Dodaj do ulubionych

AM Bydgoszcz

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 16:51
Wszyscy mówią o AM w Gdańsku albo Poznaniu,a czy wybiera sie ktoś może na
lekarski do Bydgoszczy.Podajcie swoje wyniki moje są następujące biola ok 80%
chemia ok 75% Fizyka ok30% Jak myślicie to wystarczy?
Obserwuj wątek
    • rosza Re: AM Bydgoszcz 23.05.05, 16:56
      ja składam podanie ale na Akademię Bydgoską na pedagogikę.
    • Gość: Sloonko Re: AM Bydgoszcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 18:36
      Ja bardzo chciałam złozyc na lekarski do Bydgoszczy:( Po tych aturach szkoda
      mi 80 zł i nerw kiedy bede się upewniała,ze nie ma mnie na liście przyjętych.
      Bede miła jeszcze mniej od Ciebie bo z biologii jakies 80% z chemii około70% a
      z fizyki z 16% to max:/ Życze Ci powodzenia i trzymam kciuki:) MOze za rok
      bedzie mo dane spełnić swoje marzenia:) z jakiego miasta jesteś?
    • Gość: dsfcsd Re: AM Bydgoszcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 23:46
      a czy w bydgoszczy jest stomatologia? bo na necie nic takiego nie mozna
      znalezc, moze nie ma :(
      • Gość: ktos Re: AM Bydgoszcz IP: *.unicomp.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 12:21
        a co wy w ogole myslicie o tej uczelni? bo nie wiem czy mam tam skladac i jakos niezbyt mnie tam ciagnie, ale zobaczymy, a macie moze kogos znajomego kto tam studiuje?
        • Gość: nana Re: AM Bydgoszcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 12:30
          Najlepiej popytać wśród znajomych, bo tutaj się raczej prawdy nie dowiesz.
          Na pewno się dostaną te osoby, co uczą się w dobrych licach, nieprofilowanych
          (bo w profilowanych, i tak ledwo co zdadzą zapewne), w biol-chemach oczywiście.
          Zainteresowanie AM nie spadło, więc raczej łatwo nie będzie.

Pozdrawiam wszystkich zdających na AM Bydgoszcz :)
    • Gość: mrówa Re: AM Bydgoszcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 12:28
      Tak wogóle to jestem z Mrągowa i wacham się między Bydgoszczą, której
      praktycznie nie znam a Białymstokiem, którego w sumie tez nie znam i mam
      problem..zresztą widzę że nie jestem sama.Najgorsze jest to że sami musimy
      ryzykować i nikt nie może nam za bardzi pomóc w podjęciu decyzji :o(
      • Gość: ktos Re: AM Bydgoszcz IP: *.unicomp.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 12:40
        niestety wlasnie nie mam nikogo kto moglby mi powiedziec co nieco o tej uczelni. moze i sie niczego nie dowiem prawda, ale poza tym nie mam innego zrodla. myslalam o biotechnologii, zastanawialam sie tez miedzy UJ a UŚ ale UJ zdeka juz mi sie troche odwidzial, ale nie wiem czy na UŚ jest specjalnosc biotechnologia medyczna a na AM to wiadomo i dlatego nie wiem co zrobie.
        • Gość: Sloonko Re: AM Bydgoszcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 13:34
          Hej! Z tego co słyszałam od znajomych to biotechologia w Bydgoszczy jest na
          ardzo niskim poziomie bo to coś w stylu agrobiotechnologii. Sama tam chciałam
          składac bo po maturach to nie mam szns na lekarski,ale jak mi dradzili to
          wybrałam biotechnologe na UW. Pozdrawiam i zycze powodzenia.
          • Gość: ktos Re: AM Bydgoszcz IP: *.unicomp.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.05, 13:44
            Tez mi sie wlasnie tak wydawalo ze ta biotechnologia tam kuleje, zreszta troche tam daleko ode mnie.jak do tej pory wiekszosc przemawia raczej na nie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka