sie na innych wyzywasz.
      • Gość: freya Re: GEGRA....MATURA DLA IDIOTÓW!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 16:39
        brawo dla Aniki!!!!!!!!!!!
      • Gość: laluni_a Re: GEGRA....MATURA DLA IDIOTÓW!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 16:41
        Po 1. sama jesteś idiotka. Po 2. na nikim się nie wyzywam, po 3. to jest
        niesprawiedliwość,że dają różne poziomy arkuszów, po 4. nie wzięłam geografii
        ,bo jej nie lubie , a po 5. zdawłam historie,a nie matme!
        • Gość: madzik Re: GEGRA....MATURA DLA IDIOTÓW!!!!!!!!!! IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 16.05.05, 16:44
          jesooooooo jaka z Ciebie debilka:/ to moglas inny przedmiot niz hista i nie bylo
          by porblemow:}
          • Gość: coooooooo Re: GEGRA....MATURA DLA IDIOTÓW!!!!!!!!!! IP: *.leczna.enterpol.pl 18.05.05, 14:38
            o nie ! to że ja zdawałwem gegrę to nie znaczy żę jestem debilem! uważam że
            gegra z podstawowej była bardzo na poziomie , rozszerzona to inny temat!
            • Gość: maturzystaka_86 Re: GEGRA....MATURA DLA IDIOTÓW!!!!!!!!!! IP: 217.153.84.* 18.05.05, 14:48
              Geografia wcale nie jest dla idiotów!!!!!!
              Jesli ktos lubi geografie to nie moze jej zdawac bo jest łatwiejsza niz inne
              przedmioty, nie przesadzajmy!!! Niektore zadania byly łatwe, nad innymi trzeba
              bylo dluzej pomysleć ale bedzie ok :) MUSIMY SIE BUNTOWAC PRZECIWKO TAKIM
              WYZWISKOM JAKIE PADAJA NA TYM FORUM - trzymajcie sie GEOGRAFOWIE :)
        • Gość: ANUS Re: GEGRA....MATURA DLA IDIOTÓW!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.05.05, 16:44
          A CO TO ZA TEKST " TRZEBA BYŁO BRAC GEOGRAFIE" ?!

YY.. chodzi o to że poziom powinien być równie wysoki lub niski dla wszystkich,
          a nie matematyka tylko dla wybitnych a eografia dla debili - bo tak wyszło.
          • Gość: laluni_a Re: GEGRA....MATURA DLA IDIOTÓW!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 16:54
            chodzi mi o poziom,czego sie tak burzycie....nie trzeba dużo wiedzy,zeby zdać
            geografie!!! Widze,ze tylko ANUS mnie rozumie!!
            • Gość: kacha Re: GEGRA....MATURA DLA IDIOTÓW!!!!!!!!!! IP: *.flux.pl 16.05.05, 16:58
              to trzeba bylo sie tak wypowiedziec, zeby wszyscy Cie zrozumieli
              • Gość: Zzzzz hira IP: *.nasze.pl / *.nasze.pl 17.05.05, 18:54
                Z hiry tez nie trzeba było dużo wiedzy. Tylko strzelić tam gdzie trzeba, cos
                skojarzyć i już:D Bez przesady. Jak ktos z hiry nie zda to...
            • Gość: dak Re: GEGRA....MATURA DLA IDIOTÓW!!!!!!!!!! IP: *.daminet.pl / *.daminet.pl 16.05.05, 22:22
              i co? dostałabyś te 30% i tak samo bys płakała jak po matmie :>
        • n_nicky Re: GEGRA....MATURA DLA IDIOTÓW!!!!!!!!!! 16.05.05, 16:44
          > Po 1. sama jesteś idiotka. Po 2. na nikim się nie wyzywam, /Sama sobie
          przeczysz dziewczynko:P Nie zaśmiecać forum wyzwiskami.
        • Gość: a Re: GEGRA....MATURA DLA IDIOTÓW!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.05, 18:31
          Nie mam wątpliwości że jesteś idiotką, skoro nawet polskiego nie znasz.
          Odmienia się arkuszy, a nie arkuszów. Z choinki się urwałaś? Czy może do tej
          pory do szkoły nie chodziłaś?
        • Gość: a Re: GEGRA....MATURA DLA IDIOTÓW!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.05, 18:39
          Nie wątpię, że jesteś idiotką, bo nawet polskiego nie znasz. Odmienia się
          arkuszy, a nie arkuszów. Gdzieś ty się chowała? Chyba w lesie.
      • Gość: Ami19 Re: GEGRA....MATURA DLA IDIOTÓW!!!!!!!!!! IP: *.lnt.pl 16.05.05, 22:34
        a ja tam nie zdawałam gegry i propo niej to łatwo mówić tym którzy w ogóle nie
        mają z nią do czynienia i tylko te osoby , co nie wiedzą gdzie Wisła płynie
        twierdzą, że była tylko dla idiotów. Choć mam pojęcie, co nie co o tym
        przedmiocie nie sądze żeby była dla idiotów, a wręcz uważam że trzeba było być
        odważnym żeby ją zdawać jak i pozostałe przedmioty. CKE chce nas udupic i nic
        poza tym.
      • Gość: owieczka Re:ale jesteś głupia! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 11:21
        Przepraszam, chcesz powiedzieć że jak zdawałam geografie, bo taki przedmiot
        wybrałam we wrześniu, to od razu jestem "debilem"??? puknij się w głowę laluniu!!!
      • madzik86waw Re: GEGRA....MATURA DLA IDIOTÓW!!!!!!!!!! 18.05.05, 12:28
        może nie była hiper trudna, ale nie musisz wyzywać od idiotów, dla Ciebie hista
        była trudna, a dla innych może być gegra. Wystarczy sie troche pouczyc czegoś.
        Pozdrawiam.
    • Gość: kacha Re: GEGRA....MATURA DLA IDIOTÓW!!!!!!!!!! IP: *.flux.pl 16.05.05, 16:45
      ja ani gegry ani historii nie zdawalam, ale nie rozumiem, jak mozesz wyzywac
      ludzi od idiotow tylko dlatego, ze sie geografia interesuja, bez
      przesady...zalosna jestes laleczko.
      • Gość: ROCZEMBAK Re: GEGRA....MATURA DLA IDIOTÓW!!!!!!!!!! IP: 82.177.74.* 16.05.05, 16:48
        Wasz stary* to idiota

stary*-samochód
    • Gość: ? Re: GEGRA....MATURA DLA IDIOTÓW!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 16.05.05, 17:00
      IMHO historia podstawowa byla latwiejsza.
    • Gość: :D Re: GEGRA....MATURA DLA IDIOTÓW!!!!!!!!!! IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 16.05.05, 17:07
      geografia r0x!!!!

frajerzy z matmy juz placza ? :)
    • Gość: jaa Re: GEGRA....MATURA DLA IDIOTÓW!!!!!!!!!! IP: 82.146.225.* 16.05.05, 17:09
      ja zdawałam geografie i moge tak samo powiedziec o histori czy biologi, bo
      uwazam ze łatwo bylo zdac z tych przedmiotow..ale to nie ma zadnego sensu takie
      gadanie, jak pisalas historie to powinnas sie porownywac z tymi co zdawali
      historie, a nie interesowac sie reszta.a co do matematyki, to jest zupelnie
      inny przedmiot, wymaga pewnych umiejetnosci, a nawet zdolnosci i pretensje moga
      miec do siebie tylko Ci, ktorzy ja pisali, bo nikt ich nie zmuszal, a trzeba
      umiec ocenic swoje mozliwosci...
      • Gość: okk Re: GEGRA....MATURA DLA IDIOTÓW!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 17:53
        czesciowo zgadaz sie z toba el zrozum ja napisalam probna na 70% a 2 dzialow
        wtedy jeszce nie miaal liczyalm ze prawdziwa mature napsze lepiej, po probnej
        maialm prawo tak myslec,ale neistety zdobede ok 40 % i ciesze sie ze zdam... w
        matmie chodzilo o to ze zad bylu trudniejsze niz na podst i zdecydowanie za
        malo czasu...
    • mootya Re: GEGRA....MATURA DLA IDIOTÓW!!!!!!!!!! 16.05.05, 17:15
      co sie na nas wyżywasz?
      a historii i tak nie zdasz
      hehe
      • Gość: y1986 buahahaaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 17:19
        kto tu jest idiota :D trzeba bylo brac cos innego jak sie historii czy co tam
        zdawalas nie umie :D LOL

GEGRA ROX
        • Gość: nikozyjka Re: buahahaaha IP: 62.233.190.* 16.05.05, 17:35
          współczucia bueheh
    • Gość: mycha sama jesteś IDIOTKA IP: *.kom / *.kom-net.pl 16.05.05, 17:47
      Z Ciebie idiotka i frajerka,ze takie przedmioty wybrałaś - NARA!
    • Gość: WIŚNIA Re: GEGRA....MATURA DLA IDIOTÓW!!!!!!!!!! IP: *.tauzen.net 16.05.05, 18:08
      TO TRZEBA BYŁO ZDAWAĆ GERĘ A NIE MATMĘ OR HISTĘ... I SAMA JESTEŚ IMBECYLKĄ!!
      GERA MOŻE I WYDAJE SIE "BANALNA" ALE TRZEBA COŚ UMIEĆ ABY ZDAĆ... TAK OD
      NIECHCENIA SIĘ TEGO NIE NAPISZE... WIĘC SKOŃCZ SIĘ NAD SOBĄ LITOWAĆ!! TWÓJ
      WYBÓR!!! PECHUŚ :P :P
      • Gość: dajing Re: GEGRA....MATURA DLA IDIOTÓW!!!!!!!!!! IP: *.copyservice.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 12:30
        Gość portalu: WIŚNIA napisał(a):

> TO TRZEBA BYŁO ZDAWAĆ GERĘ A NIE MATMĘ OR HISTĘ...

a przepraszam - po co?? jesli nie chce isc na studia zwiazane z gegra? tylko po
        to, zeby mature zdac??? jakby mi byla gegra do czegokolwiek potrzebna, to bym ja
        zdawala, a nie tylko matme.. :| zeby zdac mature z kazdego przedmiotu trzeba cos
        umiec.. i glupie jest pisanie, ze 'z tego to matura byla banalna, a z tego to
        sie nic nie dalo napisac..' skoro sie czegos nie pisalo, to jak mozna sie na ten
        temat w ogole wypowiadac?? :] ..co nie zmienia faktu, ze mimo wszystko arkusze
        [przynajmniej z poziomu podst] z kazdego przedmiotu powinny byc na wyrownanym
        poziomie.. :]
    • Gość: natusia Re: GEGRA....MATURA DLA IDIOTÓW!!!!!!!!!! IP: *.gdc.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.05, 22:01
      nie rozsmieszaj mnie! dla niektorych matma byla bardzo prosta! trzeba bylo
      wybrac gegre a nie rozpaczac!
      • Gość: Kasiulka Re: GEGRA....MATURA DLA IDIOTÓW!!!!!!!!!! IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.05, 22:18
        Każdy wybiera na maturze to co lubi. Jeśli ktoś wybrał matme, to była to tylko
        jego decyzja. Teksty w stylu Gegra-matura dla idiotów są poprostu śmieszne i
        świadczą o poziomie intelektualnym piszącego.
    • Gość: dak Re: GEGRA....MATURA DLA IDIOTÓW!!!!!!!!!! IP: *.daminet.pl / *.daminet.pl 16.05.05, 22:20
      sam jestes imbecylem!!!!
      • Gość: pawel Re: GEGRA....MATURA DLA IDIOTÓW!!!!!!!!!! IP: *.chomiczowka.net.pl 17.05.05, 12:40
        Zdać było łatwo, owszem, podstawa nie byla trudna. Ale nie chodzi o to zeby
        zdac, bo jak piszesz mature to nie zdajesz egzaminu wiec trzeba zdac dobrze.
        Obawiam sie, ze na rozszezonym beda ucinac punkty bo duzo bylo bylo podaj
        najwazniejsza przyczyne, konsekwencje, skutek itd. To co moim zdaniem jest
        najwazniejsze nie musi byc dla CKE.
    • Gość: Protector Wola a gdzie gegra potrzebna-matę wszędzie biorą a geog IP: *.pl / 80.48.247.* 17.05.05, 12:54
      geografię każdy ma w dupie
    • johnsons_baby Re: GEGRA....MATURA DLA IDIOTÓW!!!!!!!!!! 17.05.05, 12:55
      a ja zgadzam sie z zalozycielka postu! wydaje mi sie ze geografia byla po prostu
      smiesznie prosta. szczegolnie na podstawowym, chociaz przyznam ze rozszerzony
      rowniez nie sprawil mi trudnosci. zdawalem wiec pisze. byla prosta. kto jej nie
      zda zyje w innej rzeczywistosci.
    • agatpromyk Re: GEGRA....MATURA DLA IDIOTÓW!!!!!!!!!! 17.05.05, 13:31
      trzeba przynac ze to troche nie sprawiedliwe ze sa tak różne poziomy z
      przdmiotów maturalnych ale na to to my juz nic nie poradzimy, na pewno za rok
      matme bede zdawac tylko Ci którzy ja musza miec na swiadectwie Ci którzy ja po
      prostu lubia z niej zrezygnują
      • Gość: ... Re: GEGRA....MATURA DLA IDIOTÓW!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 02:16
        ja zdawałam stara i mam gdzies wyniki ale i u nas poziom był nierówny i dla
        odmiany matma była banalna a geo tragiczna :P ale co racja to racja poziom
        powinien byc porównywalny szczegolnie w nowej bo przeciez czesto na jeden
        kierunek jest do wyboru kilka przedmiotow a matura to nie totolotek zeby piszac
        deklaracje obstawiac co bedzie łatwe :P ej i nie wyzywac sie bo to nie nasza
        wina tylko tych co układali ze nie dostosowali poziomu roznych przedmiotow,

przegladałam arkusze nowej geo i faktycznie ogromnej wiedzy ksiazkowej nie
        trzeba było miec, ludzie inteligentni raczej nie musieli sie do takiego testu
        przygotowywac wystarczyło troche kojarzyc (w koncu te kilka lat sie miało w
        szkole geografie :P), umiec wnioskowac i odczytywac info z tego co podali. a o
        innych przedmiotach sie nie wypowiem bo nie widziałam. finito
    • Gość: CCC Re: GEGRA....MATURA DLA IDIOTÓW!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 08:14
      Kurde Kto za debil powiedział że gegra była łatwa?!?!
    • Gość: gusia Re: GEGRA....MATURA DLA IDIOTÓW!!!!!!!!!! IP: *.modelina.net / 80.53.157.* 18.05.05, 09:52
      gegra na pewno nie byla tak trudna jak matma ale bylo za malo czasu a z niektorymi zadaniami sie nigdzie wczesniej nie spotkalam choc robilam duzo testow.poza tym ja od poczatku wiedzialm ze matma i hista sa nie do zdania bo to po prostu trudne przedmioty. gegra jest z natury latwieksza od matmy po protu zrozumcie to.
      • johnsons_baby Re: GEGRA....MATURA DLA IDIOTÓW!!!!!!!!!! 18.05.05, 10:11
        faktycznie, porownujac poziomy, bylo strasznie nie rowno. ja wybieram sie na sgh
        i wydaje mi sie ze jesli zasady rekrutacji sie nie zmienia, ludzi na roku co
        zdawali geo na maturze bedzie zdecydowanie wiecej niz tych co zdawali historie.
        bo tam tzrba bylo umiec, a na gografii na arkuszu bylo praktycznie wszystko co
        potrzebne. goegrafia byla na pewno latwiejsza niz probna, bo bylo wiecej zadan
        na wyciaganie wnioskow niz na wiedze, co mi szczerze mowiac bardzo odpowiadalo :)
        pozdrawiam
    • Gość: Geograf_Bawarski Re: GEGRA....MATURA DLA IDIOTÓW!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 13:02
      Jesteś małomiasteczkową zakompleksioną dzieweczką. Ja zdawałem geografię i
      historię obie matury uważam za bardzo łatwe. Prawdą jest, że z historii poszło
      mi słabiej ale to wynik mojego gorszego przygotowania.
      • Gość: laluni_a Re: GEGRA....MATURA DLA IDIOTÓW!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 14:02
        Nie chodzi mi o wyzywanie kogokolwiek...nie zycze sobie tekstów typu
        zakompleksiona dziewczynka. Bo wszyscy krytykują historię....także duża część
        nauczycieli z b.dobrych szkół,więc jak sobie nie wymyśliłam,że poziom był
        trudny. Poza tym jak już niektórzy i ja stwierdziliśmy,że poziom powinien byc
        równy,a nie że CKE sobie na nas do końca eksperymentuje i po wszystkim mówi, na
        czym tak naprawde to wszystko polegało:/ Coś jest chyba nie tak:/ !!!!!
    • Gość: E-e Re: GEGRA....MATURA DLA IDIOTÓW!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 18.05.05, 14:02
      Czyżbyście zdawali już naszą maturę z WOSu? :D
    • Gość: Sokole.oko I co po gerze?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 14:45
      Ale gera nic nie daje... bo kim ja po gerze zostanę? Pier**** pogodynkiem na
      TVN Meteo?? Zdawałem Matę i jestem załamany do takiego stopnia że szukam szkoły
      policealnej, właśnie wróciłem z fizyki i podstawa w miarę spoko, ale co do
      rozszerzonego to kompletna masakra - czułem się jak na wykładzie na 3 roku
      fizyki!! Chciałbym zwrócić się to CKE i OKE... ludzie, zastanówcie się co
      zrobiliście!! Starą maturę z tych przedmiotów zdawał bez problemu!! A tu coś
      takiego!!

A do wszystkich którzy mówią że coś było łatwe czy nie... dlamnie naprzykład
      banał był angol na opbu poziomach, ale ja się go uczę od 10 lat, więc lepiej
      skończcie tego typu rozmowy.

Pozdrawiam wszystkich maturzystów i takie hasło dla Was: "nie dziś, nie jutro,
      to za pół roku!!" :P
    • Gość: fanta Re: GEGRA....MATURA DLA IDIOTÓW!!!!!!!!!! IP: *.dnet.pl / 80.50.19.* 18.05.05, 16:49
      Zero taktu i kultury, co wyście się z debilami na łby pozamieniali. Każdy zdaje to, czym się interesuje, a to, że było łatwiejsze, to tylko jego szczeście. A ty laluniu trzeba bylo się nie wybierać na takie przedmioty w których jestes cienka i teraz szukać niesprawiedliwosci. Popatrz w lustro, a zobaczysz imbecyla, który ma pecha.
      • Gość: laluni_a Re: GEGRA....MATURA DLA IDIOTÓW!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 18:34
        Fanta właśnie pokazałaś kulture,a raczej jej brak. A cienka to może ty jesteś!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka