Dodaj do ulubionych

Punkty na Politechnikę Wrocławską.

11.06.05, 12:32
Kto z was wybier się na PWr. Wpiszcie ile będziecie mieli wszystkich punktów
wg. wzoru i kierunek, bo trochę się boję że będę musiał odpuścić.

Ja będę miał 130 - 150, idę na elektrotechnikę.
Obserwuj wątek
    • Gość: kaś Re: Punkty na Politechnikę Wrocławską. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 17:56
      ja nie wiem jak mi pojdzie egzamin z fizyki, no i nie wiem jak z rysunku (ide
      na gospodarke przestrzenna), ale z samej matmy licze tak na 100-120 pkt, mysle,
      ze z angla gdzies 15 pkt bedzie z polaka moze 5 ;p
      • Gość: eks Re: Punkty na Politechnikę Wrocławską. IP: *.block.alestra.net.mx 26.06.05, 16:49
        Liczyliście sobie pkt z Matury na stronie www.pwr.wroc.pl/28648.xml a
        potem orientacyjnie policzcie sobie pkt jak napisala osoba ze stara matura na
        stronie www.pwr.wroc.pl/28666.xml (nie musze chyba pisac ze stara matura
        byla o wiele latwiejsza sprawdzcie sobie) kto ma szanse sie dostac (wieksza) Ci
        ze stara matura czy nowa!!!???
        • Gość: xXx Re: Punkty na Politechnikę Wrocławską. IP: 85.219.146.* 26.06.05, 17:36
          moim zdaniem latwiej ma o wiele stara matura na AGH jest podobnie ja skladam na
          Polibude Worcławska i na AGH, a w Krakowie stara matura ma wręcz tak cudownie,
          ze nie musi nawet fizyki zdawac (tzn jest tak ze musza se wybrać jakiś
          przedmiot na egzamin wstępny, także z góry zakładam ze nikt nie wybierze fizy)
          a nowi maturzysci jak to nowi, wszedzie gorzej wszedzie chca fize i mate:/ na
          dzień dzisiejszy mam tych ptk rekrutacyjnych ok 200, ale to bez fizyki, także
          czeka mnie egzamin 5 lipca:/ chciałbym zdobyć jakies 50-60 ptk, przemnoża mi to
          razy dwa i byłoby 100-120 . BYŁOBY SUPER
          • Gość: przejeb... Re: Punkty na Politechnikę Wrocławską. IP: 80.55.196.* 26.06.05, 17:45
            Wpisałem sobie średnie wyniki (te ze szkoły z ciechocinka) do kalkulatora i
            wyszło mi 210 punktów. Stara matura, oceny dobre (co wcale nie jest trudne)
            sporo ponad 300... Chyba obawy są uzasadnione :/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka