Dodaj do ulubionych

Test umiejętności studiowania - UJ

04.06.05, 08:46
jak to bezie wygladało??
ma ktoś moze jakieś arkusze??
Obserwuj wątek
    • Gość: Lenka Re: Test umiejętności studiowania - UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 10:42
      Chodzi Ci o prawo?
      • agniecha_k Re: Test umiejętności studiowania - UJ 04.06.05, 11:16
        nie wiem czy na prawie bedzie ten sam - raczej watpie
        zalezy mi na testach umiejetnosci studiowania z psychgolgii, socjologii,
        religioznawstwa z poprzednich lat
        • Gość: MM Re: Test umiejętności studiowania - UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 11:24
          A ma ktoś jakies testy na prawo ?
          • Gość: majja do MM IP: *.olsztyn.mm.pl 04.06.05, 11:26
            ja mam jestes zainetrsowany(a)?
            • reward Re: do MM 04.06.05, 11:28
              Tak, ale jakie to są te testy, możesz podać z 10-15 przykładów. ??
            • Gość: testy Re: do MM IP: *.olsztyn.mm.pl 04.06.05, 11:35
              moje gg 4380517
    • Gość: KRADZIONE TESTY Re: Test umiejętności studiowania - UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 11:46
      Nie kupujcie tych testów bo są kradzione...
      • Gość: majja Re: Test umiejętności studiowania - UJ IP: *.olsztyn.mm.pl 04.06.05, 11:48
        ta wiadomosc została napisane przez rewarda(przemo),ktory sam kupił a pozniej
        sprzedawał nie swoje testy!!!
      • Gość: majja Re: Test umiejętności studiowania - UJ IP: *.olsztyn.mm.pl 04.06.05, 11:48
        a tezraz boi sie .....
    • Gość: Paweł Re: Test umiejętności studiowania - UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 11:53
      Jakiego Rewarda ? Rozmawiałem z Toba wczoraj w e-mailu i teraz tak napiałem,
      nie jestem Rewardem co kiedys tutaj ogłosił sie z jakimis testami - bo to był
      bubel.
      • Gość: majja Re: Test umiejętności studiowania - UJ IP: *.olsztyn.mm.pl 04.06.05, 11:57
        na jakiej podstawie twierdzisz ze sa kradzione kolego?ja zdobyłam je
        uczciwie.wiec nie siej zametu!!nie wiem o co ci chodzi.nigdy nikofo nie
        oszukałam i w zyciu nic nie ukradłam.przestan oki?
        • Gość: Paweł Re: Test umiejętności studiowania - UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 12:01
          Nio dobra, ale wiem że takie testy sa sprzedawane na allegro - to są PIUSA -
          Reward tez chyba od niego miał kilka testów, tylko zwinąl swój interes, bo sie
          PIUS odezwał. A ja chce kupić testy i szukam kogos kto ma inne niz Ci co
          sprzedawali i co je maja, bo tam są błędy...
          • Gość: majja Re: Test umiejętności studiowania - UJ IP: *.olsztyn.mm.pl 04.06.05, 12:04
            hmm jestem ciekawa skad wiesz jakie ja testy mam???
            • Gość: Paweł Re: Test umiejętności studiowania - UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 12:05
              Wczoraj z tego co mi pisałas to przypuszczam ze to samo co ma PIUS. Ale nie
              wiem, wiec nic nie poruszam tej sprawy na 100%
              • Gość: majja Re: Test umiejętności studiowania - UJ IP: *.olsztyn.mm.pl 04.06.05, 12:08
                nie poruszasz tej sprawy?jednak poruszyłes..chciałes zaszkodzic - pewnie ci sie
                udało.tylko szkoda ze podstaw nie miałes
          • Gość: majja Re: Test umiejętności studiowania - UJ IP: *.olsztyn.mm.pl 04.06.05, 12:05
            dobra koniec tematu.nikt ci do niczego nie zmusza...wiec sie odczep
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka