agniecha_k 04.06.05, 08:46 jak to bezie wygladało?? ma ktoś moze jakieś arkusze?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lenka Re: Test umiejętności studiowania - UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 10:42 Chodzi Ci o prawo? Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha_k Re: Test umiejętności studiowania - UJ 04.06.05, 11:16 nie wiem czy na prawie bedzie ten sam - raczej watpie zalezy mi na testach umiejetnosci studiowania z psychgolgii, socjologii, religioznawstwa z poprzednich lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Test umiejętności studiowania - UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 11:24 A ma ktoś jakies testy na prawo ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majja do MM IP: *.olsztyn.mm.pl 04.06.05, 11:26 ja mam jestes zainetrsowany(a)? Odpowiedz Link Zgłoś
reward Re: do MM 04.06.05, 11:28 Tak, ale jakie to są te testy, możesz podać z 10-15 przykładów. ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRADZIONE TESTY Re: Test umiejętności studiowania - UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 11:46 Nie kupujcie tych testów bo są kradzione... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majja Re: Test umiejętności studiowania - UJ IP: *.olsztyn.mm.pl 04.06.05, 11:48 ta wiadomosc została napisane przez rewarda(przemo),ktory sam kupił a pozniej sprzedawał nie swoje testy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majja Re: Test umiejętności studiowania - UJ IP: *.olsztyn.mm.pl 04.06.05, 11:48 a tezraz boi sie ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Test umiejętności studiowania - UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 11:53 Jakiego Rewarda ? Rozmawiałem z Toba wczoraj w e-mailu i teraz tak napiałem, nie jestem Rewardem co kiedys tutaj ogłosił sie z jakimis testami - bo to był bubel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majja Re: Test umiejętności studiowania - UJ IP: *.olsztyn.mm.pl 04.06.05, 11:57 na jakiej podstawie twierdzisz ze sa kradzione kolego?ja zdobyłam je uczciwie.wiec nie siej zametu!!nie wiem o co ci chodzi.nigdy nikofo nie oszukałam i w zyciu nic nie ukradłam.przestan oki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Test umiejętności studiowania - UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 12:01 Nio dobra, ale wiem że takie testy sa sprzedawane na allegro - to są PIUSA - Reward tez chyba od niego miał kilka testów, tylko zwinąl swój interes, bo sie PIUS odezwał. A ja chce kupić testy i szukam kogos kto ma inne niz Ci co sprzedawali i co je maja, bo tam są błędy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majja Re: Test umiejętności studiowania - UJ IP: *.olsztyn.mm.pl 04.06.05, 12:04 hmm jestem ciekawa skad wiesz jakie ja testy mam??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Test umiejętności studiowania - UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 12:05 Wczoraj z tego co mi pisałas to przypuszczam ze to samo co ma PIUS. Ale nie wiem, wiec nic nie poruszam tej sprawy na 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majja Re: Test umiejętności studiowania - UJ IP: *.olsztyn.mm.pl 04.06.05, 12:08 nie poruszasz tej sprawy?jednak poruszyłes..chciałes zaszkodzic - pewnie ci sie udało.tylko szkoda ze podstaw nie miałes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majja Re: Test umiejętności studiowania - UJ IP: *.olsztyn.mm.pl 04.06.05, 12:05 dobra koniec tematu.nikt ci do niczego nie zmusza...wiec sie odczep Odpowiedz Link Zgłoś