majaodgucia Re: WSZYSCY CO NA UNIWEREK ŚLĄSKI :D 14.06.05, 12:12 Mam takie pytanko - czemu już wypełniacie formularz? Czy nie trzeba go dopiero dostarczyć + zdjęcia itd. jak już zostanie się przyjętym? Bo ja kurczę tylko byłam na rejestracji i zaniosłam świadectwo , a myślę że resztę dokumentów dostarczyć mam jeśli mnie przyjmą.No chyba że ja jakaś nieprzytomna jestem!!!????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina Re: WSZYSCY CO NA UNIWEREK ŚLĄSKI :D IP: *.nysa.punkt.pl / *.punkt.pl 14.06.05, 12:39 Ja wszystkie papierki łącznie ze świadectwem zawiozę dopiero po 30 czerwca:) Odpowiedz Link Zgłoś
majaodgucia Re: WSZYSCY CO NA UNIWEREK ŚLĄSKI :D 14.06.05, 12:45 Właśnie dzwoniłam do Działu Nauczania i pani powiedziała że papiery czyli formularz,zdjęcia itd. dostarczamy dopiero kiedy będziemy już przyjęci na studia.Teraz trzeba się tylko zarejestrować , dostarczyć świadectwo i iść na egzamin, no i pozostaje czekać na wiadomość czy zostało się przyjętym.Jeśli tak to dopiero wtedy reszta dokumentów! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiwi Re: WSZYSCY CO NA UNIWEREK ŚLĄSKI :D IP: *.bater.net.pl / 83.238.20.* 14.06.05, 15:06 aha czyli teraz do tej teczki wkładam tylko świadectwo a kserokopie dowodu zdjecia i te inne pierdoły dopiero potem?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arczi_86 Re: WSZYSCY CO NA UNIWEREK ŚLĄSKI :D IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 15.06.05, 10:40 Aha czyli jak zdam mature to tego 30 czerwca wziąć tylko świadectwa i reszte pikać aha spooko :] A jak tam co porabiacie??Nuda jak cholera :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dajing Re: WSZYSCY CO NA UNIWEREK ŚLĄSKI :D IP: *.copyservice.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 10:56 taak, ja do nich napisalam mejla i tak wlasnie napisali ;D ze wszystkie pozostale dokumenty dopiero, jak sie dostane ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: WSZYSCY CO NA UNIWEREK ŚLĄSKI :D IP: *.ssnet.pl 15.06.05, 12:45 heh, byłam dzis z koleżanka na Wydziale Teologicznym. Musze przyznac, ze swietnie tam jest. Wszystko takie nowoczesne, jasne drewno i szkło, mogliby tam przenieśc WNS, albo Wydział pedagogiki i psychologii, I ludzie tez fajni ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: WSZYSCY CO NA UNIWEREK ŚLĄSKI :D IP: *.darnet.pl 15.06.05, 16:16 ja się wybieram na rosyjski od podstaw, kto jeszcze wybrał ten kierunek??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niunia Re: WSZYSCY CO NA UNIWEREK ŚLĄSKI :D - CHEMIA IP: *.elsat.net.pl 15.06.05, 19:23 kto na chemię się wybiera???? Szukam nowych znajomków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina Re: WSZYSCY CO NA UNIWEREK ŚLĄSKI :D - CHEMIA IP: *.nysa.punkt.pl / *.punkt.pl 15.06.05, 19:27 No ja na biologie:D Ciekawe ile osób startuje:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alzarka Re: WSZYSCY CO NA UNIWEREK ŚLĄSKI :D - CHEMIA IP: *.info / *.info 16.06.05, 06:53 a ja mam takie pytanko: jak wysiade z dworca to w którą stronę mam się kierować, bo bede miała z tym problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arczi_86 Re: WSZYSCY CO NA UNIWEREK ŚLĄSKI :D IP: *.compnet.com.pl 16.06.05, 12:10 Tak Serio na Bankową 12 nie trudno trefić tam idziem 1 000 000 ludzi na minutę :P Ja też myślałem że się zgubię ale spooko było :) :D Kurcze nie doradze ci bo nie wiem jak dojśc z dworca kolejowego wiem jak z autobusowego (Prosto przez targowisko i dalllej prosto aż do takiego wielkiego skrzyzowania tam chodzi 2 000 000 ludzi tam też jeżdzą tramwaje , przejdziesz to i idziesz dallej prosto najlepiej po lewym chodniku bowiem nie będziesz musiala już przechodzić przez główną ulicę , przejdziesz obok Rektoratu Akademii Medycznej potem obok koscioła (Ewangelicko-augsburski CHYBA) i skręcisz w lewo i to juz jest bankowa idzie się dalej na takim "Mostku" nad wodą i już jest UŚ .... Ale jak z kolejowego to nie wiem :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arczi_86 HILFE!!HELP!!POMOCY!! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 16.06.05, 22:39 Hej LUDZIE KOLEJNA ZAŁAMKA PLISSS POMOCY :| Zarejestrowałem się na Filologie germńską o spec.Kultura i Literatura krajów niemieckiego obszaru językowego i mam problem bowiem na stronie pisze tak: "Nowa matura: · Podstawę przyjęcia na studia, w ramach miejsc dostępnych, stanowić· będą wyniki egzaminu maturalnego z przedmiotów zdawanych przez kandydata na egzaminie maturalnym — język niemiecki. Kandydaci, którzy nie będą zdawać na egzaminie maturalnym języka niemieckiego przystępują do egzaminu wraz z kandydatami ze starą maturą" I Kurde ja zdawałem Niemiecki ale na poziomie podstawowym ustny i pisemny :| CZY MAM JA JAKIEŚ SZANSE ?? Albo jednak trzeba było zdawać rozszerzony :| Kurde tylko nie piszcie "A PISZE CI ROZSZERZONY!!" Czy coś takiego bowiem ja nie wiem pewnie i dlatego grzecznie pytam Pliiissssssss Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: HILFE!!HELP!!POMOCY!! IP: 212.244.85.* 16.06.05, 22:54 bedziesz mial liczone tak, jakbys zdawal niemiecki, bo przeciez go zdawales, tylko, ze z miejsce punktow za czesc rozszerzona bedziesz mial wpisane 0. nie znam zasad, ale tak mi sie wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arczi_86 Re: HILFE!!HELP!!POMOCY!! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 16.06.05, 23:08 Aha thx ale kurde jak nie napisali ze wymagają rozszerzony to niech sie kurde walą na Hiscie np było napisane ze Historia na rozszrzonym mnozona jest 2 razy :| Kurde sam nie wiem :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: HILFE!!HELP!!POMOCY!! IP: 212.244.85.* 17.06.05, 07:25 smieszne, bo kandydaci ze stara matura pisza test 120 minut, czyli tak jakby tylko poziom podstawowy. ja bym pisal maila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arczi_86 Re: HILFE!!HELP!!POMOCY!! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 17.06.05, 10:16 Tez mi sie wydaje ze tylko podstawa Dzięki Co ide pisać maila i sie wszystko dowiem :] Jeszcze raz dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arczi_86 Jaki e-mail na UŚ ?? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 17.06.05, 12:06 Hej mam prośbę :) Bowiem wywaliłem (Nie wgrałem) wcale z windowsem Poczty e- mail i kurde nie mam możliwośći posłania do nich e-maila CZY KTOŚ Z WAS PODAŁBY MI E_MAIL NA UŚ ?? Bo mam do nich pare pytań Z góry dziękuje :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nelika Re: Jaki e-mail na UŚ ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 13:32 A nie lepiej Ci zadzwonić ?Od razu się dowiesz co i jak...Wydaje mi się że skoro nie zaznaczyli że biora pod uwagę rozszerzenie,to wystarczy ci tylko podstawa,ale lepiej zadzwoń i upewnij się.Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: Jaki e-mail na UŚ ?? IP: 212.244.85.* 17.06.05, 14:02 ale z drugiej strony, skoro jest napisane, ze biora wynik z egzaminu z jezyka niemieckiego, to jezeli ktos zdawal takze poziom rozszerzony, to logiczne jest, ze wynikiem bedzie suma trzech arkuszy. a wracajac do tej poczty, to zupelnie nie rozumiem. @arczi_86 miales na mysli, ze nie masz programu do wysylania/odbierania poczty? nie trzeba miec przeciez tego programu, zeby slac emaile, tylko adresy nalezy znac :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arczi_86 Re: Jaki e-mail na UŚ ?? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 17.06.05, 14:17 heheh oki juz wiem o co biega ;] Masz recht sumują trzy arkusze :] Odpowiedz Link Zgłoś
lukas2005 Re: WSZYSCY CO NA UNIWEREK ŚLĄSKI :D 18.06.05, 15:41 Mam pytanie do tych co maja jakies egzaminy na UŚ, idziecie w ancugu na ten egzamin ? dla tych nie ze slaska ancug to garnitur, ogolnie pytam czy jakas oficjalnie sie ubieracie czy na luzaku ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ronkainen Re: WSZYSCY CO NA UNIWEREK ŚLĄSKI :D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.05, 15:44 Wydaje mi sie, ze trzeba w ancugu przyjsc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arczi_86 Re: WSZYSCY CO NA UNIWEREK ŚLĄSKI :D IP: *.compnet.com.pl 19.06.05, 13:12 Dzięki za numer lini autobusowej na Sosnowiec :) (91) I jak sie czujecie na tydzień przed wynikami ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilons Re: WSZYSCY CO NA UNIWEREK ŚLĄSKI :D IP: 82.160.28.* 19.06.05, 15:49 a czy na historię na UŚ język obcy i język polski musza być na poziomie rozszerzonym??? będe wdzięczna za pomoc:) Odpowiedz Link Zgłoś
kaja86 Re: WSZYSCY CO NA UNIWEREK ŚLĄSKI :D 19.06.05, 17:53 nie muszą, chyba tylko za rozszerzoną historię są dodatkowe punkty bo ją mnożą razy 2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arczi_86 Re: WSZYSCY CO NA UNIWEREK ŚLĄSKI :D IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 19.06.05, 20:34 Dokładnie tak jak powiedziała Kaja :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina Re: WSZYSCY CO NA UNIWEREK ŚLĄSKI :D IP: *.nysa.punkt.pl / *.punkt.pl 19.06.05, 21:04 No już tylko tydzień i wyniki:D Potem troszke czasu i dowiemy się o naszym losiena UŚ:D Adrenalinka zaczyna działać:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: WSZYSCY CO NA UNIWEREK ŚLĄSKI :D IP: *.ssnet.pl 19.06.05, 21:19 no własnie, jeszcze tydzień, tyle czekania i w końcu będa...dziwne sie to wydaje. Boje się tych wyników, nawet bardzo, a jeszcze bardziej tego, że przez nie mnie na ten UŚ nie przyjmą. A ja bym chciała tam studiować...mo ale dobra, poczekamy, zobaczymy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arczi_86 Re: WSZYSCY CO NA UNIWEREK ŚLĄSKI :D IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 22.06.05, 15:35 Co słychać /? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia86r Re: WSZYSCY CO NA UNIWEREK ŚLĄSKI :D IP: 82.160.41.* 22.06.05, 18:20 A ja dzis wrócilam z tygodniowego pobytu u rodzinki więc troszkę sobie poczytałam wasze posty:) Echhh juz tylko odliczam do tych wyników...A 30 czerwca wybieram sie do UŚ złożyć wszystkie dokumety:) Ps. Oczywiście złoże jak zdam maturę.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina Re: WSZYSCY CO NA UNIWEREK ŚLĄSKI :D IP: *.nysa.punkt.pl / *.punkt.pl 22.06.05, 21:46 Ja też czekam na wyniki, świadectwa, idę odpisy porobić i wybieram się do Katowic złożyć te papierki:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arczi_86 Re: WSZYSCY CO NA UNIWEREK ŚLĄSKI :D IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 22.06.05, 23:18 Ja juz jestem tak peeeeeesymistycznie nastawiony że szkoda gadac :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia86r Re: WSZYSCY CO NA UNIWEREK ŚLĄSKI :D IP: 82.160.41.* 23.06.05, 10:21 Arczi a co Ty taki pesymista się zrobiłeś:(:( ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arczi_86 Re: WSZYSCY CO NA UNIWEREK ŚLĄSKI :D IP: *.compnet.com.pl 23.06.05, 11:08 heh wiesz Gosiu to takie jakieś chwilowe :] Dobrze że czekanie się już kończy bo sam nie wiem co o tym wszystkim myśleć :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arczi_86 Re: WSZYSCY CO NA UNIWEREK ŚLĄSKI :D IP: *.compnet.com.pl 23.06.05, 11:08 Będzie co ma być no nie :> :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: WSZYSCY CO NA UNIWEREK ŚLĄSKI :D IP: 82.160.41.* 24.06.05, 10:47 Jak wasze samopoczucie przed wynikami?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arczi_86 Re: WSZYSCY CO NA UNIWEREK ŚLĄSKI :D IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 24.06.05, 16:08 Szkoda gadać :| z Dnia na dzień jestem nie do zniesienia :| Ja już jestem tak pesymistycznie nastawiony że aż szkoda gadać :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arczi_86 Re: WSZYSCY CO NA UNIWEREK ŚLĄSKI :D IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 25.06.05, 17:36 Hej Leute już tylko Pół Soboty iiiii NIEDZIELA (Czyli cała noc przy Kompie jak ktoś będzie to niech pisze ja będe) , mam dokładnie wyniki w poniedizałek tj.27 czerwca o godzinie 12:00 fesss :/ Pozdrawiam reszte znerwicowanych maturzystów :] Odpowiedz Link Zgłoś
kaja86 Re: WSZYSCY CO NA UNIWEREK ŚLĄSKI :D 25.06.05, 21:05 heh, ja tez powoli zaczynam się stresowac, wyniki o 14 w poniedziałek, boję się tam iść, tzn nie tyle się boję, tylko jestem zestresowana trochę i nie wiem co ze soba zrobić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina Re: WSZYSCY CO NA UNIWEREK ŚLĄSKI :D IP: *.nysa.punkt.pl / *.punkt.pl 25.06.05, 22:00 Ja mam w poniedziałek po 15:D Heh, już niedługo:D I koniec:D Odpowiedz Link Zgłoś
kaja86 Re: WSZYSCY CO NA UNIWEREK ŚLĄSKI :D 25.06.05, 22:32 koniec to bedzie wtedy, jak mnie na ten UŚ przyjmą, a jak nie to dopiero wtedy jak sobie wymysle jakies alternatywne rozwiązanie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arczi_86 Re: WSZYSCY CO NA UNIWEREK ŚLĄSKI :D IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 26.06.05, 18:20 Dokładnie zgadzam się ze koniec będzie dopiero jak będe na Uczelni jako Student :| To będzie koniec i słodka wolności ale czy to kiedykolwiek nastąpi ??....Poczekamy zobaczymy :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arczi_86 Re: WSZYSCY CO NA UNIWEREK ŚLĄSKI :D IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 26.06.05, 18:21 No jeszcze pare godzin i będzie po wszystkim ja mam w Jutro o 12:00 Wyniki trzymajcie kciuki :| Coraz bardziej się boję :/ Jeszcze na dodatek wczoraj mnie opaliło i mam całe plecy , ramiona i twarz czerwoną i piiiiiiiiiecze jak cholera :| A czoło to mi aż opuchło :| Pozdrawiam :] Odpowiedz Link Zgłoś
arczi_86 I JAK WAM POSZŁO ?? 27.06.05, 13:18 MNIE TAK: Język Polski: Ustny--80% Pismeny--57% Język Niemiecki: Ustny--100% Pismeny--76% Historia: Podstawa--56% Rozszerzony--22% Na UŚ biorą mi pod uwagę Tyklko niemiecki wiem ze za bardzo nie mam szans ale sprobować idzie :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: I JAK WAM POSZŁO ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 14:47 Arczi a ja myslalem ze z histy rozsz mam najgorszy wynik 26% ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arczi_86 Re: I JAK WAM POSZŁO ?? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 27.06.05, 17:32 Koleś są jeszcze gorsze mam kumpla co ma 19 pkt :P :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arczi_86 Ej odpowiedzcie ... IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 27.06.05, 23:22 Wicie co martwie się czy mam szanse na Fil.Germańską bo zdawałem tylko Język Niemiecki na podstawowym poziomie i mam 100% i 76% ale wiecie co chyba nie potrzebowałem rozszerzonego bo po 1 nie napisali a po 2 Starzy maturzyści mają egzamin 120 minut pisemny i ustny po uzyskaniu 40% a 120 minut trwał przecież nasz poziom podstawowy CO WY NA TO ?? JAK TAM WASZE WYNIKI?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Ej odpowiedzcie ... IP: 213.199.202.* 28.06.05, 09:38 Arczi warto spróbować bo zawsze jest ta szansa powodzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
lukas2005 Re: WSZYSCY CO NA UNIWEREK ŚLĄSKI :D 28.06.05, 12:44 mam pytanko, mianowicie startuje na Politologie, bylem na rejestracji internetowej, dostalem juz swiadectwo maturalne, wiem kiedy mam egzamin wstepny. Czytalem rowniez ze swiadectwo maturalne mam zlozyc do 8 lipca na WNS, tylko ze ja mam tam isc tylko z tym swiadectwem czy ze wszystkim co jest napisane w wymaganiach ? ( np. 3 zdjecia, formularz itp ) z gory dzieki za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia86r Re: WSZYSCY CO NA UNIWEREK ŚLĄSKI :D IP: 213.199.202.* 28.06.05, 13:11 Narazie składasz tylko świadectwo dojrzałości i świdectwo ukończenia szkoły a jak sie dostaniesz to dopiero resztę dokumentów. Wczoraj dzwoniłam do dziekanatu i o to pytałam. Odpowiedz Link Zgłoś
lukas2005 Re: WSZYSCY CO NA UNIWEREK ŚLĄSKI :D 28.06.05, 13:59 super dzieki za info :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytoninio Re: WSZYSCY CO NA UNIWEREK ŚLĄSKI :D IP: *.pl / *.leczna.enterpol.pl 28.06.05, 21:03 Ja mam pytanie do Gosi i Arcziego. Jestem z lubelskiego i wybieram się na UŚ na Germanistykę ... :).Wyniki 99 % i 80 % ale nie wiem jak mam się rekrutować :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: WSZYSCY CO NA UNIWEREK ŚLĄSKI :D IP: 213.199.202.* 28.06.05, 21:34 Prosze tu jest napisane jak trzeba się zarejestrować na UŚ www.us.edu.pl/uniwersytet/informator/cr2005.php jak czegoś nie będziesz rozumiał to pytaj służę pomocą:) Odpowiedz Link Zgłoś
majaodgucia Re: WSZYSCY CO NA UNIWEREK ŚLĄSKI :D 28.06.05, 14:39 Tak odbiegnę trochę od tematu - czy ktoś już wie ile jest np. chętnych już na np. jakiś kierunek? UMSC tak ładnie już podało zestawienie, a czemu UŚ nie? Zżera mnie ciekawość i nerwica.Mnie interesuje pedagogika ( podobno w zeszłym roku była ostra jazda)więc nie wiem czy raczej się wyluzować czy denerwować.A tu do ogłoszenia wyników jeszcze tyle czasu....Buźka dla wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina Re: WSZYSCY CO NA UNIWEREK ŚLĄSKI :D IP: *.nysa.punkt.pl / *.punkt.pl 28.06.05, 22:28 A ja jestem ciekawa czy można do nich wysłać poleconym i za potwierdzeniem odbioru świadectwa:D Bo nie chce mi się jechac, jeżeli można to by było tak załatwić:D Chyba tam zadzwonie. Ale jeżeli ktoś wie, to prosze o info:D I jak wam poszło?:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arczi_86 Re: WSZYSCY CO NA UNIWEREK ŚLĄSKI :D IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 29.06.05, 17:35 Jedzie ktoś jutro na SOSNOWIEC NA fil.Germańską ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vhjv dokumenty ważne !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.05, 20:15 co trzeba zaniesc na uniwerek (konkretnie kierunek mata) razem z tym kwitkiem z cke ?? moze byc odpis NOTARIALNY swiadectwa UKONCZENIA SZKOLY? co jeszcze ? prosze odpowiedzcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arczi_86 POMOCY IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 29.06.05, 20:20 Gdzie jest UŚ w Sosnowcy dokładnie wydział Filologi Germańskiej ?? Bo nie wiem na którym przystanku mam wysiąć :P A jak wam pisze na ich kartce mi pisze Konkurs Świadectw godzina 08:00 TO ZNACZY ZE MAM TAM BYC NA 8;00 ??!! plisss odpiszcie Sory nie wiem co trzeba wziąc :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dajing Re: POMOCY IP: *.copyservice.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.05, 20:45 no chyba musisz byc na 8 :] napisz jak bylo :) gdzie to jest to nie mam pojecia, niestety, sama tez bede miala problemy z trafieniem chyba ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arczi_86 Re: POMOCY IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 29.06.05, 20:50 O boże no to mam autobus o 6:05 z Bytomia :| Ja mam bus na Bytom o 6:20 a z bytomia na Sosnowiec o 6:45 (91) CIEKAWE CZY DOJADE TAM NA 8:00 :| Ja nie moge :/ też nie trafie fessss droga tam jest <WOW> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartuss86 Re: POMOCY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 22:01 do 8 lipca mam zlozyc tylko swiadectwo maturalne? i nic wiecej nie musze przynosic? reszta dopiero jak sie dostane? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilo Re: POMOCY IP: 82.160.28.* 29.06.05, 22:10 ale jak ci pisze że masz być na 8 to wcale tak nie musi być!! przyczytaj co masz na tej kartce z rejestracji z tyłu i dowiesz się że od 8 zaczyna się znoszenie świadectw ale nie wszyscy musza być na 8!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gjdgij ale co IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.05, 22:37 trzeba tam zaniesc ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arczi_86 TO SPOKO :D IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 29.06.05, 22:58 DZIĘKUJE WŁASNIE TEŻ TAK TYŁ ZINTERPRETOWAŁEM :) A masz miec z sobą SWIADECTWO UKONCZENIA SZKOŁY,ŚWIADECTWO MATURALNE , TĘ KARTKĘ CO DOSTAŁEŚ NA REJESTRACJI :] I TO WSZYSTKO W TECZCE TEKTUROWEJ ŁADNIE PODPISANEJ Tak:Nazwisko,Imię,Pesel,Potem Kierunek i Specjalizacja :) Jeśli takowa jest :] POZDRO I DZIĘKI JADE NA 13:00 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadek Re: TO SPOKO :D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 06:26 a mozna dac odpis sw ukonczenia szkoly (notarialny) zamiast oryginału ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: TO SPOKO :D IP: *.unicomp.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 10:42 a czy mozna to wyslac poczta??ta teczke?? Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_bunia do tych którzy nie wiedzą gdzie jest żytnia w S-cu 30.06.05, 11:38 jeśli jedziecie pociągiem np. z Gliwic, ablo jakiegos innego miejsca to wysiadacie w centrum Sosnowca. Z dworca kierujecie się podziemiem na rzystanek tramwajowy-kierunek Będzin (lub Dabrowa Górnicza), nie pomylcie sie bo wyjedziecie nie wiadomo gdzie. Bilet ulgowy kosztuje 1,45 :) wsiadacie w tramwaj najlepiej 21 (aktualny rozkład z przustanku dworzec 610 30 50 710 30 50 810 30 50 910 30 50 1010 30 50 1110 30 50 1210 30 50 1310 30 50 1410 30 50 1510 30 50 1610 30 50 1710 30 50 1810 30 50 1910 30 50 (pierwsze 2 lub 1 cyfra to godzina, następne to minuty :P) Wysiadacie na POGONI zobaczycie kościół i sklep PLUS :) I przechodzicie przez pasy w kierunku PLUSA, mijacie go i jest skrzyżowanie no to idziecie w lewo i jetseście na żytniej 1.budynek to ruski, słowiański, 2. budynek to angielski, naiemiecki i iberystyka (chya) 3. to dziekanat każdfy jest wyraźnie podpisany a stoją blisko siebie także bez problemu. Na dworzec wracacie tym samym tramwajem 21 tylko że kierunek przeciwny :P czyli Milowice Pętla, możecie też wybrać inny tramwaj bez problemu może to być 24, 27 :) pozodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
iwa86 hmmm 30.06.05, 11:58 Chcialam sie spytac czy ktos wie moze czy dokumenty mozna wyslac poczta? ...drugie pytanie: skladane swiadectwa to maturalne i ukonczenia szkoly? ...trzecie: reszty rzeczy z podania nie przynosze/przysylam teraz?...hmm czwarte:prosza o dowod wplaty w podaniu a ja swoj zawiozlam przeciez i co teraz?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arczi_86 Szok :| IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 30.06.05, 15:40 Hej byłem dziś w Sosnowcu na Wydziale Filologi Germańskiej SZOK Budynek okropny stary, brzydki i mały (Jak domek jednorodzinny) ale tak Sosnowiec da się strzymać tylko ludu tam ze szkoda gadac .Wydział Filologi angielskiej juz lepszy na serio spoooko :] Ale powodzennia zycze wszyskim co idą na UŚ na jakąś filologie do Sosnowca I SZEROKIEJ DROGI :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arczi_86 Re: Szok :| IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 30.06.05, 18:05 To ja znowu :D Byłem tam dziś jak wiecie :D Mnie zabrali tylko Świadectwo ukończenia szkoły oraz Świadectwo Maturalne i nic więcj :D Aha musicie pokazać tej PRZEMIŁEJ PANI (Na serio bardzo spoko babka) kartke którą dostaliście na rekrutacji :) Aha godziny przyjęć teczek to od 8:00 do 15:00 :D Budynek na serio jest baaaaaaardzo brzydki :P Ale ktoś powiedział że ten 2 (To budynek niemieckiego i angielskiego) Czyżby to tam własnie były wykłady ?? A nie w tym brzydkim starym budynku ??:> Aha teczka musi być podpisana :P Nazwisko,Imie,Pesel,Kierunek,Specjalizacja,A na dole (NM)* albo (SM)** Imie ,Nazwisko,Numery telefony Komy (NAJLEPIEJ),Ulica i miasto z kodem :D :] *(NM)Nowa Matura **(SM)Stara Matura TAK PRZYNAJMNIEJ U MNIE BYŁO DZIŚ :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arczi_86 Re: Szok :| IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 30.06.05, 18:05 Reszte dokumentów,zdjęcia,podanie,życiorys i orzeczenie lekarskie daje się dopiero w momęcie jak sie dostaniecie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Szok :| IP: *.unicomp.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 18:19 a nie wiesz arczi czy to mozna poczta przeslac?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arczi_86 Re: Szok :| IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 30.06.05, 18:24 Nie kurcze nie wiem :| Ale wydaje mi się że nie można :|Masz ąż tak daleko że nie możesz sam jechać ??Jeśli tak to zadzwoń :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Szok :| IP: *.unicomp.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 18:32 no wlasnie nie zbyt mi sie tam oplaca jechac i chyba zadzwonie i jutro i sie spytam skoro nikt nie wie, no ale to bez sens zeby tam tyle razy jezdzic, na innych uczelniach normalnie sie poczta przesyla wiec nie wiem po co tu tak ludzia komplikuje zycie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina Re: Szok :| IP: *.nysa.punkt.pl / *.punkt.pl 30.06.05, 22:37 Można przesłać, bo ja dzisiaj dzwoniłam i się o to pytałam, bo też mi sięnie opłaca jechać. Pani powiedziała tylko, że ma być na dokładny adres wydziału, no i żeby doszło na czas, czyli lepiej priorytetem i za potwierdzeniem odbioru:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Szok :| IP: 213.199.202.* 01.07.05, 17:13 Jestem załamana. wczoraj byłam na Wydziale Zarządzania w Chorzowie o godz. 12.00 Pani w Dziekancie powiedziala mi że już jest ponad 3 osoby na jedno miejsce:( A wogóle na ten wydział strasznie trudno dojechac( skomplikowana droga) Ps. Arczi budynek Wydziału zarządzania też jest okropnny. Szkoła stara i na zewnatrz taka brudna i szara:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: WSZYSCY CO NA UNIWEREK ŚLĄSKI :D IP: 213.199.202.* 01.07.05, 20:04 up:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina Re: WSZYSCY CO NA UNIWEREK ŚLĄSKI :D IP: *.nysa.punkt.pl / *.punkt.pl 01.07.05, 21:33 Ja się wolę wogóle nie pytać ile osób jest na miejsce na biologie;d Ale jak ktoś wie to powiedzcie:DJutro idę na poczte wysłać swiadectwa, mam nadzieje, że dojdą na czas:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartuss86 Re: WSZYSCY CO NA UNIWEREK ŚLĄSKI :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 22:15 biologia - 6,8 osoby/miesce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arczi_86 Re: WSZYSCY CO NA UNIWEREK ŚLĄSKI :D IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 01.07.05, 23:23 Na niemiecki na kul.i lit.kraj,niem.obsz.językowego jest ponad 3 osoby na miejsce :| Nie mam SZNAS KEINE CHANCE :/ Gosia to widać że tylko dziekanat w Katowicach taki piękny :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: WSZYSCY CO NA UNIWEREK ŚLĄSKI :D IP: 213.199.202.* 02.07.05, 10:40 Powiem Ci Arczi że ja też widzę kiepsko swoje szanse jak juz jest ponad 3 osoby na miejsce:(:( A z tym dziekanatem masz racje hihi Odpowiedz Link Zgłoś
iwa86 Re: WSZYSCY CO NA UNIWEREK ŚLĄSKI :D 02.07.05, 10:48 Wybieram sie jutro tam, czyli w poniedzialek zladuje :) ...porownam to co zobacze z waszymi opisami, bede miala na to duuzoo czasu (bede tam przed 6 rano :/)...w jakich godzinach jest dziekanat otwarty?...jedyne co miec musze to oba swiadectwa i karteczka z rejestracji + teczka ;]? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arczi_86 Re: WSZYSCY CO NA UNIWEREK ŚLĄSKI :D IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 02.07.05, 11:10 Tak :D Ah szkoda gadać zobaczymy co i jak bedzie :| Odpowiedz Link Zgłoś