Dodaj do ulubionych

BARDZO WAŻNE PYTANIE DO WAS.PROSZĘ O ODPOWIEDŹ

IP: *.compower.pl 16.05.05, 18:42
Wiadomo, że na maturze obowiązkowo trzeba zdać:

1) język polski
2) język obcy
3) jakiś inny przedmiot

Czy jeśli ktoś jest z biol-chemu i miał poszerzone: chemię i biologię przez 3
lata, to to oznacza, że tym trzecim obowiązkowym przedmiotem musi być biologia
lub chemia??? Czy może sobie wybrać zupełnie jakiś inny przedmiot??

Byłabym ogromnie wdzięczna za odpowiedz!!! To straszliwie ważne!!!!!

Obserwuj wątek
    • Gość: RaFiK Re: BARDZO WAŻNE PYTANIE DO WAS.PROSZĘ O ODPOWIED IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 18:45
      obojetne co wybierasz !!! nie wazne co mialas przez 3 lata rozszezone mozesz
      nawet wybrac wiedze o tańcu ktorej zapewne nie mialas w szkole :)
    • Gość: amniam Re: BARDZO WAŻNE PYTANIE DO WAS.PROSZĘ O ODPOWIED IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 18:45
      dziecko drogie Twoją wolą jest co zdajesz......
    • Gość: Ala Re: BARDZO WAŻNE PYTANIE DO WAS.PROSZĘ O ODPOWIED IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.05.05, 18:47
      Trzeci, obowiązkowy przedmiot wybierasz DOWOLNIE i zdajesz na wybranym przez
      siebie poziomie (to znaczy: podstawowy lub rozszerzony - co oznacza najpierw
      podstawa, potem rozzerzenie). Pozdrawiam.
      • Gość: zdezorientowana :) Re: BARDZO WAŻNE PYTANIE DO WAS.PROSZĘ O ODPOWIED IP: *.compower.pl 16.05.05, 18:53
        Wielkie dzieki:))

I takie pytanko, jak myslicie??
        Czy jesli ktos jest w klasie matematyczno - fizycznej i ma wlasciwie zerowa
        ilosc godzin z historii, to czy przy odpowiednio duzej mobilizacja i ambicji i
        checi na samodzielna rpace w domu z podrecznikami i przeroznymi zadaniami, jest
        w stanie zdac mature z historii bardzo dobrze??

Odpowiedzcie co myslicie!!
        • Gość: amniam Re: BARDZO WAŻNE PYTANIE DO WAS.PROSZĘ O ODPOWIED IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 18:56
          pewnie i to bez problemu,tylko ucz się już teraz,a przed maturą tylko sobie
          prypomnisz,ja się uczyłam w miarę systematycznie i przed maturą zaczęłam się
          uczyć w sobotę z duuuużymi przerwami:)
          • Gość: autorka postu Re: BARDZO WAŻNE PYTANIE DO WAS.PROSZĘ O ODPOWIED IP: *.compower.pl 16.05.05, 18:58
            rok intensywnej nauki mi wystarczy ???
            • drobiazg_lesny Re: BARDZO WAŻNE PYTANIE DO WAS.PROSZĘ O ODPOWIED 16.05.05, 19:01
              myślę, że tak, bo ogólnie wszyscy chyba zabierają się "intensywnie" dopiero rok
              przed maturą.. a niektórzy dopiero miesiąc przed...;>
        • b_belcia Re: BARDZO WAŻNE PYTANIE DO WAS.PROSZĘ O ODPOWIED 16.05.05, 19:08
          oczywiscie ze moze, znam takie przypadki [tzn wyniki z probnych byly cos 80% z
          histy wlasnie, na profilu mat.]
          i mysle ze nie zaszkodziloby troche wczesniej niz na rok przed matura sie za to
          wziac- wiesz, wydaje sie to duzo czasu, ale w 3 klasie takie pierdoly spadaja
          na leb, np ustne hehe, a tak powaznie to studniowka + przygotowania do niej to
          zre czasu ze hoho :) gdy wybierasz ciuchy :) buty, lokal i partnera to nie ma
          miedzyczasu na nauke [albo jest ale nie ma ochoty ;)] + moze dodatkowe zajecia
          z jezyka, + dylematy co do studiow i przegladanie informatorow, no a wreszcie
          moze sie nie chciec:) ja bym nie mogla uczyc sie wszystkiego bardzo intensywnie
          przez rok, bo bym chyba wyladowala w wariatkowie, do maty uczylam sie
          praktycznie od zera ;) przez 4 miechy, i to bylo dla mnie maxymalny termin
          wytezonej pracy [ no ale material z maty a histy to przepasc ]
          pozdrawiam :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka