Dodaj do ulubionych

AM w Poznaniu ktoś się wybiera???

21.05.05, 18:28
Słyszałam żę tam nie trzeba fizyki..a po środzie to duuuży plus! wiecie coś o
tej uczelni?byłam na stronce i trzeba się spieszyć ze skłdaniem papierów a nie
mogę:-) się zdecydować...
Obserwuj wątek
    • kaja86 Re: AM w Poznaniu ktoś się wybiera??? 21.05.05, 18:31
      Heh tam se podobno pól Polski wybiera, właśnie z powodu tej fizyki...
    • Gość: natalia Re: AM w Poznaniu ktoś się wybiera??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 18:32
      kiedy mija termin skladamia papierów w poznaniu mi sie wydaje ze juz minol ja
      przegapilam:(po fizie tez sie nad poznaniem zastanawiam bo mam 100%z bioli i
      bym miala duze szanse
      • kaja86 Do Natalii 21.05.05, 18:35
        :)www.usoms.poznan.pl/pol/?strona=1_667_1116588942&am=383,667 czyli
        jeszcze jest trocher czasu ;)
        • Gość: hey Re: Do Natalii IP: *.adsl.inetia.pl 21.05.05, 18:38
          masz 100% z rozszerzonej!? to weź nie zabieraj miejsc w pniu bo wszedzie sie
          dostaniesz
        • Gość: hey Re: Do Natalii IP: *.adsl.inetia.pl 21.05.05, 18:38
          masz 100% z rozszerzonej? to weź nie zabieraj miejsc poznaniu bo wszedzie sie
          dostaniesz!
          • Gość: natalia Re: Do Natalii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 20:20
            wlasnie nie jestem po fizie taka pewna czy sie dostane chemia tez mi nie poszla
            tak rewelacyjnie bede miala ponad 80% ale nie wiem czy do 90% sie doczolgam:)
            jesli mam jeszcze czas na zlozenie papierów do poznania to skladam najwyzej
            nie doniose swiadectwa zadecyduje jak poznam swoje wyniji maturalne:)pozdrawiam
      • the_rilla Re: AM w Poznaniu ktoś się wybiera??? 21.05.05, 18:53
        byłam wczoraj na stronie AM w pozna niu i pierwszy termin był do 20 maja..ale
        odjazd nie? teraz p[rzedłużyli do 31 maja.. więc nie ma wcale dużo czasu na
        decyzję...
        • Gość: ub Re: AM w Poznaniu ktoś się wybiera??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 20:16
          tylko ciekawe ile kosztuje tam utrzymanie się??
          • Gość: natty Re: AM w Poznaniu ktoś się wybiera??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 21:02
            utrzymanie w poznaniu jak w kazdym innym miescie...a tak poza tym poznan jest
            cudowny szczególnie noca:) ja tez ide na medycyne z tym ze jestem z poznania,
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka