Dodaj do ulubionych

W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki

• Gość: aka hehehe IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.05, 19:32
      powiem nawet więcej:) mam sporo ksiązek dotyczących weterynarii:) pół regału to
      conajmniej;) az sama je z ciekawości czasami czytam;) hehe... tylko, że nie
      jestem pewna czy te ksiązki są na sprzedaż;) a co do sggw to powoli wątpie że
      się dostanę, bo ciągle ludzi przede mną przybywa:/ co za ... ech:) no nic:)
      będzie co ma być:) a idzie ktoś na wieczorową zootechnikę?:)
      • Gość: stefa Re: hehehe IP: *.wroclaw.mm.pl 10.07.05, 21:35
        sama bym przystapila do tej licytacji ksiazek;) ale mysle ze to troche za
        wczesnie na takie deklaracje, nie dla tego ze nie wierze ze sie dostaniemy, ale
        w sumie nie wiemy jakie podreczniki kaza kupic, a te wymagane beda w pierwszej
        kolejnosci, a zeby sie z czegosc douczyc zawsze bedzie biblioteka:)
        Pozdrawiam
        • Gość: jołjoł Re: hehehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 09:58
          ile osob/miejsce we wrocku?
          • Gość: una Re: hehehe IP: *.wroclaw.mm.pl 11.07.05, 10:22
            w tym roku chyba jeszcze nie wiadomo, w poprzednich bylo 11
            • Gość: cleo Re: hehehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 10:28
              Mówią cos o 18 ale nie wiadomo czy to nie plotki.W sumie to moze byc prawda bo
              ten kto się nie dostał na SGGW walił na Wrock.Nawet po wynikach miał kilka dni
              na złożenie tam dokumentów.Wrocław rozegrał to idealnie dla siebie.Widać że
              zalezało im na kasie.
              • Gość: stefa Re: hehehe IP: *.wroclaw.mm.pl 11.07.05, 10:53
                no co ty? warszafka do wrocka popedzila? myslalam ze cuda sie nie zdarzaja haha
                dziwnie porobili z rekrutacja, ale w sumie dobrze swiadczy o ar wroc ze z sggw
                tez chca tu a nie gdzieindziej
                • Gość: cleo Re: hehehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 12:08
                  "...ale w sumie dobrze swiadczy o ar wroc ze z sggw
                  tez chca tu a nie gdzieindziej.." oj nie w tym rzecz.Oni zdają wszędzie a że
                  się nie dostali na sggw to pędzą do wrocka.Widzę że Was dopada nerwica jak
                  warszawka pędzi do wrocka i zabiera miejsca okolocznym chętnym.Tak samo nas w
                  warszawce dopada wściekłość jak przyjezdza jakas wioska oddalona o 150 km i się
                  wozi.
                  • Gość: sarenka wyniki na AR Lublin IP: *.244.159.46.mielec159.tnp.pl 11.07.05, 12:31
                    Dzisiaj sie dowiedziałam jak dzwoniłam do Lublina,że listy przyjetych bedą
                    wywieszone 14 lipca czylli już za 3 dni(!!)na uczelni.Ale w internecie nie
                    wiadomo czy zdązą w ten sam dzień:/ Hej,nie jedzie ktoś do Lublina wtedy??Chyba
                    że jak zadzwonie i jakaś pani będzie na tyle miła,żeby sprawdzić czy jestem na
                    liście przyjetych:) Jak myślicie???
                    • Gość: una Re: wyniki na AR Lublin IP: *.wroclaw.mm.pl 11.07.05, 12:53
                      mysle ze trzeba miec duzo szczescia zeby trafic na tak mila pania...
                      ale Sarenko trzymam kciuki i za 3 dni pisz jak poszlo:)
                      wroc niestety jeszcze dlugo wynikow nie poda... :/
                      • Gość: stefa Re: wyniki na AR Lublin IP: *.wroclaw.mm.pl 11.07.05, 13:01
                        no nie powiem zeby mi odpowiedalo ze AR Wr bedzie zdominowane przez 'obcych' a
                        ludzie z wrocka beda tylko mala garstka, ale niestety slyszala ze tak juz tam
                        jest...
                        • Gość: jołjoł Re: wyniki na AR Lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 17:03
                          a jak tam weciarze z olsztyna? od ilu punktow mozna sie bylo dostac?
                          • Gość: alka Re: wyniki na AR Lublin IP: *.elementy.pl 12.07.05, 00:14
                            na weterynarię w Olsztynie można sie było dostać od 13 pkt a dokładnie to od
                            średniej z 3 przedmiotów powyżej 88%
                    • Gość: www Re: wyniki na AR Lublin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 21:42
                      Ja mogę Ci sprawdzić :)
                      • Gość: sarenka Re: wyniki na AR Lublin IP: *.244.159.46.mielec159.tnp.pl 12.07.05, 10:37
                        Do www!!!To do mnie to była ta odpowiedź,że mozesz mi sprawdzić??? Bardzo mi
                        zależy i byłabym bardzo wdzięczna gdybyś mógł/mogła.To najwyżej dam Ci mój nr
                        gg albo jakoś dasz mi znać.Odpisz czy to napewno o mnie chodziło:)
    • Gość: sarenka Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.244.159.46.mielec159.tnp.pl 12.07.05, 12:32
      Podnosze wątek i czekam na odp od www:)
      • Gość: martusia Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 12:46
        ile macie punktów na weterynarie do wrocka???
        • Gość: mych@ Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wrocław IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 12.07.05, 12:54
          181,8
      • Gość: www Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 13:31
        hej, mogę sprawdzić, będę akurat w okolicach Uczelni, tylko o której będą te
        wyniki?
        • Gość: sarenka Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.244.159.46.mielec159.tnp.pl 12.07.05, 13:52
          Super:) Pani z wydziału rekrutacji powiedziała,że 14-go w czwartek po
          południu.To nie wiem dokładnie która to ma być godzina:/ Interesuje mnie lista
          na weterynarie i na zootechnikę,bo tam awaryjnie składałam:) Będziesz tam po
          południu czy raczej rano??Jak sie ewentualnie skontaktujemy??
          • Gość: www Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 14:57
            ok, pisz na moj gg 1902592 , bede dzis na gg po 20ej, jak wrócę z praktyk, ew.
            jutro rano, pozdrawiam
          • Gość: schism Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.zbuk.net 12.07.05, 22:27
            czesc no ja takze na weterynarie Lublin hmm moze wymiana maili tudziez gg
            bedzie lepsza rozmowa..:)
          • Gość: www Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki LUBLIN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 08:42
            No i jak Lublin? Dostał się ktoś do Lublina? Trzymałam za was kciuki ;-) Lublin
            jest super :-D
    • Gość: alka Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.elementy.pl 12.07.05, 14:21
      ja mam we Wrocławiu 198,8 pkt. czy wiecie może kto dostaje te dodatkowe 5 pkt?
      zcy im chodzi o technika weterynaryjne czy biolchemy tez się liczą? powodzenia
      wszystkim:) nie ma jak być lekarzem weterynarii:D!!!!( wierzyć trzeba że się
      uda:D)
      • Gość: martusia Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 14:23
        jakie pięć punktów??? skad te pieć za to ze sie chodziło do biol chemu ???
        odpowiedz prosze ..
    • Gość: up Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.wroclaw.mm.pl 12.07.05, 19:51
      up
      • Gość: jołjoł Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 19:55
        we wrocku jest test z bioli i chemii, prawda??
        • Gość: una Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.wroclaw.mm.pl 12.07.05, 20:40
          jesli sie nie zdawalo tych przedmiotow na maturze lub ma sie stara mature to
          tak, jest test
          • Gość: fryta Kto zakwalifikowany do składania dokumentów w2etap IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 20:48
            Siemanko,
            Czy ktoś z Was został zakwalifikowany do składania dokumentów w 2 etapie
            rekrutacji na SGGW?
    • weronal hey mam pomysł 12.07.05, 22:12
      starsi, pomocni weci odwiedzają to forum i za to im dziękujemy, więc jeśli
      bylibyście tak dobrzy to możecie napisać czy książki na wet na sggw się
      zmieniają co roku czy raczej od lat te same? Wiem,że to bedzie już wielkie
      przegięcie, ale czy moglibyście podać ich tytuły i autorów tudzież wydawnictwa ?
      • Gość: fryta Re: hey mam pomysł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 22:34
        Weronal zakwalifikowali Cię do złozenia dokumentów?Ja jestem 120 i mnie nie
        zakwalifikowali.Mogę Ci powiedzieć że napewno jest histologia sawickiego i
        zarzyckiego wydawnictwo PZWL
        • Gość: giezik Re: hey mam pomysł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 10:10
          Ok wypiszę ale to trochę potrwa.
          • weronal Re: hey mam pomysł 13.07.05, 14:19
            ja jestem coś tam 109 i mam napisane w profilu,że jestem zarejestrowany, nie
            mam szans na dzienne więc teraz trzeba przeczekać ten III etap o ile bedzie i
            pewnie napiszą,że dostałem się na wieczorowe i mam jakiś czas na złożenie
            dokumentów- tak to rozumuje, giezik jest super
            • Gość: Magda z 3 roku. Re: hey mam pomysł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 15:17
              19.07 po godz 16 napisza zebys złozył dokumenty.Dokumenty musisz doniesc do
              22.07 i do tego czasu musisz wpłacic 3000 tys.Na tym polega 3 etap to jest
              straszne ale na kase lecą niesamowicie.
              • Gość: una Re: hey mam pomysł IP: *.wroclaw.mm.pl 13.07.05, 16:17
                Na wstepie od razu chce podziekowac Magdzie z 3 roku za ten plan zajec z
                anatomii, jest genialny!:) Masz moze tez taka rozpiske z histologii
                przypadkiem?;)
              • weronal thx 13.07.05, 17:04
                a jak we wrocku kiedy wyniki bedą??? i jak tam jest z wieczorowymi czy oni też
                przechodzą po 2 latach na dzienne ? bo patrze że we wrocku na wieczorowe
                przyjmują 72 osoby więc to troche mało,żeby nie przechodzili po 2 latach.
                podziękujemy wam jeszcze (być może na uczelni)
                • Gość: martusia wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 17:17
                  jak myslicie jaki bedzie próg na weterynarie we wrocku???
                  • Gość: cleo Re: wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 17:26
                    Mamy nadzieje ze duzy bo zbyt wielu jest przyjezdnych.
                • Gość: una Re: thx IP: *.wroclaw.mm.pl 13.07.05, 17:35
                  wrocek stara sie chyba pobic jakis rekord w poznym podawaniu wynikow bo
                  weterynaria oglosi je dopiero kolo 27 lipca...
                  O przechodzeniu z wieczorowych na dzienne nic nie slyszalam.
                  Pozdrawiam.
                  • martusia_18 Re: thx 13.07.05, 18:18
                    up
    • enas5 Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki 13.07.05, 20:42
      no to jestem k.... w kropce, na dzienne sggw sie nie dostałem a tam trzeba sie
      zdecydować z wieczorowymi do 22 lipca i wpłacić, a we wrocku 27 wynik, więc co
      ja mam ku..a zrobić
      • Gość: Marta rok 3. Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 21:27
        Masz nowa mature?Jesli tak to mniej wiecej mozesz ocenic swoje szanse :)
        • enas5 Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki 13.07.05, 22:52
          dobra ale jak mam ocenić swoje szanse, cholera ale jestem wkurzony, we wrocku
          mam 175 punktów,więc chyba nie mam szans, ale ludzie z tematu obok o wet piszą
          co innego,więc nie wiem. Wiecie co Polska to rzeczywiście denny kraj, jestem na
          stażu i widze jak ludzie pracują w firmach państwowych i już wiem dlaczego
          żyjemy w zje..ym kraju i wiem dlaczego promuje się przeciętniactwo.
          • Gość: giezik Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 23:05
            175 pkt to super wynik.Masz szanse spokojnie!
            • enas5 Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki 13.07.05, 23:18
              co ty? tam jest 220 max, bo
              biologia (podstawa+rozszerzony)*0,5 + chemia (pods+Rozsz)*0,6 czyl;i max 220 a
              ja mam 175 więc szanse zerowe, a tam nie biore pod uwage wieczorowych bo oni są
              AR Wrocław z tymi wieczorowymi jest poje..a, bo każą płacić 4tys na semestr
              przez 5,5 roku-----pojebańcy!
              • Gość: kinga Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 23:27
                fajna kultura...
              • enas5 Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki 13.07.05, 23:35
                Kinga sorki wyrywa mi się bardzo dzisiaj bo ciągle mnie ktoś wkurza, jak nie
                uczelnie to w robocie albo w domu- zły dzień- ide spać--jutro będzie lepiej.
                Kinga a jak u ciebie dostałaś sie gdzieś?
                • Gość: kinga Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 00:26
                  Nigdzie się nie dostalam :/ a nie no sorry....dostałam się na staż z UP :)
    • weronal Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki 13.07.05, 23:43
      enas więcej opanowania. czytałem dziś w Gazecie wybiórczej aka wyborczej,że
      najłatwiej zrobić doktorat z weterynarii- zastanawiam się czemu ?
      • Gość: Julia. Książki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 12:32
        Podaję tytuły książek i autorów z których miałam okazję się uczyć na SGGW.
        Krysiak Kazimierz, Kobryń Henryk, Kobryńczuk Franciszek "Anatomia zwierząt t.1
        Aparat ruchowy" wyd. PWN
        Murray Robert K., Granner Daryl K., Mayes Peter A., Rodwell Victor
        W. "Biochemia" wyd.PZWL
        Jaroszyk Feliks "Biofizyka" wyd.PZWL
        Sawicki Wojciech "Histologia" wyd.PZWL
        Kuryszko Jan i Zarzycki Jan "Histologia zwierząt" wyd.PWRiL
        Hieronim Bartel "Embriologia" wyd.PZWL
        Sabina Filipczak-Nowicka, Zofia Grech-Żmijewska "Lingua Latina ad usum medicine
        studentium"
        Witold Fałdrowicz, Zofia Grech-Żmijewska "Lingua Latina pro uso medico"
        Barbara Dąbrowska"Słownik medyczny łacińsko-polski i polsko-łaciński"
        I to by było na tyle.Nie zapomnijcie o fartuchu bo Was nie wpuszczą do
        prosektorium i na ćwiczenia z chemii.Te książki są masakrycznie drogie.W tamtym
        roku kupowałam je na promocjach i wydałam około tysiąca złotych(!)
        Pozdrowienia i powodzenia

• Gość: sarenka ar Lublin IP: *.244.159.46.mielec159.tnp.pl 14.07.05, 14:13
          Hurrra!!!!!!Dostałam się na moją ukochana weterynarie!!!!I na zootechnikę
          też:P
          • Gość: aka Re: ar Lublin IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.05, 14:40
            a jaki próg na weta jest? Gratuluję i Pozdrawiam:) nie wiecie jeszcze jaki próg
            na biotechnologie? :D:D
          • Gość: www Re: ar Lublin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 11:54
            Gratuluje!!!
            I współczuję ;-) bo dużo jest kucia na pierwszym roku :-/
            P.S.Jednak obeszło się bez mojej pomocy przy sprawdzaniu wyników :-)
            Pozdrawiam
            Studentka z 5 roku wet-Lublin :)
        • weronal Re: Książki... 14.07.05, 19:28
          Julia bardzo dziękuje za spis. czy te książki wychodzą co rok nowe czy można
          używać np. z lat 80' bo jedną mam===Krysiak- Anatomia Zwierząt- Aparat Ruchowy,
          ale z 87 roku, więc chyba może być, nie? jak myślisz, czy na uczelni są
          organizowane jakieś kiermasze albo coś?
          • Gość: Julia. Re: Książki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 19:42
            Na uczelni nie organizują kiermaszy.Trudno jest odkupić książki od starszych
            roczników bo tak się składa że po 2 roku jest np egzamin z całej anatomii a na
            3 roku zaczyna się anatomia topograficzna więc te książki są cały czas używane.
            • weronal Re: Książki... 14.07.05, 19:49
              ale generalnie stare książki mogą być czy trzeba się lepiej zaopatrzyć w nowe?,
              tak myślałem,że nikt nie bedzie sprzedawał takich książek w końcu nawet w pracy
              po studiach mogą się przydać
          • weronal Re: Książki... 14.07.05, 19:46
            ale stylistyka w tym poprzednim poście-sorry. to wszystkie książki na
            weterynarii?
          • Gość: www Re: Książki... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 11:47
            Najlepiej szukać ksiązek w antykwariatach. Poza tym niektóre można jeszcze
            kupić w księgarni medycznej, np. Sawickiego "Histologię",
            Jakóbisiaka "Immunologię", patofizjologię... Poza tym biblioteka uczelniana i
            ksero ;-)
    • aarricia Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki 14.07.05, 14:16
      jaki był próg na weterynarie na AR? i pod jaki numer dzwoniłaś?
    • aarricia Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki 14.07.05, 15:13
      dostałam sie na weterynarie na AR w Lublinie :):)
      • Gość: armin van buuren Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: 80.48.247.* 14.07.05, 15:30
        arcia napisz zanim zaczniesz pić, czy dzwoniłaś do nich? bo ja nie moge sie
        dodzwonic
        • Gość: aka Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.05, 15:33
          trzeba dzwonić do bólu:) ja też chyba przez godzine się nie mogłam dodzwonić aż
          w koncu odebrał miły pan:) życzę powodzenia w dzwonieniu:) w końcu sie uda;)
          PozdrawiaM:) a ile miałes pkt? bo staram sie ustalić jakiś próg:D:D
        • aarricia Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki 14.07.05, 15:35
          tak dzwoniłam ale na numer dziekanatu weterynarii 0-81-445-66-27, i od razu sie
          dodzwoniłam i podali mi wyniki , a przedtem na inne numery sie nie mogłam
          dodzwonić spróbój. :)
          • Gość: ertecewrcer Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 16:01
            chodzil moze ktos na kursy we wrocku? co tam mowili? wiem ze jestem konkurencja
            ale zapytac sie zawsze mozna :)
          • Gość: sarenka Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.244.159.46.mielec159.tnp.pl 14.07.05, 16:10
            No właśnie też nie wiem jaki był ten próg,bo z wrażenia nie zapytałam o nic
            wiecej:) Jutro będą listy w interneci to zobaczymy:) Ale sie cieszę:):)
            Pozdrawiam przyszłych wetów!! Aha na zootechnice zwalniam miejsce!!:)
    • Gość: hmmmm Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 17:47
      up
      • Gość: ... Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.wmc.net.pl 14.07.05, 20:23
        co mam wybrać? weterynarie w Olsztynie czy Lublinie?
        • Gość: aka Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.05, 20:41
          ze wzgledu na uczelnie to w Lublinie lepiej - natomiast ze wzgledu na moja
          kolezanke to w Olsztynie- przynajmniej miejsce zwolnisz;)
          • Gość: hmmmm Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 20:56
            a jaki był prog w olsztynie???
            • Gość: schism Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.zbuk.net 14.07.05, 22:48
              i ja takze sie dostalem:)
              • enas5 ja pyerdole co mam robić 14.07.05, 23:56
                jestem na jakimś 40 miejscu na weterynarii wieczorowej na SGGW i mam przed
                sobą oświadczenie czy decyduje się na wieczorowe i kuźwa nie wiem co robić ,bo
                jak dostane sie do wrocławia to 3tys. pójdą się yebać? jest ktoś w takiej
                sytuacji? co robicie?

• Gość: martusia Re: ja pyerdole co mam robić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 07:17
                  a jakie masz wyniki ???
                  • enas5 Re: ja pyerdole co mam robić 15.07.05, 07:34
                    mam słabe wyniki bo tylko 175 punktów jak na wrocław, ale na tym forum był
                    wątek o weterynarii we wrocku i pisali,że powinienem śmiało się dostać,
                    dzwoniłem do wrocka, a tam mi powiedzieli,że dopiero po 20 lipca biorą sie za
                    weterynarie i nic nie wiedzą, więc zastanawiam sie co mam robić,skłaniam sie
                    wziąć te wieczorowe, bo lepszy wróbel w garści... ale ciągle myśle-
                    • Gość: martusia Re: ja pyerdole co mam robić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 07:40
                      wiesz ... ja mam 174 ptk ... i ku.. juz sama nie wiem ile trzeba mieć zeby sie
                      doestc to ejst przeciez 80 % punktowych chyba nie?? no to sorry od ilu beda
                      przyjmować?? od 99?? przeciez to jakaś paranoja .. ja juz sie kompletnie
                      załamałam tym wszystkim wiesz?? wszystko jest do doupy .. a to miały być takie
                      piene wakacje a sa koszmarne :/
                      • Gość: Marta rok 3. Podpucha z wieczorowymi. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 11:11
                        Decydując się na wieczorowe będziecie zapewne musieli podpisać regulamin.Mówię
                        o SGGW.Oficjalnie mówi się że przechodzi się na dzienne po zaliczeniu 2 roku a
                        tak naprawdę decyduje o tym dziekan!Może byc tak że będziecie płacić za studia
                        do końca jeśli dziekan tak o tym zadecyduje.Nawet chyba w regulaminie jest coś
                        w stylu"...po zaliczeniu przez studenta 2 roku przechodzi on na studia dzienne
                        o czym decyduje dziekan"
                        Na stronach SGGW jest gdzies taka tabelka i jest tam napisane ze za 1 rok sie
                        płaci 2 razy po 3 tysiące,za 2 rok 2 razy po 4 tysiace a za nastepne lata po 4
                        tysiace za semestr.Jak znajde tę tabelkę wkleję linka!Pozdro!
                        • Gość: Marta rok 3. Re: Podpucha z wieczorowymi. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 11:16
                          Sorry ze tak niegramatycznie napisałam 1 część swojego wywodu :)
                          Oto dowody tu wklejam link do tabelki z płatnościami.
                          www.sggw.waw.pl/~konkurs/Kandydat/INDEX.HTML
                          • Gość: marusia Re: Podpucha z wieczorowymi. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 12:43
                            jak z tym progiem we wrocku :/ trace nadzieje ...
    • midi.max Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki 15.07.05, 13:25
      macie juz
      • Gość: martusia Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 14:38
        up
        • weronal Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki 15.07.05, 15:41
          1.ja na Ar Wrocław miałbym 176 pkt, na sggw jestem 90 na wieczorowe, a podobno
          wrocław lepszy, więc i ludzie lepsze wyniki będą mieć--więc z takim wynikiem
          jak ja to chyba możecie sie tam dostać na wieczorowe a i w to wątpie, bo tam na
          wieczorowe przyjmują tylko 72 osoby a frekwencja taka sama jak na SGGW,
          tzn.11K/M
          2.Przecież na stronie SGGW pisze: "Studia wieczorowe na kierunku weterynaria
          trwają 2 lata. Po zaliczeniu IV semestru student kontynuuje naukę na studiach
          dziennych."- nic o jakimś dziekanie. Magda przecież studiujesz to wiesz jak oni
          z tym robią- na serio jest tak,że płaci się pięć lat ?
          3. gdzie znajde wyniki z Lublina (na jakiej stronie) bo mój korespondent
          zaginął w akcji
          • weronal Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki 15.07.05, 15:55
            dobra już wiem,że w Lublinie nie mam czego szukać- korespondent nawiązał ze mną
            kontakt, ale przejdźmy do rzeczy ważniejszych- jak jest w końcu z tymi
            wieczorowymi na SGGW ? musze zadzwonić do nich i się spytać bo już nie odbierają
            • Gość: una Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.wroclaw.mm.pl 15.07.05, 16:11
              Jesli masz takie mozwliwosci to mysle ze powinienes zaplacic za ten semestr na
              sggw i byc juz spokojnym, ze masz miejsce na weterynarii, bo po co sobie robic
              wrzody, a potem zalowac? Oczywiscie nie mowie ze masz od razu tracic nadzieje i
              porzucic wroclaw, bo calkiem mozliwe ze bedziemy jeszcze razem studiowac:) Mnie
              osobiscie AR Wr doprowadza do szewskiej pasji z takim wydluzonym terminem.
              • enas5 Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki 15.07.05, 16:51
                właściwie masz racje Una i Weronal, więc jednak wole iść na SGGW na wieczór i
                nie pyerdolić sie z tym Wrocławiem- tylko,że skąd ja wezme tyle kasy bo starzy
                nie mają- powiedzieli tylko,że mogą mi zapłacić pierwszy semestr--na drugi i 2
                rok musze kase załatwić sam- wiele w życiu przeszłem ale to bedzie chyba
                największa wyzwanie, najbardziej mnie wqu..a,że na wieczorowych nie ma
                stypendiów- ale to życie przesrane-
                • Gość: sarenka Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.244.159.46.mielec159.tnp.pl 15.07.05, 16:58
                  Podnoszę wątek ale widzę że bez tego świetnie sie rozwija:D Odezwijcie sie
                  przyszli weterynarze,jeśli będziecie studiować na AR Lublin!!!Może ktos ma
                  ochotę pogadać o czekajacych nas studiach???Pozdrawiam:)
                  • Gość: schism Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.zbuk.net 15.07.05, 17:10
                    ja sie dostalem na Ar Lublin wiec odzywam sie Sarenka gg?:)
                  • Gość: una Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.wroclaw.mm.pl 15.07.05, 17:14
                    gratuluje sarenko:)
                    • aarricia Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki 15.07.05, 18:09
                      hej zastanawiam sie na AR w lublinie trzeba potwierdzić że sie tam bedzie
                      studiować no i do kiedy , a nie wiecie jaka sytuacja jest tam z akademikami?
                      pozdrawiam:)
                  • Gość: pumek Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 17:16
                    moja siostra sie dostala, ale gdzies przepadla wiec melduje sie w jej imieniu ;)
                • weronal Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki 15.07.05, 16:59
                  Magda wszędzie pisze,że wieczorowe są tylko 2 lata a potem przechodzisz na
                  dzienne-więc chyba jeżeli przejdziesz na te dzienne to nie bedziesz musiał
                  płacić, nie? no chyba,że zrobią tak,że mimo,że jesteś na dziennych to płacisz-
                  ale to by było oszustwo
                  • weronal Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki 15.07.05, 18:40
                    wysłałem list do kolesia z SGGW i napisał mi,że: Pierwsze dwa lata są płatne,
                    potem już niepłatne.
                    • Gość: fryta Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 19:19
                      To czad :) Znam już ponad 30 osób które idą na wieczorowe na SGGW :)
                      • aarricia Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki 15.07.05, 19:26
                        ja ide na dzienne ale zastanaiam sie do kiedy trzeba potwirdzić na AR ze sie
                        decyduje na studia no i ile akademik kosztuje? bo mam troche dalleko do tego
                        lublina no i czemu nie ma listy przyjetych na internecie mówili ze bedzie?
                        • Gość: pumek Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 19:41
                          akademiki 220-280 w zaleznosci od standardu (tak przynajmniej bylo w ubieglym
                          roku) i byleby nie na felinie bo to drugi koniec miasta a pierwszoroczniakow
                          lubia tam dawac ;)
                        • enas5 sorry za mój wulgarny język, ale ciągle jestem 15.07.05, 19:42
                          wqu..ony- fryta serio znasz 30 ludzi? a w jaki sposób je poznałaś? bo ja chyba
                          tam bede szedł- (dzięki weron za info o tych 2 latach) chyba dziś pójde się
                          naje..- tak bedzie to najlepsze, już od dwóch miesięcy nie zaliczyłem gleby
                        • Gość: pumek Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 19:44
                          a co do potwierdzania to musisz czekac na list z uczelni wiec chyba az tak sie
                          nie spieszy (najwyzej mozna na poczte wine zwalic ze pozno dostarczyli ;) )
                          • enas5 Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki 15.07.05, 19:46
                            jeszcze jestem i mam jedno pytanie, bo str sggw nie moge znaleźć
                            czy studentom wieczorowym na sggw przysługuje akademik??????????????????????
                            • Gość: pumek Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 19:58
                              ano nie przyznaje sie sggw na swoich stronkach do tego i ja tez nie mam pojecia,
                              ale nokogo z wieczorowych z akademika nie znam (co prawda inna uczelnia) poza
                              tym miejsca sa przyznawane wg sytuacji materialnej wiec studenci studiow
                              platnych moga odrazu stac na spolnej pozycji...
                              • weronal Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki 15.07.05, 20:15
                                coś mi tu nie gra, jeśli chodzi o jedną "userkę" tego forum---------------------
                                --------------------------------------------------------------------------------
                                wciągam ten regulamin studiów wieczorowych na SGGW na wet:

Studia wieczorowe trwają 2 lata (4 semestry). Po zaliczeniu IV semestru
                                słuchacz studiów wieczorowych zostaje przeniesiony na studia dzienne. Decyzję
                                podejmuje Dziekan Wydziału Medycyny Weterynaryjnej.
                                Słuchaczem studiów wieczorowych (płatnych) może zostać kandydat, który został
                                dopuszczony do postępowania kwalifikacyjnego na Wydział Medycyny Weterynaryjnej
                                SGGW i uzyskał wymaganą liczbę punktów z biologii oraz chemii.
                                Decyzję o dopuszczeniu do postępowania kwalifikacyjnego na studia wieczorowe
                                podejmuje Dziekan Wydziału Medycyny Weterynaryjnej na podstawie pisemnej prośby
                                kandydata.
                                Słuchacz studiów płatnych studiuje według zasad określonych Regulaminem Studiów
                                SGGW z następującymi zmianami:
                                Słuchacz studiów wieczorowych opłaca naukę. Opłata za każdy semestr wynosi 3000
                                PLN (trzy tysiące złoty). Opłata, z wyjątkiem semestru pierwszego, winna być
                                wniesiona przed rozpoczęciem każdego semestru. Termin płatności za pierwszy
                                semestr ustala Wydziałowa Komisja Rekrutacyjna.
                                Formularz wpłat wydaje Dziekanat Wydziału Medycyny Weterynaryjnej. Podana
                                wysokość opłaty dotyczy roku akademickiego 2005/2006. Wniesione opłaty nie
                                podlegają zwrotowi.
                                Nie wniesienie opłaty w wyznaczonych terminach jest równoznaczne z definitywną
                                rezygnacją ze studiów.
                                Słuchaczowi studiów wieczorowych przysługuje miejsce w domu studenta za pełną
                                odpłatnością.
                                Studentowi przysługuje prawo, w uzasadnionych przypadkach, ubiegania się o
                                przyznanie urlopu zdrowotnego. Po zakończeniu urlopu zdrowotnego student wnosi
                                opłatę w wysokości ustalonej na nowy rok akademicki.

więc jest wzmianka o akademikach, ale co znaczy za pełną odpłatnością ??????
                                prosze przeanalizujcie ten text i wyciągnijcie wnioski
                                • Gość: pumek Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 20:21
                                  pelna odplatnosc to ta 'normalna' cena dla wszystkich...niektorzy maja jeszcze
                                  dodatkowe znizki z powodu trudnej sytuacji materialnej
                                  • weronal Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki 15.07.05, 20:26
                                    Pumek dzienks
                        • Gość: sarenka Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.244.159.46.mielec159.tnp.pl 15.07.05, 20:44
                          Dziekuje wszystkim za gratulacje:) Naprawde jestem taka szczęśliwa:) Byłam
                          dzisiaj w Lublinie właśnie żeby wypełnic deklaracje i donieść świadectwo
                          ukończenia szkoły.To trzeba zrobić do 28 lipca.Ale te deklaracje wysyłaja też
                          razem z zawiadomieniami poczta,więc nie trzeba jechać jak ktoś ma daleko:) Ja
                          musiałam osobiście bo wyjeżdzam i nie byłoby mnie w domu żeby to odesłać.Tak
                          więc juz mam załatwione i pani powiedziała:"Do zobaczenia w październiku:)" Aha
                          jeśli chodzi o akademiki to trzeba złożyć podanie do połowy sierpnia.Ja złożyłam
                          dzisiaj jako pierwsza:D Pozdrawiam!!Aha schism mój nr gg:5705840:) Odezwij sie!!
    • aarricia Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki 15.07.05, 20:25
      dzięki pumek za informacje, boje sie tylko czy mi przyznaja akademik,bo na
      stancji nie mam ochoty mieszkać i kasy też ale jestem ciekawa miej wiecej od
      jakich dochodów przyznaja akademik?
      • Gość: pumek Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 20:28
        ciezko mi powiedizec bo nigdy akademika nie dostalem:p w kazdym badz razie
        pewnie cos w granicach 350-450 na osobe...a co do cen to ceny stancji nie sa
        duzo wyzsze...za 300zl mozna juz rozsadnie mieszkac(ba nawet ze stalym laczem:))
        • Gość: fryta Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 20:43
          SGGW od 370 do chyba 450(za pokoj 1 osobowy) a no i o co chodzi z tym
          podaniem???
          • Gość: pumek Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 20:48
            nie po to idzie sie do akademika zeby samemu mieszkac;)
            jakim podaniem?
            • Gość: fryta Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 20:55
              Decyzję o dopuszczeniu do postępowania kwalifikacyjnego na studia wieczorowe
              podejmuje Dziekan Wydziału Medycyny Weterynaryjnej na podstawie pisemnej prośby
              kandydata.
              To cytat z regulaminu.O co chodzi z ta prozba :O
              • Gość: Kasia z Lubartowa Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 21:19
                Ja idę na wieczorowe na SGGW :) Jestem w tej chwili 34 na liście Pozdro dla
                wszystkich!!!
    • Gość: Fryta Jak to możliwe? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 21:35
      Jak to mozliwe ze teraz jest 107 wolnych miejsc na wieczorowych skoro ogólnie
      jest 105?Czy te statusy żeby donieść dokumenty itp będą po 16 we wtorek czy już
      ktoś takowy ma?
    • aarricia Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki 15.07.05, 21:43
      a ile kosztuja studia zaoczna na AR?
      • Gość: Fryta Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 21:47
        We wrocku 4 tys za semestr.
      • Gość: Anka-Fanka Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 21:48
        Chciałes poiedziec wieczorowe :) zaocznej wety nie ma.
        • Gość: aarricia Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 15.07.05, 21:49
          a czym to się różni?
          • Gość: pumek Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 21:53
            zaoczne - raz na 2 tygodnie w weekendy
            wieczorowo - tak jak dziennie tylko ze popoludniami i platnie
            • Gość: paula Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 22:04
              wow...wieczorowe naprawdę popołudniami?Hmm...mam kolezankę na 2 rou na sggw i
              ma dziwny plan.Np zajęcia z anatomii na 8 pozniej 4 godziny przerwy i 3 zajecia
              pod rząd.Wieczorowi maja straszne luki.Wiadomo...dzienni wazniejsi :(
              • Gość: pumek Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 22:06
                w praktyce wieczorowe powinny byc wieczorowe ;)
                i np na UJ tak jest ze wieczorowe maja zajecia po poludniu
    • Gość: aarricia Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 15.07.05, 22:03
      pumek kim jesteś , studiujesz weterynarie?
      • Gość: pumek Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 22:05
        ja tak wlasciwie to studiuje informatyke i do tego w miescie wogole nie
        omawianym w tym watku - w krakowie, ale mam ojca weterynarza i siostre ktora
        sie dostala na wet na AR lublin wiec jestem w temacie ;)
        • Gość: pumek Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 22:08
          a co do mojej wiedzy na temat lublina to przez rok tam studiowalem, zebym nie
          zostal oskarzony ze wymyslam ;)
          • enas5 %%%%%%%%%%% 15.07.05, 23:38
            no wróciłem i jestm z lekka wstawiony, przemyślałem pare sprw i chyba wezme
            kredyt studencki- dobra ide kimać,nara wam
            • Gość: pumek Re: %%%%%%%%%%% IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 23:48
              do kiedystam...
              • bigsuprise Re: %%%%%%%%%%% 16.07.05, 08:45
                Heh.. A na jakiej uczelni studiujesz tą infe Pumek ??
                • Gość: pumek Re: %%%%%%%%%%% IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 09:09
                  infa stosowana uj
                  • Gość: marta Re: %%%%%%%%%%% IP: *.msk.net.pl / 213.17.190.* 16.07.05, 12:55
                    czy moglby mi ktos podac swoje gg kto sie dostal na AR na wet?????moj numer to
                    8710967 odzywajcie sie!!:)
    • Gość: una Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.wroclaw.mm.pl 16.07.05, 13:07
      A ja sie zastanawiam na jakich jeszcze forach internetowych zwiazanych z
      weterynaria buszujecie?:)
      Podzielcie sie jakimis linkami, kazdemu dodatkowa informacja moze sie przydac;)
      • Gość: pumek Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 13:33
        nie spotkalem jeszcze w polskim necie jakies forum wet z prawdziwego zdarzenia,
        bo na tych ktore sa to glownie narzekania na weterynarzy i porady domowych
        znachorow...
        • Gość: pumek Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 13:35
          choc ta weterynaria tu na gazeta.pl wyglada znosnie, tyle ze wlasciwie
          tylkozwierzeta domowe...
          forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=525
          • Gość: sarenka Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.244.159.46.mielec159.tnp.pl 16.07.05, 13:39
            To jest bardzo fajna stronka,na pewno znajdziecie tam coś ciekawego:www.dogs.pl
            Ja juz przeczytałam tam wątek o studiach weterynaryjnych od deski do deski:)
            Trzeba tam wejść w forum,potem weterynaria i wątek: studia wet.Jest tam tego 66
            stron!!! Miłego czytania:)
            • Gość: pumek Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 13:49
              popatrzylem na to forum na dogs.pl w sumie spore, ale jak czytam w watku ze
              weterynarz zaklada psu kaganiec bo sie boi i to jest zle to chyba tylka zasmiac
              sie wypada, ciekawe czy osoba ktora to pisze widziala kiedys weterynarza
              pogryzionego przez psa?
              • Gość: M WYNIKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 13:49
              • Gość: martusia WYNIKI - wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 13:52
                kiedy beda nooo???????? 20 , 27 czy 29 ???

<juz brak odwagi i marzeń>
                • Gość: una Re: WYNIKI - wrocław IP: *.wroclaw.mm.pl 16.07.05, 14:13
                  nie sadze zeby wyniki byly 20 bo z tego co wiem dopiero w poniedzialek czyli 18
                  jest test z biol i chem, wiec troche czasu im zejdzie na sprawdzaniu...
                  ja tez bardzo juz bym chciala wyniki...
                  • weronal Re: WYNIKI - wrocław 16.07.05, 17:39
                    Enas ale ty masz problemy, kurde mi starzy płacą tylko za pierwszy rok i nie
                    narzekam. Nie biore żadnego kredytu tylko wyjeżdżam do Londynu na 3 miechy na
                    natępne wakacje- tylko jeden warunek- wszystko musze mieć zaliczone, a przez 3
                    miechy w Londynie zdołam przywieźć do domu jakieś 10 tys. więc starczy na
                    opłata za cały drugi rok- trzeba sobie w życiu radzić
                    tylko czy zalicze wszystko? to jest pytanie
                    • Gość: Fryta Re: WYNIKI - wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 18:10
                      Weronal a skąd wiesz czy starzy Enasa mają kasę na to zeby opłacic mu 1 rok?
                      A do końca nie wiadomo czy się dostałes więc tu jest jeszcze problem.
                      • enas5 PEACE 16.07.05, 20:54
                        peace fryta- sorry za moją wylewność, chciałem porady to dostałem, [dzienks
                        weron} to nawet nie głupi pomysł tylko,że duża presja i ryzyko stawiać wszystko
                        na jedną szale, ale co tam. wiecie coś o tym,że jeśli się miało łacinę w szkole
                        to jest sie zwolnionym na studiach ? ja zdawałem mature z łaciny, więc może
                        mnie zwolnią-pods-58% i roz-38%-ważne że zdałem, pamiętać peace
                        • Gość: Klara Re: PEACE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 21:34
                          Nie wiem.Wiem ze nie chca przepisywac ocen z zootechniki :(
                          • Gość: Kami Re: PEACE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 22:30
                            Czy ktos z Was ma rodzicow wetów?To prawda ze koligacje rodzinne ułatwiaja
                            studiowanie?Pzdr
                            • Gość: stefa Re: PEACE IP: *.wroclaw.mm.pl 16.07.05, 22:58
                              tak napewno ci kazdy sie przyzna ze maja latwiej (jesli tak jest)
                              • Gość: ten co u góry Obserwator tego forum IP: 80.48.247.* 16.07.05, 23:54
                                ello, obserwuje ten topic i widze,że się ładnie rozrasta pod wieloma względami,
                                Enas trzymam za ciebie kciuki (troche mniej przeklinaj, gratulacje za łacine)
                                Weronal za ciebie też- odważne plany musisz być nieźle zdeterminowany chłopie,
                                nie bede sie chwalił, ale byłem w pierwszej 15 na dziennych i ewentualne
                                odstraszanie nie dla mnie, ale popatrzcie co bedziecie ratować:
                                www.fwz.jawsieci.pl/okrutnezdjecia/
                                miałem też zdjęcia z walk psów, ale nie moge znaleźć, jak coś to podam jeszcze
                                • weronal Re: Obserwator tego forum 17.07.05, 09:09
                                  ja tu czuje jakąś gre... ten co u góry musiałeś mieć niezłe noty z matury,
                                  jeśli to prawda
                                  • Gość: Fryta Re: Obserwator tego forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 11:20
                                    Weronal co się z Tobą dzieje...zmieniłes sie.Zaczynasz przypominac mi Jakuba
                                    który dostał sie na wieczorowe w tamtym roku , szło mu swietnie i teraz chłopak
                                    siedzi w Anglii.Co najsmieszniejsze tez jest z łódzkiego :D
                                    • Gość: malwina Re: Obserwator tego forum IP: *.wmc.net.pl 17.07.05, 14:24
                                      witam, czy może wiecie jak wyglada sytuacja z przydzielaniem akademików
                                      pierwszakom, co jest potrzebne do podania? czy zaświadczenie o płacach rodziców
                                      musi być z Zusu? i za jakie miesiące? z góry dziękuję WETERYNARIA W OLSZTYNIE,
                                      gg: 2446853
                                    • weronal Re: Obserwator tego forum 17.07.05, 16:00
                                      nie wiem może zmieniłem sie powierzchownie od tego czytania komentów, ale
                                      jestem taki sam, Fryta bardzo chętnie bym z tobą pogadał na GG
                                      • aarricia Re: Obserwator tego forum 18.07.05, 09:06
                                        czy łatwo jest znaleść prace po weterynarii a jak co to gdzie,i jakie ksiązki
                                        są na pierwszym roku? pozdrawiam ( AR Lublin).
    • Gość: reaktywacja Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.wroclaw.mm.pl 18.07.05, 19:31
      • Gość: Magda Dostaliście już komunikat o składaniu dokumentow? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 17:29
        Dostaliście już komunikat o składaniu dokumentow?Ja jestem 89 i do teraz nie
        dostałam żadnego komunikatu :(
        • Gość: una Re: Dostaliście już komunikat o składaniu dokumen IP: *.wroclaw.mm.pl 19.07.05, 17:56
          wy COŚ pzrynajmniej wiecie, a Wroclaw ma wyniki 29 lipca :/
          PARANOJA!!!
          • Gość: aarricia Re: Dostaliście już komunikat o składaniu dokumen IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 19.07.05, 17:59
            ja tez nie mogę doczekać się tego listu :(
    • Gość: aarricia Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 19.07.05, 22:07
      wiecie moze ile osób było na miejsce na weterynarie na ar lublin?
      • weronal Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki 20.07.05, 14:27
        u mnie pisze: możesz składać dokumenty - wieczorowe, więc jutro jade, nie
        wiecie czy kase trzeba mieć ze sobą
        • Gość: vetches Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 16:46
          No co Ty...chłopie ja bym się bała wieźć ze sobą tyle kasy...Dostaniesz napewno
          druk do przelewu ze swoim własnym indywidualnym kontem i przelejesz(jesli masz
          konto w banku to przelej z konta, bo z poczty to idzie 10 lat).Możesz zabrac
          kasę i najwyżej wpłacic ją w banku na tereie SGGW(bank jest jak się idzie do
          rektoratu).Potem sprawdzisz czy dotarła w formularzu rejestracyjnym i to
          wszystko a no i ciekawi mnie czy o ksiazkach powiedzą w pazdzierniku czy będą
          gdzieś w gablotce tytuly i autorzy.Pozdrawiam
          • Gość: una Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.wroclaw.mm.pl 20.07.05, 16:55
            Wlasnie wlasnie! Jak to jest? kiedy podaja jakie trzeba miec ksiazki?
            Moze jakis starszy student sie wypowie?:) A idealnie by bylo gdyby byl jeszcze
            z Wroclawia;)
            Pozdrawiam!
            • Gość: vetches Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 17:03
              Rok temu jak zapoznałam studenta wetki z 1 roku no i sama zdawałam to on pod
              koniec lipca miał już 3 czaszki i kości no i kompletował książki.Boję się
              zapytać w dziekanacie bo mnie tam jeszcze jakims kałaszem wypędzą.Weronal na
              jaką literkę masz nazwisko?:> może bedziemy razem w grupie...ja mam na "K"
              • Gość: una Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.wroclaw.mm.pl 20.07.05, 17:12
                pod koniec lipca mowisz? eh wroclaw jest tak cudowny ze pod koniec lipca to ja
                wyniki poznam...
                ale fajnie by bylo kompletowac w sierpniu ksiazki :)
    • Gość: bass studenci SGGW weterynaria IP: *.zeork.com.pl 20.07.05, 17:22
      Czy wybieracie się na obóz zerowy? Będziecie mieszkać w akademikach czy może
      jakieś mieszkanko wynajmiecie?
      • Gość: vetches Re: studenci SGGW weterynaria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 17:27
        Jakby ktoś nie wiedział to obóz zerowy dla wetów jest od 1 wrzesnia!Jest to
        rejs po Mazurach.Inni maja trochę później ten oboz.Ja mieszkam u siebie w
        domu :D hmm a no i nie jade na zadne zerowy bo mi szkoda kasy a pomyslę nad
        kursem z fizyki.Jesli chcecie wynajmowac mieszkanie to już się rozglądajcie bo
        pozniej to podrozeją i beda niekomfortowe.
      • Gość: una Re: studenci SGGW weterynaria IP: *.wroclaw.mm.pl 20.07.05, 17:28
        www.oboz.pl/
        ja mysle o tym obozie bo wkoncu to z mojej uczelni przyszlej :)
        • weronal Re: studenci SGGW weterynaria 20.07.05, 20:53
          vetches to mój nr gg: 1987467
          • Gość: vetches Re: studenci SGGW weterynaria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 21:25
            A to jest link do obozu studentów
            SGGW:www.medycynaweterynaryjna.waw.pl/samorzad/oboz.htm

Myślę że możesz w masarni ale ja bym wymiękła jakbym musiała gotować ten łeb i
            poziej go obierać...Garnka bym takiego nie znalazła :)
            • weronal Re: studenci SGGW weterynaria 20.07.05, 23:16
              vetches napisałaś,że musisz podszkolić fize (coś taiego) więc czy na wecie jest
              tak dużo fizy,żeby ją doszkalać ? mój nr gg aktualny jakby co
              • Gość: vetches Re: studenci SGGW weterynaria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 23:58
                Weronal jutro napiszę ok?Do 19 jeste zajęta (praca i sprawy inne) więc
                wieczorem napisze.Dobranoc
              • Gość: una Re: studenci SGGW weterynaria IP: *.wroclaw.mm.pl 20.07.05, 23:59
                mile widziana odpowiedz na temat fizyki na forum, poniewaz ja tez jestem
                ciekawa i coraz bardziej mnie to intryguje, bo z fizyka nigdy sie nie
                lubialam ;)
                • Gość: vetches Re: studenci SGGW weterynaria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 09:08
                  Ja jej nie widziałam ale słyszałam od kolegi z 1 roku.Normalna fizyka pod nazwą
                  biofizyka.Jakieś zadania domowe do rozwiązania itd i więcej nie wiem bo nie
                  chce wprowadzać w błąd
    • weronal Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.----- SGGW again 21.07.05, 16:05
      wątek się starzeje i już nikt nie pisze, wszystkie 4 semestry na SGGW koszyują
      3tys. więc razem wychodzi 12tys. a nie 14ts.
      • Gość: Paula Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.----- SGGW again IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 20:56
        ooo vetches ziomalko dostałas sie :) hehe mam ksiązki do oddania to się zgłaszaj
    • enas5 Enas zmienił decyzję 21.07.05, 23:17
      witam, widze,że wątek powoli gaśnie- więc:::::: nie bede z wami studiował wety
      (może za rok) bo wyjeżdżam na Dublin robić za murzyna
      • Gość: vetches Re: Enas zmienił decyzję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 08:46
        Ooo co za zmiana.Życzę powodzenia napewno będziesz zadowolony.Też pracowałam
        jak się nie dostałam za 1 razem i mi się bardzo spodobało ale nie na wyspach a
        w Hiszpanii.Tylko nie zapomnij o nauce :)
    • Gość: bu Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 22.07.05, 10:39
      jaki był próg na weterynarie w sggw?
    • Gość: aarricia Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 22.07.05, 13:23
      wreszcie dostałam list z ar lublin ale przeraziłam sie jak zobaczyłam ile
      papierów trzba by dostacakademik , nic przyjemniejszego jak włuczyc sie po
      urzedach skarbowych itp tam sa tacy mili ludzie :)
    • Gość: una Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.wroclaw.mm.pl 22.07.05, 17:50
      wiesc niesie ze prog na wet we wro to 186 pkt
      • Gość: Magda Jaki macie status na SGGW? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 18:07
        "Przyjęty" czy "oczekujący na przyjęcie"?Ja mam ten 2 i nie wiem czy to zależy
        od kasy :/
      • Gość: nina Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 22.07.05, 20:46
        a skad masz takie infromacje ??
        • Gość: Magda Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 22:25
          Jakie informacje?Status masz w formularzu.Źle się zrozumieliśmy.Miałam na myśli
          to że po wpłynięciu pieniędzy na konto zmienia się status ze "zlóż dokumenty" na
          "przyjęty".O to mi chodziło i tyle.
        • Gość: una Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.wroclaw.mm.pl 22.07.05, 22:40
          kolezance udzielono takiej informacji w dziekanacie, byla osobiscie
      • Gość: karolina Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 22.07.05, 22:36
        to sa juz wyniki na wet we wrocku ??
    • Gość: Dominika Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.wroclaw.mm.pl 22.07.05, 18:27
      Hej bardzo podoba mi sie to forum,
      jednak szukalam tu odpowiedzi, ale czuje sie tylko bardziej skolowana...
      Zawsze wydawalo mi sie ze weterynaria to cos dla mnie, od malego tak mialam ;)
      zdalam mature, mam droge otwarta i... zaparlo mi dech... czy to napewno dla
      mnie??? Moze to smieszne i dziecinne, ale prostektorium mnie lekko odrzuca.
      Bylam na 'Mocno Nieoficjalnej Stronie SGGW':) i te "zabawy" w prosektorium mnie
      zmrozily. Nie boje sie nauki czy czegos takiego, ale martwych zwierzat... w
      calosci, moze to dziwnie brzmi, ale wtedy wyobraznia pracuje mi na pelnych
      obrotach, a z preparowaniem np. samej nozki raczej nie mialabym problemow...
      Prosze poradzcie cos.
      • Gość: vetches Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 19:06
        Skąd zdobyłaś adres mocno nieoficjalnej strony prosektorium?To raczej chroniony
        adres...:> Mi się nie podoba tylko brak szacunku dla zwłok.Smucą mnie śmiechy i
        jakieś głupawe tytuły filmików.Odnoszę wrażenie ze ci ludzie są niewrazliwi na
        krzywdę zwierząt.Na początku na wecie jest osteologia tak więc masz czas aby
        się przygotowac do widokow.A "trupy" są w stanie rozkładu.Świeże zwłoki sa
        chyba trochę póżniej.
        • Gość: Dominika Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.wroclaw.mm.pl 22.07.05, 19:11
          tak... to samo mnie dotknelo... ci ludzie sie tam dobrze bawili, a mnie smuci
          taki pies odarty ze skory, ale mam nadzieje ze moja wrazliwosc i szacunek dla
          zwierzat bedzie w przyszlosci atutem jako weterynarza, jak myslisz?
          przezwycieze to?
      • weronal Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki 22.07.05, 19:09
        nie łam się-przełam się, nie wierze, że ludzi nie ciekawi co jest w środku,
        przecież to bardzo interesująze co jest w środu szczura itp. ja w dzieciństwie
        rozwalałem każdą zabawkę żeby zobaczyć co ma w środku... na pewno bedzie dobrze
        idź na wete;

mi pisze:"przyjęty - wieczorowe"
        • Gość: Dominika Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.wroclaw.mm.pl 22.07.05, 19:15
          Przede wszystkim dzieki za dobre slowo weronal.
          Mnie tez niezwykle zawsze ciekawi jak to wyglada w srodku, kurczaki i rybki w
          kuchni zawsze ja lubilam preparowac zeby sobie papatrzec jak jakis staw dziala
          czy cos ;) ale ten stan rozkladu i zmasakrowane ciala to troche co innego, ale
          czego sie nie robi zeby byc dobrym wetem.
          • Gość: Magda z 3 roku. Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 19:49
            No właśnie i tu się pojawia problem.Powołanie niekoniecznie polega na tym że
            ciekawi Cię co jest w środku.Bardziej powinno Cię interesowac jak złagodzić
            cierpienie i ból zwierzaka i wyleczyć chorobę niż rozkrawiać żabę na żywca albo
            uśmiercać szczura w znany ale niehumanitarny sposób.
            • Gość: Dominika Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.wroclaw.mm.pl 22.07.05, 20:11
              Poruszylam ten aspekt wlasnie z tego powodu, ze umilowanie do zwierzat nie
              pozwala mi spokojnie patrzec na takiego rodzaju sceny. Chce zostac wetem bo
              chce pomagac zwierzetom, likwidowac ich bol i leczyc je. Jestem wlasnie czyms
              odrotnym od rzeznika jesli tak to zrozumialas...
              • Gość: malwina gg:2446853 Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.wmc.net.pl 22.07.05, 23:16
                Do studentow 1 roku weterynarii w Olsztynie: stancja - pokoj jednosobowy w
                mieszkaniu 3pokojowym za 340zł, Internet, kablówka, dobry dojazd na uczelnie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka