Gość: JMGASXK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 23:03 jA NA FIZJOTERAPIE A WY? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maturzystka2005 Re: KTO NA AWF W POZNANIU IP: *.unicomp.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 23:11 moja kolezanka sie tam wybiera i z tego co wiem tylko na ta uczelnie sklada papiery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: KTO NA AWF W POZNANIU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 09:49 ja-turystyka i rekreacja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mazi Re: KTO NA AWF W POZNANIU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 12:45 Na turystykę bardzo bym chciał, trochę ciężko tam się dostać, zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola Re: KTO NA AWF W POZNANIU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 12:49 Chce na turystyke i rekreacje w Poznaniu na AWF, jakie tam sa warunki przyjęć, słyszałam ze trzeba zdać pływanie na 50m kto coś wie na ten temat niech pisze, do kiedy trzeba zgłosić się??? Jaki musi być czas tego pływania??? A może ktoś kto tam studiuje się odezwie czekam na informacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mazi Re: KTO NA AWF W POZNANIU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 21:33 www.awf.poznan.pl/html/pl/studies/info.htm tutaj masz wszystko Odpowiedz Link Zgłoś