Dodaj do ulubionych

AM Poznań vel Bydgoszcz

IP: *.adsl.inetia.pl 23.05.05, 15:49
Kto się tam piszę bo ja tak i tu i tu , jeszcze myślę o Gdańsku, ale sama nie
wiem co lepsze - zresztą nie ma wyników z matury to co my możemy tak naprawdę
wiedzieć! Kiedy ogłaszaja u was w szkole? I jak myślicie jaki próg wystarczy
z bioli chemii i fizy [ROZSZERZONYCH OCZYWIŚCIE] dla Poznania i Bydgoszczy?
Ja liczę tak:
POZNAŃ: biologia 80%, chemia 90%, fizyka (bo też pisałam!) 40%
BYDGOSZCZ: biologia 80%, chemia 75%, fizyka 30%
Obserwuj wątek
    • Gość: Sloonko Re: AM Poznań vel Bydgoszcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 18:39
      TYlko zaraz n amnie nie krzycz. Nie wiem czy wiesz,ale na kazda AM jest test
      predyspozycji, wszedzie tego samego dnia i tej samej godzinie, więc niestety
      można zdawac tylko na jedna AM:( też bym chciała ale niestety:/
    • Gość: ala Re: AM Poznań vel Bydgoszcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 23:48
      dziewucho nad czym sie zastanawiasz??? POZNAN !!!!
      • Gość: ja Re: AM Poznań vel Bydgoszcz IP: *.unicomp.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 10:55
        nie wiem jak wy chcecie do poznania przeciez jest juz 24 a do 20 trzeba bylo podanie zlozyc
        • Gość: :) Re: AM Poznań vel Bydgoszcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 11:04
          to ja tam nie składam a wiem, ze wiele osob sie dowiadywało i przedluzyli
          termin składania papierów do końca maja.Masz jeszcze czas. :D
        • Gość: ja Re: AM Poznań vel Bydgoszcz IP: *.unicomp.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 11:04
          sory widze ze zmienili termin i przedluzyli go do 31 maja.
        • Gość: MADZIA Re: AM Poznań vel Bydgoszcz IP: *.adsl.inetia.pl 24.05.05, 11:05
          OJ GOŚCIU JAKIŚ NIEDOINFORMOWANY JESTEŚ! A CZEMU NIE BĘDĘ PISAĆ - JAK Z CIEBIE
          TAKI FAJRANT TO SE TAK TRWAJ W TEJ BEZNADZIEJNEJ NIEWIEDZY!!!! HIHIHIHIHIHI
          • Gość: ja Re: AM Poznań vel Bydgoszcz IP: *.unicomp.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 11:13
            nie wiem co Cie tak zbulwersowalo, ale zycze wszystkiego najlepszego:PPPP oczywiscie:]
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka