Dodaj do ulubionych

prosba o pomoc proszeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

28.05.05, 12:51
zdawalam polski na poziomie podstawowym i angielski a wos rozszezony jak
myslicie czy mam szanse na jakies studia chcialam isc na filologie ang i
zdawac ang rozszezony ale bylam tak znerwicowana ze nie bylam w stanie
<bardzo zaluje > no nic moze wiecie czy sa jakies uczelnie w lubelskim gdzie
moge zlozyc papiery prosze tylko nie piszcie ze jestem imbecylka i ze
wszystko stracone bo juz tego nie zniose
Obserwuj wątek
    • rosquito Re: prosba o pomoc proszeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 28.05.05, 12:56
      Wszystko zalezy od konkretnej uczelni (co bierze pod uwagę przy rekrutacji) oraz wyników matury, których jeszcze *nie ma*. Nie panikuj, tylko przejrzyj informatory, zawsze sie na cos dostaniesz.
      • Gość: niunia Re: prosba o pomoc proszeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 16:48
        na niektórych uczelniach możesz zdawać mimo wszystko egzamin, one bardziej go
        preferują niz nową maturę :). Z tym, że musisz się już zacząć przygotowywać, bo
        egzaminy zazwyczaj są na początku lipca :)
    • Gość: dobra wróżka Re: prosba o pomoc proszeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 12:58
      idź tam, gdzie nie biorą pod uwagę wyników maturalnych, tylko robią agzaminy.
      Ale ja nie wiem gdzie.
      • Gość: jok Re: prosba o pomoc proszeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee IP: 80.51.250.* 28.05.05, 16:43
        proponuje fizyke albo chemie. tam przyjmuja wszystkich. a jak nie to jakies prywatne, tam jest podobnie
    • Gość: ..... Re: prosba o pomoc proszeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 16:45
      chcesz isc na filologie angielska z podstawowym anglikiem???:)) skoro nie
      podeszlas nawet do rozszerz to chyba zbyt dobrze go nie umiesz, a na fil.ang to
      juz trzeba niezle mowic...wiec jak to jest?
      • Gość: bungli Re: prosba o pomoc proszeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 28.05.05, 21:24
        ja bede mial okolo 80% z rozszerzonej a z moja znajomoscia ang i tak bym sie nie odwazyl pojsc na filologie ang. wiec nie wiem czy tam masz szanse chyba ze cie dopuszcza do jakiegos egzaminu (angielski byl prosty i duzo osob bedzie mialo raczej duzo punktow)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka