dexter182 06.06.05, 11:06 do kiedy tam mozna składać papiery? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mała~ Re: AM warszawa IP: *.local4.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.05, 13:04 a nie wiesz moze ile jest osob na jedno miejsce na kierunek lekarski?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dexter Re: AM warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 14:07 niestety nie wiem....pewnie trochę będzie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala~ Re: AM warszawa IP: *.local4.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.05, 17:36 o co chodzi z tym zyciorysem i formularzem statystycznym na am w wa -wie ja nic takiego nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
midi.max Re: AM warszawa 14.06.05, 11:24 Dincolo de placere, sexul te ajuta sa devii mai inteligent. Concluzia apartine cercetatorilor germani de la Institutul de Cercetari medicale din Hamburg. Potrivit acestora, momentul in care faci dragoste nu inseamna doar o excitare a corpului, ci si a creierului, precum si o crestere substantiala de adrenalina si hormoni, care duc la stimularea activitatii cerebrale. in plus, o partida reusita de sex stimuleaza, de asemenea, increderea de sine Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: die_tonight Re: AM warszawa IP: *.mpss.osi.pl 14.06.05, 21:58 www.amwaw.edu.pl/~hreband/rekrut2005/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tutti nie wiecie ile starych maturzystow zlozylo papiery IP: *.local4.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 16:08 na am w wa-wie na lekarski?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: nie wiecie ile starych maturzystow zlozylo pa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 17:34 podobno ponad 2000 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tutti Re: nie wiecie ile starych maturzystow zlozylo pa IP: *.local4.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 19:12 o ja pierdziele ciekawe pewnie bedzie 10 osob na miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaha Re: nie wiecie ile starych maturzystow zlozylo pa IP: *.local4.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 19:25 podejrzewam,ze dostana sie tylko osoby co maja minimum 240 pkt z matury,na am w wa-wie jest najwieksza konkurencja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzekotek Re: nie wiecie ile starych maturzystow zlozylo pa IP: *.244.156.37.ip4.tnp.pl 15.06.05, 20:56 A skąd kolezanka ma takie informacje? Czyżby starych maturzystów było więcej niż nowych? :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzekotek Re: nie wiecie ile starych maturzystow zlozylo pa IP: *.244.156.37.ip4.tnp.pl 15.06.05, 20:58 Moim zdaniem największa konkurencja jest na CM UJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: nie wiecie ile starych maturzystow zlozylo pa IP: *.local4.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.05, 16:03 o co chodzi z tym zyciorysem i formularzem statystycznym?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cleo Re: nie wiecie ile starych maturzystow zlozylo pa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 16:52 tak naprawde sie okaze po egzaminach bo nic się nie mozna dowiedziec :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: finnabair Re: nie wiecie ile starych maturzystow zlozylo pa IP: *.tomaszow.mm.pl 16.06.05, 18:09 a gdzie niby jest napisane ze zyciorys jest wymagany? w wykazie dokumentow na stronie am teog nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lily Re: AM warszawa IP: *.inet.biz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.05, 18:12 Mam pytanie odnośnie zaświadczenia lekarskiego, czy ono musi być na druczku z uczelni? I czy można sie obejść bez skierowania z uczelni na badania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: AM warszawa IP: *.local4.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.05, 18:30 mozna sie obejsc bez skierowania z uczelni,ale raczej [powinnas miec zaswiadczenie napisane na druczku z uczelni Odpowiedz Link Zgłoś