samanta86 28.05.05, 22:33 nie wieczie czy musze sama odebrać świadectwo czy może to za mnie zrobić..siostra czy ktoś z rodziny. Nie wiecie czy trzeba coś podpisywać?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bungli Re: odbiór świadectw IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 28.05.05, 22:45 podpisac na pewno trzeba bedzie i najprawdopodobniej byc osobiscie. jednak zawsze mozesz pisemnie kogos upowaznic, powinni to uznac. albo dostaniesz dopiero jak wrocisz a siostra zobaczy wyniki wywieszone w szkole i ci je poda (no bo chyba listem i tak ci nikt nie bedzie wysylal :P) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezel Re: odbiór świadectw IP: *.pl / *.covernet.pl 29.05.05, 00:20 u nas dyrektorka mowila ze osoba przychodzaca w czyims imieniu musi miec upowaznienie notarialne. nie wiem czy tak jest wszedzie moze tylko moja szkola sie tak jara mocno? :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: odbiór świadectw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 12:10 a ktorego to jest dokładnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dolbek Re: odbiór świadectw IP: *.daminet.pl / *.daminet.pl 29.05.05, 12:14 odbiór świadectwa maturalnego musisz podpisać :P więc osobiście... Odpowiedz Link Zgłoś