Gość: aka hehehe IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.05, 19:32 powiem nawet więcej:) mam sporo ksiązek dotyczących weterynarii:) pół regału to conajmniej;) az sama je z ciekawości czasami czytam;) hehe... tylko, że nie jestem pewna czy te ksiązki są na sprzedaż;) a co do sggw to powoli wątpie że się dostanę, bo ciągle ludzi przede mną przybywa:/ co za ... ech:) no nic:) będzie co ma być:) a idzie ktoś na wieczorową zootechnikę?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefa Re: hehehe IP: *.wroclaw.mm.pl 10.07.05, 21:35 sama bym przystapila do tej licytacji ksiazek;) ale mysle ze to troche za wczesnie na takie deklaracje, nie dla tego ze nie wierze ze sie dostaniemy, ale w sumie nie wiemy jakie podreczniki kaza kupic, a te wymagane beda w pierwszej kolejnosci, a zeby sie z czegosc douczyc zawsze bedzie biblioteka:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jołjoł Re: hehehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 09:58 ile osob/miejsce we wrocku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: una Re: hehehe IP: *.wroclaw.mm.pl 11.07.05, 10:22 w tym roku chyba jeszcze nie wiadomo, w poprzednich bylo 11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cleo Re: hehehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 10:28 Mówią cos o 18 ale nie wiadomo czy to nie plotki.W sumie to moze byc prawda bo ten kto się nie dostał na SGGW walił na Wrock.Nawet po wynikach miał kilka dni na złożenie tam dokumentów.Wrocław rozegrał to idealnie dla siebie.Widać że zalezało im na kasie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefa Re: hehehe IP: *.wroclaw.mm.pl 11.07.05, 10:53 no co ty? warszafka do wrocka popedzila? myslalam ze cuda sie nie zdarzaja haha dziwnie porobili z rekrutacja, ale w sumie dobrze swiadczy o ar wroc ze z sggw tez chca tu a nie gdzieindziej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cleo Re: hehehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 12:08 "...ale w sumie dobrze swiadczy o ar wroc ze z sggw tez chca tu a nie gdzieindziej.." oj nie w tym rzecz.Oni zdają wszędzie a że się nie dostali na sggw to pędzą do wrocka.Widzę że Was dopada nerwica jak warszawka pędzi do wrocka i zabiera miejsca okolocznym chętnym.Tak samo nas w warszawce dopada wściekłość jak przyjezdza jakas wioska oddalona o 150 km i się wozi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sarenka wyniki na AR Lublin IP: *.244.159.46.mielec159.tnp.pl 11.07.05, 12:31 Dzisiaj sie dowiedziałam jak dzwoniłam do Lublina,że listy przyjetych bedą wywieszone 14 lipca czylli już za 3 dni(!!)na uczelni.Ale w internecie nie wiadomo czy zdązą w ten sam dzień:/ Hej,nie jedzie ktoś do Lublina wtedy??Chyba że jak zadzwonie i jakaś pani będzie na tyle miła,żeby sprawdzić czy jestem na liście przyjetych:) Jak myślicie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: una Re: wyniki na AR Lublin IP: *.wroclaw.mm.pl 11.07.05, 12:53 mysle ze trzeba miec duzo szczescia zeby trafic na tak mila pania... ale Sarenko trzymam kciuki i za 3 dni pisz jak poszlo:) wroc niestety jeszcze dlugo wynikow nie poda... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefa Re: wyniki na AR Lublin IP: *.wroclaw.mm.pl 11.07.05, 13:01 no nie powiem zeby mi odpowiedalo ze AR Wr bedzie zdominowane przez 'obcych' a ludzie z wrocka beda tylko mala garstka, ale niestety slyszala ze tak juz tam jest... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jołjoł Re: wyniki na AR Lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 17:03 a jak tam weciarze z olsztyna? od ilu punktow mozna sie bylo dostac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alka Re: wyniki na AR Lublin IP: *.elementy.pl 12.07.05, 00:14 na weterynarię w Olsztynie można sie było dostać od 13 pkt a dokładnie to od średniej z 3 przedmiotów powyżej 88% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: wyniki na AR Lublin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 21:42 Ja mogę Ci sprawdzić :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sarenka Re: wyniki na AR Lublin IP: *.244.159.46.mielec159.tnp.pl 12.07.05, 10:37 Do www!!!To do mnie to była ta odpowiedź,że mozesz mi sprawdzić??? Bardzo mi zależy i byłabym bardzo wdzięczna gdybyś mógł/mogła.To najwyżej dam Ci mój nr gg albo jakoś dasz mi znać.Odpisz czy to napewno o mnie chodziło:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sarenka Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.244.159.46.mielec159.tnp.pl 12.07.05, 12:32 Podnosze wątek i czekam na odp od www:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martusia Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 12:46 ile macie punktów na weterynarie do wrocka??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mych@ Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wrocław IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 12.07.05, 12:54 181,8 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 13:31 hej, mogę sprawdzić, będę akurat w okolicach Uczelni, tylko o której będą te wyniki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sarenka Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.244.159.46.mielec159.tnp.pl 12.07.05, 13:52 Super:) Pani z wydziału rekrutacji powiedziała,że 14-go w czwartek po południu.To nie wiem dokładnie która to ma być godzina:/ Interesuje mnie lista na weterynarie i na zootechnikę,bo tam awaryjnie składałam:) Będziesz tam po południu czy raczej rano??Jak sie ewentualnie skontaktujemy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 14:57 ok, pisz na moj gg 1902592 , bede dzis na gg po 20ej, jak wrócę z praktyk, ew. jutro rano, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: schism Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.zbuk.net 12.07.05, 22:27 czesc no ja takze na weterynarie Lublin hmm moze wymiana maili tudziez gg bedzie lepsza rozmowa..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki LUBLIN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 08:42 No i jak Lublin? Dostał się ktoś do Lublina? Trzymałam za was kciuki ;-) Lublin jest super :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alka Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.elementy.pl 12.07.05, 14:21 ja mam we Wrocławiu 198,8 pkt. czy wiecie może kto dostaje te dodatkowe 5 pkt? zcy im chodzi o technika weterynaryjne czy biolchemy tez się liczą? powodzenia wszystkim:) nie ma jak być lekarzem weterynarii:D!!!!( wierzyć trzeba że się uda:D) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martusia Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 14:23 jakie pięć punktów??? skad te pieć za to ze sie chodziło do biol chemu ??? odpowiedz prosze .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.wroclaw.mm.pl 12.07.05, 19:51 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jołjoł Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 19:55 we wrocku jest test z bioli i chemii, prawda?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: una Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.wroclaw.mm.pl 12.07.05, 20:40 jesli sie nie zdawalo tych przedmiotow na maturze lub ma sie stara mature to tak, jest test Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fryta Kto zakwalifikowany do składania dokumentów w2etap IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 20:48 Siemanko, Czy ktoś z Was został zakwalifikowany do składania dokumentów w 2 etapie rekrutacji na SGGW? Odpowiedz Link Zgłoś
weronal hey mam pomysł 12.07.05, 22:12 starsi, pomocni weci odwiedzają to forum i za to im dziękujemy, więc jeśli bylibyście tak dobrzy to możecie napisać czy książki na wet na sggw się zmieniają co roku czy raczej od lat te same? Wiem,że to bedzie już wielkie przegięcie, ale czy moglibyście podać ich tytuły i autorów tudzież wydawnictwa ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fryta Re: hey mam pomysł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 22:34 Weronal zakwalifikowali Cię do złozenia dokumentów?Ja jestem 120 i mnie nie zakwalifikowali.Mogę Ci powiedzieć że napewno jest histologia sawickiego i zarzyckiego wydawnictwo PZWL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giezik Re: hey mam pomysł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 10:10 Ok wypiszę ale to trochę potrwa. Odpowiedz Link Zgłoś
weronal Re: hey mam pomysł 13.07.05, 14:19 ja jestem coś tam 109 i mam napisane w profilu,że jestem zarejestrowany, nie mam szans na dzienne więc teraz trzeba przeczekać ten III etap o ile bedzie i pewnie napiszą,że dostałem się na wieczorowe i mam jakiś czas na złożenie dokumentów- tak to rozumuje, giezik jest super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda z 3 roku. Re: hey mam pomysł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 15:17 19.07 po godz 16 napisza zebys złozył dokumenty.Dokumenty musisz doniesc do 22.07 i do tego czasu musisz wpłacic 3000 tys.Na tym polega 3 etap to jest straszne ale na kase lecą niesamowicie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: una Re: hey mam pomysł IP: *.wroclaw.mm.pl 13.07.05, 16:17 Na wstepie od razu chce podziekowac Magdzie z 3 roku za ten plan zajec z anatomii, jest genialny!:) Masz moze tez taka rozpiske z histologii przypadkiem?;) Odpowiedz Link Zgłoś
weronal thx 13.07.05, 17:04 a jak we wrocku kiedy wyniki bedą??? i jak tam jest z wieczorowymi czy oni też przechodzą po 2 latach na dzienne ? bo patrze że we wrocku na wieczorowe przyjmują 72 osoby więc to troche mało,żeby nie przechodzili po 2 latach. podziękujemy wam jeszcze (być może na uczelni) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martusia wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 17:17 jak myslicie jaki bedzie próg na weterynarie we wrocku??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cleo Re: wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 17:26 Mamy nadzieje ze duzy bo zbyt wielu jest przyjezdnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: una Re: thx IP: *.wroclaw.mm.pl 13.07.05, 17:35 wrocek stara sie chyba pobic jakis rekord w poznym podawaniu wynikow bo weterynaria oglosi je dopiero kolo 27 lipca... O przechodzeniu z wieczorowych na dzienne nic nie slyszalam. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
enas5 Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki 13.07.05, 20:42 no to jestem k.... w kropce, na dzienne sggw sie nie dostałem a tam trzeba sie zdecydować z wieczorowymi do 22 lipca i wpłacić, a we wrocku 27 wynik, więc co ja mam ku..a zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta rok 3. Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 21:27 Masz nowa mature?Jesli tak to mniej wiecej mozesz ocenic swoje szanse :) Odpowiedz Link Zgłoś
enas5 Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki 13.07.05, 22:52 dobra ale jak mam ocenić swoje szanse, cholera ale jestem wkurzony, we wrocku mam 175 punktów,więc chyba nie mam szans, ale ludzie z tematu obok o wet piszą co innego,więc nie wiem. Wiecie co Polska to rzeczywiście denny kraj, jestem na stażu i widze jak ludzie pracują w firmach państwowych i już wiem dlaczego żyjemy w zje..ym kraju i wiem dlaczego promuje się przeciętniactwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giezik Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 23:05 175 pkt to super wynik.Masz szanse spokojnie! Odpowiedz Link Zgłoś
enas5 Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki 13.07.05, 23:18 co ty? tam jest 220 max, bo biologia (podstawa+rozszerzony)*0,5 + chemia (pods+Rozsz)*0,6 czyl;i max 220 a ja mam 175 więc szanse zerowe, a tam nie biore pod uwage wieczorowych bo oni są AR Wrocław z tymi wieczorowymi jest poje..a, bo każą płacić 4tys na semestr przez 5,5 roku-----pojebańcy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 23:27 fajna kultura... Odpowiedz Link Zgłoś
enas5 Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki 13.07.05, 23:35 Kinga sorki wyrywa mi się bardzo dzisiaj bo ciągle mnie ktoś wkurza, jak nie uczelnie to w robocie albo w domu- zły dzień- ide spać--jutro będzie lepiej. Kinga a jak u ciebie dostałaś sie gdzieś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 00:26 Nigdzie się nie dostalam :/ a nie no sorry....dostałam się na staż z UP :) Odpowiedz Link Zgłoś
weronal Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki 13.07.05, 23:43 enas więcej opanowania. czytałem dziś w Gazecie wybiórczej aka wyborczej,że najłatwiej zrobić doktorat z weterynarii- zastanawiam się czemu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julia. Książki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 12:32 Podaję tytuły książek i autorów z których miałam okazję się uczyć na SGGW. Krysiak Kazimierz, Kobryń Henryk, Kobryńczuk Franciszek "Anatomia zwierząt t.1 Aparat ruchowy" wyd. PWN Murray Robert K., Granner Daryl K., Mayes Peter A., Rodwell Victor W. "Biochemia" wyd.PZWL Jaroszyk Feliks "Biofizyka" wyd.PZWL Sawicki Wojciech "Histologia" wyd.PZWL Kuryszko Jan i Zarzycki Jan "Histologia zwierząt" wyd.PWRiL Hieronim Bartel "Embriologia" wyd.PZWL Sabina Filipczak-Nowicka, Zofia Grech-Żmijewska "Lingua Latina ad usum medicine studentium" Witold Fałdrowicz, Zofia Grech-Żmijewska "Lingua Latina pro uso medico" Barbara Dąbrowska"Słownik medyczny łacińsko-polski i polsko-łaciński" I to by było na tyle.Nie zapomnijcie o fartuchu bo Was nie wpuszczą do prosektorium i na ćwiczenia z chemii.Te książki są masakrycznie drogie.W tamtym roku kupowałam je na promocjach i wydałam około tysiąca złotych(!) Pozdrowienia i powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sarenka ar Lublin IP: *.244.159.46.mielec159.tnp.pl 14.07.05, 14:13 Hurrra!!!!!!Dostałam się na moją ukochana weterynarie!!!!I na zootechnikę też:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aka Re: ar Lublin IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.05, 14:40 a jaki próg na weta jest? Gratuluję i Pozdrawiam:) nie wiecie jeszcze jaki próg na biotechnologie? :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: ar Lublin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 11:54 Gratuluje!!! I współczuję ;-) bo dużo jest kucia na pierwszym roku :-/ P.S.Jednak obeszło się bez mojej pomocy przy sprawdzaniu wyników :-) Pozdrawiam Studentka z 5 roku wet-Lublin :) Odpowiedz Link Zgłoś
weronal Re: Książki... 14.07.05, 19:28 Julia bardzo dziękuje za spis. czy te książki wychodzą co rok nowe czy można używać np. z lat 80' bo jedną mam===Krysiak- Anatomia Zwierząt- Aparat Ruchowy, ale z 87 roku, więc chyba może być, nie? jak myślisz, czy na uczelni są organizowane jakieś kiermasze albo coś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julia. Re: Książki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 19:42 Na uczelni nie organizują kiermaszy.Trudno jest odkupić książki od starszych roczników bo tak się składa że po 2 roku jest np egzamin z całej anatomii a na 3 roku zaczyna się anatomia topograficzna więc te książki są cały czas używane. Odpowiedz Link Zgłoś
weronal Re: Książki... 14.07.05, 19:49 ale generalnie stare książki mogą być czy trzeba się lepiej zaopatrzyć w nowe?, tak myślałem,że nikt nie bedzie sprzedawał takich książek w końcu nawet w pracy po studiach mogą się przydać Odpowiedz Link Zgłoś
weronal Re: Książki... 14.07.05, 19:46 ale stylistyka w tym poprzednim poście-sorry. to wszystkie książki na weterynarii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Książki... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 11:47 Najlepiej szukać ksiązek w antykwariatach. Poza tym niektóre można jeszcze kupić w księgarni medycznej, np. Sawickiego "Histologię", Jakóbisiaka "Immunologię", patofizjologię... Poza tym biblioteka uczelniana i ksero ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aarricia Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki 14.07.05, 14:16 jaki był próg na weterynarie na AR? i pod jaki numer dzwoniłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
aarricia Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki 14.07.05, 15:13 dostałam sie na weterynarie na AR w Lublinie :):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: armin van buuren Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: 80.48.247.* 14.07.05, 15:30 arcia napisz zanim zaczniesz pić, czy dzwoniłaś do nich? bo ja nie moge sie dodzwonic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aka Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.05, 15:33 trzeba dzwonić do bólu:) ja też chyba przez godzine się nie mogłam dodzwonić aż w koncu odebrał miły pan:) życzę powodzenia w dzwonieniu:) w końcu sie uda;) PozdrawiaM:) a ile miałes pkt? bo staram sie ustalić jakiś próg:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
aarricia Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki 14.07.05, 15:35 tak dzwoniłam ale na numer dziekanatu weterynarii 0-81-445-66-27, i od razu sie dodzwoniłam i podali mi wyniki , a przedtem na inne numery sie nie mogłam dodzwonić spróbój. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ertecewrcer Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 16:01 chodzil moze ktos na kursy we wrocku? co tam mowili? wiem ze jestem konkurencja ale zapytac sie zawsze mozna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sarenka Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.244.159.46.mielec159.tnp.pl 14.07.05, 16:10 No właśnie też nie wiem jaki był ten próg,bo z wrażenia nie zapytałam o nic wiecej:) Jutro będą listy w interneci to zobaczymy:) Ale sie cieszę:):) Pozdrawiam przyszłych wetów!! Aha na zootechnice zwalniam miejsce!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmmm Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 17:47 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.wmc.net.pl 14.07.05, 20:23 co mam wybrać? weterynarie w Olsztynie czy Lublinie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aka Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.05, 20:41 ze wzgledu na uczelnie to w Lublinie lepiej - natomiast ze wzgledu na moja kolezanke to w Olsztynie- przynajmniej miejsce zwolnisz;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmmm Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 20:56 a jaki był prog w olsztynie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: schism Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.zbuk.net 14.07.05, 22:48 i ja takze sie dostalem:) Odpowiedz Link Zgłoś
enas5 ja pyerdole co mam robić 14.07.05, 23:56 jestem na jakimś 40 miejscu na weterynarii wieczorowej na SGGW i mam przed sobą oświadczenie czy decyduje się na wieczorowe i kuźwa nie wiem co robić ,bo jak dostane sie do wrocławia to 3tys. pójdą się yebać? jest ktoś w takiej sytuacji? co robicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martusia Re: ja pyerdole co mam robić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 07:17 a jakie masz wyniki ??? Odpowiedz Link Zgłoś
enas5 Re: ja pyerdole co mam robić 15.07.05, 07:34 mam słabe wyniki bo tylko 175 punktów jak na wrocław, ale na tym forum był wątek o weterynarii we wrocku i pisali,że powinienem śmiało się dostać, dzwoniłem do wrocka, a tam mi powiedzieli,że dopiero po 20 lipca biorą sie za weterynarie i nic nie wiedzą, więc zastanawiam sie co mam robić,skłaniam sie wziąć te wieczorowe, bo lepszy wróbel w garści... ale ciągle myśle- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martusia Re: ja pyerdole co mam robić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 07:40 wiesz ... ja mam 174 ptk ... i ku.. juz sama nie wiem ile trzeba mieć zeby sie doestc to ejst przeciez 80 % punktowych chyba nie?? no to sorry od ilu beda przyjmować?? od 99?? przeciez to jakaś paranoja .. ja juz sie kompletnie załamałam tym wszystkim wiesz?? wszystko jest do doupy .. a to miały być takie piene wakacje a sa koszmarne :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta rok 3. Podpucha z wieczorowymi. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 11:11 Decydując się na wieczorowe będziecie zapewne musieli podpisać regulamin.Mówię o SGGW.Oficjalnie mówi się że przechodzi się na dzienne po zaliczeniu 2 roku a tak naprawdę decyduje o tym dziekan!Może byc tak że będziecie płacić za studia do końca jeśli dziekan tak o tym zadecyduje.Nawet chyba w regulaminie jest coś w stylu"...po zaliczeniu przez studenta 2 roku przechodzi on na studia dzienne o czym decyduje dziekan" Na stronach SGGW jest gdzies taka tabelka i jest tam napisane ze za 1 rok sie płaci 2 razy po 3 tysiące,za 2 rok 2 razy po 4 tysiace a za nastepne lata po 4 tysiace za semestr.Jak znajde tę tabelkę wkleję linka!Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta rok 3. Re: Podpucha z wieczorowymi. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 11:16 Sorry ze tak niegramatycznie napisałam 1 część swojego wywodu :) Oto dowody tu wklejam link do tabelki z płatnościami. www.sggw.waw.pl/~konkurs/Kandydat/INDEX.HTML Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marusia Re: Podpucha z wieczorowymi. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 12:43 jak z tym progiem we wrocku :/ trace nadzieje ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martusia Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 14:38 up Odpowiedz Link Zgłoś
weronal Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki 15.07.05, 15:41 1.ja na Ar Wrocław miałbym 176 pkt, na sggw jestem 90 na wieczorowe, a podobno wrocław lepszy, więc i ludzie lepsze wyniki będą mieć--więc z takim wynikiem jak ja to chyba możecie sie tam dostać na wieczorowe a i w to wątpie, bo tam na wieczorowe przyjmują tylko 72 osoby a frekwencja taka sama jak na SGGW, tzn.11K/M 2.Przecież na stronie SGGW pisze: "Studia wieczorowe na kierunku weterynaria trwają 2 lata. Po zaliczeniu IV semestru student kontynuuje naukę na studiach dziennych."- nic o jakimś dziekanie. Magda przecież studiujesz to wiesz jak oni z tym robią- na serio jest tak,że płaci się pięć lat ? 3. gdzie znajde wyniki z Lublina (na jakiej stronie) bo mój korespondent zaginął w akcji Odpowiedz Link Zgłoś
weronal Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki 15.07.05, 15:55 dobra już wiem,że w Lublinie nie mam czego szukać- korespondent nawiązał ze mną kontakt, ale przejdźmy do rzeczy ważniejszych- jak jest w końcu z tymi wieczorowymi na SGGW ? musze zadzwonić do nich i się spytać bo już nie odbierają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: una Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.wroclaw.mm.pl 15.07.05, 16:11 Jesli masz takie mozwliwosci to mysle ze powinienes zaplacic za ten semestr na sggw i byc juz spokojnym, ze masz miejsce na weterynarii, bo po co sobie robic wrzody, a potem zalowac? Oczywiscie nie mowie ze masz od razu tracic nadzieje i porzucic wroclaw, bo calkiem mozliwe ze bedziemy jeszcze razem studiowac:) Mnie osobiscie AR Wr doprowadza do szewskiej pasji z takim wydluzonym terminem. Odpowiedz Link Zgłoś
enas5 Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki 15.07.05, 16:51 właściwie masz racje Una i Weronal, więc jednak wole iść na SGGW na wieczór i nie pyerdolić sie z tym Wrocławiem- tylko,że skąd ja wezme tyle kasy bo starzy nie mają- powiedzieli tylko,że mogą mi zapłacić pierwszy semestr--na drugi i 2 rok musze kase załatwić sam- wiele w życiu przeszłem ale to bedzie chyba największa wyzwanie, najbardziej mnie wqu..a,że na wieczorowych nie ma stypendiów- ale to życie przesrane- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sarenka Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.244.159.46.mielec159.tnp.pl 15.07.05, 16:58 Podnoszę wątek ale widzę że bez tego świetnie sie rozwija:D Odezwijcie sie przyszli weterynarze,jeśli będziecie studiować na AR Lublin!!!Może ktos ma ochotę pogadać o czekajacych nas studiach???Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: schism Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.zbuk.net 15.07.05, 17:10 ja sie dostalem na Ar Lublin wiec odzywam sie Sarenka gg?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: una Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.wroclaw.mm.pl 15.07.05, 17:14 gratuluje sarenko:) Odpowiedz Link Zgłoś
aarricia Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki 15.07.05, 18:09 hej zastanawiam sie na AR w lublinie trzeba potwierdzić że sie tam bedzie studiować no i do kiedy , a nie wiecie jaka sytuacja jest tam z akademikami? pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pumek Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 17:16 moja siostra sie dostala, ale gdzies przepadla wiec melduje sie w jej imieniu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
weronal Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki 15.07.05, 16:59 Magda wszędzie pisze,że wieczorowe są tylko 2 lata a potem przechodzisz na dzienne-więc chyba jeżeli przejdziesz na te dzienne to nie bedziesz musiał płacić, nie? no chyba,że zrobią tak,że mimo,że jesteś na dziennych to płacisz- ale to by było oszustwo Odpowiedz Link Zgłoś
weronal Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki 15.07.05, 18:40 wysłałem list do kolesia z SGGW i napisał mi,że: Pierwsze dwa lata są płatne, potem już niepłatne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fryta Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 19:19 To czad :) Znam już ponad 30 osób które idą na wieczorowe na SGGW :) Odpowiedz Link Zgłoś
aarricia Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki 15.07.05, 19:26 ja ide na dzienne ale zastanaiam sie do kiedy trzeba potwirdzić na AR ze sie decyduje na studia no i ile akademik kosztuje? bo mam troche dalleko do tego lublina no i czemu nie ma listy przyjetych na internecie mówili ze bedzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pumek Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 19:41 akademiki 220-280 w zaleznosci od standardu (tak przynajmniej bylo w ubieglym roku) i byleby nie na felinie bo to drugi koniec miasta a pierwszoroczniakow lubia tam dawac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
enas5 sorry za mój wulgarny język, ale ciągle jestem 15.07.05, 19:42 wqu..ony- fryta serio znasz 30 ludzi? a w jaki sposób je poznałaś? bo ja chyba tam bede szedł- (dzięki weron za info o tych 2 latach) chyba dziś pójde się naje..- tak bedzie to najlepsze, już od dwóch miesięcy nie zaliczyłem gleby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pumek Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 19:44 a co do potwierdzania to musisz czekac na list z uczelni wiec chyba az tak sie nie spieszy (najwyzej mozna na poczte wine zwalic ze pozno dostarczyli ;) ) Odpowiedz Link Zgłoś
enas5 Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki 15.07.05, 19:46 jeszcze jestem i mam jedno pytanie, bo str sggw nie moge znaleźć czy studentom wieczorowym na sggw przysługuje akademik?????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pumek Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 19:58 ano nie przyznaje sie sggw na swoich stronkach do tego i ja tez nie mam pojecia, ale nokogo z wieczorowych z akademika nie znam (co prawda inna uczelnia) poza tym miejsca sa przyznawane wg sytuacji materialnej wiec studenci studiow platnych moga odrazu stac na spolnej pozycji... Odpowiedz Link Zgłoś
weronal Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki 15.07.05, 20:15 coś mi tu nie gra, jeśli chodzi o jedną "userkę" tego forum--------------------- -------------------------------------------------------------------------------- wciągam ten regulamin studiów wieczorowych na SGGW na wet: Studia wieczorowe trwają 2 lata (4 semestry). Po zaliczeniu IV semestru słuchacz studiów wieczorowych zostaje przeniesiony na studia dzienne. Decyzję podejmuje Dziekan Wydziału Medycyny Weterynaryjnej. Słuchaczem studiów wieczorowych (płatnych) może zostać kandydat, który został dopuszczony do postępowania kwalifikacyjnego na Wydział Medycyny Weterynaryjnej SGGW i uzyskał wymaganą liczbę punktów z biologii oraz chemii. Decyzję o dopuszczeniu do postępowania kwalifikacyjnego na studia wieczorowe podejmuje Dziekan Wydziału Medycyny Weterynaryjnej na podstawie pisemnej prośby kandydata. Słuchacz studiów płatnych studiuje według zasad określonych Regulaminem Studiów SGGW z następującymi zmianami: Słuchacz studiów wieczorowych opłaca naukę. Opłata za każdy semestr wynosi 3000 PLN (trzy tysiące złoty). Opłata, z wyjątkiem semestru pierwszego, winna być wniesiona przed rozpoczęciem każdego semestru. Termin płatności za pierwszy semestr ustala Wydziałowa Komisja Rekrutacyjna. Formularz wpłat wydaje Dziekanat Wydziału Medycyny Weterynaryjnej. Podana wysokość opłaty dotyczy roku akademickiego 2005/2006. Wniesione opłaty nie podlegają zwrotowi. Nie wniesienie opłaty w wyznaczonych terminach jest równoznaczne z definitywną rezygnacją ze studiów. Słuchaczowi studiów wieczorowych przysługuje miejsce w domu studenta za pełną odpłatnością. Studentowi przysługuje prawo, w uzasadnionych przypadkach, ubiegania się o przyznanie urlopu zdrowotnego. Po zakończeniu urlopu zdrowotnego student wnosi opłatę w wysokości ustalonej na nowy rok akademicki. więc jest wzmianka o akademikach, ale co znaczy za pełną odpłatnością ?????? prosze przeanalizujcie ten text i wyciągnijcie wnioski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pumek Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 20:21 pelna odplatnosc to ta 'normalna' cena dla wszystkich...niektorzy maja jeszcze dodatkowe znizki z powodu trudnej sytuacji materialnej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sarenka Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.244.159.46.mielec159.tnp.pl 15.07.05, 20:44 Dziekuje wszystkim za gratulacje:) Naprawde jestem taka szczęśliwa:) Byłam dzisiaj w Lublinie właśnie żeby wypełnic deklaracje i donieść świadectwo ukończenia szkoły.To trzeba zrobić do 28 lipca.Ale te deklaracje wysyłaja też razem z zawiadomieniami poczta,więc nie trzeba jechać jak ktoś ma daleko:) Ja musiałam osobiście bo wyjeżdzam i nie byłoby mnie w domu żeby to odesłać.Tak więc juz mam załatwione i pani powiedziała:"Do zobaczenia w październiku:)" Aha jeśli chodzi o akademiki to trzeba złożyć podanie do połowy sierpnia.Ja złożyłam dzisiaj jako pierwsza:D Pozdrawiam!!Aha schism mój nr gg:5705840:) Odezwij sie!! Odpowiedz Link Zgłoś
aarricia Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki 15.07.05, 20:25 dzięki pumek za informacje, boje sie tylko czy mi przyznaja akademik,bo na stancji nie mam ochoty mieszkać i kasy też ale jestem ciekawa miej wiecej od jakich dochodów przyznaja akademik? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pumek Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 20:28 ciezko mi powiedizec bo nigdy akademika nie dostalem:p w kazdym badz razie pewnie cos w granicach 350-450 na osobe...a co do cen to ceny stancji nie sa duzo wyzsze...za 300zl mozna juz rozsadnie mieszkac(ba nawet ze stalym laczem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fryta Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 20:43 SGGW od 370 do chyba 450(za pokoj 1 osobowy) a no i o co chodzi z tym podaniem??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pumek Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 20:48 nie po to idzie sie do akademika zeby samemu mieszkac;) jakim podaniem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fryta Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 20:55 Decyzję o dopuszczeniu do postępowania kwalifikacyjnego na studia wieczorowe podejmuje Dziekan Wydziału Medycyny Weterynaryjnej na podstawie pisemnej prośby kandydata. To cytat z regulaminu.O co chodzi z ta prozba :O Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia z Lubartowa Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 21:19 Ja idę na wieczorowe na SGGW :) Jestem w tej chwili 34 na liście Pozdro dla wszystkich!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fryta Jak to możliwe? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 21:35 Jak to mozliwe ze teraz jest 107 wolnych miejsc na wieczorowych skoro ogólnie jest 105?Czy te statusy żeby donieść dokumenty itp będą po 16 we wtorek czy już ktoś takowy ma? Odpowiedz Link Zgłoś
aarricia Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki 15.07.05, 21:43 a ile kosztuja studia zaoczna na AR? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fryta Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 21:47 We wrocku 4 tys za semestr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka-Fanka Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 21:48 Chciałes poiedziec wieczorowe :) zaocznej wety nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aarricia Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 15.07.05, 21:49 a czym to się różni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pumek Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 21:53 zaoczne - raz na 2 tygodnie w weekendy wieczorowo - tak jak dziennie tylko ze popoludniami i platnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 22:04 wow...wieczorowe naprawdę popołudniami?Hmm...mam kolezankę na 2 rou na sggw i ma dziwny plan.Np zajęcia z anatomii na 8 pozniej 4 godziny przerwy i 3 zajecia pod rząd.Wieczorowi maja straszne luki.Wiadomo...dzienni wazniejsi :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pumek Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 22:06 w praktyce wieczorowe powinny byc wieczorowe ;) i np na UJ tak jest ze wieczorowe maja zajecia po poludniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aarricia Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 15.07.05, 22:03 pumek kim jesteś , studiujesz weterynarie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pumek Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 22:05 ja tak wlasciwie to studiuje informatyke i do tego w miescie wogole nie omawianym w tym watku - w krakowie, ale mam ojca weterynarza i siostre ktora sie dostala na wet na AR lublin wiec jestem w temacie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pumek Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 22:08 a co do mojej wiedzy na temat lublina to przez rok tam studiowalem, zebym nie zostal oskarzony ze wymyslam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
enas5 %%%%%%%%%%% 15.07.05, 23:38 no wróciłem i jestm z lekka wstawiony, przemyślałem pare sprw i chyba wezme kredyt studencki- dobra ide kimać,nara wam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pumek Re: %%%%%%%%%%% IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 23:48 do kiedystam... Odpowiedz Link Zgłoś
bigsuprise Re: %%%%%%%%%%% 16.07.05, 08:45 Heh.. A na jakiej uczelni studiujesz tą infe Pumek ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pumek Re: %%%%%%%%%%% IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 09:09 infa stosowana uj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: %%%%%%%%%%% IP: *.msk.net.pl / 213.17.190.* 16.07.05, 12:55 czy moglby mi ktos podac swoje gg kto sie dostal na AR na wet?????moj numer to 8710967 odzywajcie sie!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: una Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.wroclaw.mm.pl 16.07.05, 13:07 A ja sie zastanawiam na jakich jeszcze forach internetowych zwiazanych z weterynaria buszujecie?:) Podzielcie sie jakimis linkami, kazdemu dodatkowa informacja moze sie przydac;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pumek Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 13:33 nie spotkalem jeszcze w polskim necie jakies forum wet z prawdziwego zdarzenia, bo na tych ktore sa to glownie narzekania na weterynarzy i porady domowych znachorow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pumek Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 13:35 choc ta weterynaria tu na gazeta.pl wyglada znosnie, tyle ze wlasciwie tylkozwierzeta domowe... forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=525 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sarenka Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.244.159.46.mielec159.tnp.pl 16.07.05, 13:39 To jest bardzo fajna stronka,na pewno znajdziecie tam coś ciekawego:www.dogs.pl Ja juz przeczytałam tam wątek o studiach weterynaryjnych od deski do deski:) Trzeba tam wejść w forum,potem weterynaria i wątek: studia wet.Jest tam tego 66 stron!!! Miłego czytania:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pumek Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 13:49 popatrzylem na to forum na dogs.pl w sumie spore, ale jak czytam w watku ze weterynarz zaklada psu kaganiec bo sie boi i to jest zle to chyba tylka zasmiac sie wypada, ciekawe czy osoba ktora to pisze widziala kiedys weterynarza pogryzionego przez psa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martusia WYNIKI - wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 13:52 kiedy beda nooo???????? 20 , 27 czy 29 ??? <juz brak odwagi i marzeń> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: una Re: WYNIKI - wrocław IP: *.wroclaw.mm.pl 16.07.05, 14:13 nie sadze zeby wyniki byly 20 bo z tego co wiem dopiero w poniedzialek czyli 18 jest test z biol i chem, wiec troche czasu im zejdzie na sprawdzaniu... ja tez bardzo juz bym chciala wyniki... Odpowiedz Link Zgłoś
weronal Re: WYNIKI - wrocław 16.07.05, 17:39 Enas ale ty masz problemy, kurde mi starzy płacą tylko za pierwszy rok i nie narzekam. Nie biore żadnego kredytu tylko wyjeżdżam do Londynu na 3 miechy na natępne wakacje- tylko jeden warunek- wszystko musze mieć zaliczone, a przez 3 miechy w Londynie zdołam przywieźć do domu jakieś 10 tys. więc starczy na opłata za cały drugi rok- trzeba sobie w życiu radzić tylko czy zalicze wszystko? to jest pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fryta Re: WYNIKI - wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 18:10 Weronal a skąd wiesz czy starzy Enasa mają kasę na to zeby opłacic mu 1 rok? A do końca nie wiadomo czy się dostałes więc tu jest jeszcze problem. Odpowiedz Link Zgłoś
enas5 PEACE 16.07.05, 20:54 peace fryta- sorry za moją wylewność, chciałem porady to dostałem, [dzienks weron} to nawet nie głupi pomysł tylko,że duża presja i ryzyko stawiać wszystko na jedną szale, ale co tam. wiecie coś o tym,że jeśli się miało łacinę w szkole to jest sie zwolnionym na studiach ? ja zdawałem mature z łaciny, więc może mnie zwolnią-pods-58% i roz-38%-ważne że zdałem, pamiętać peace Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Re: PEACE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 21:34 Nie wiem.Wiem ze nie chca przepisywac ocen z zootechniki :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kami Re: PEACE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 22:30 Czy ktos z Was ma rodzicow wetów?To prawda ze koligacje rodzinne ułatwiaja studiowanie?Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefa Re: PEACE IP: *.wroclaw.mm.pl 16.07.05, 22:58 tak napewno ci kazdy sie przyzna ze maja latwiej (jesli tak jest) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ten co u góry Obserwator tego forum IP: 80.48.247.* 16.07.05, 23:54 ello, obserwuje ten topic i widze,że się ładnie rozrasta pod wieloma względami, Enas trzymam za ciebie kciuki (troche mniej przeklinaj, gratulacje za łacine) Weronal za ciebie też- odważne plany musisz być nieźle zdeterminowany chłopie, nie bede sie chwalił, ale byłem w pierwszej 15 na dziennych i ewentualne odstraszanie nie dla mnie, ale popatrzcie co bedziecie ratować: www.fwz.jawsieci.pl/okrutnezdjecia/ miałem też zdjęcia z walk psów, ale nie moge znaleźć, jak coś to podam jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
weronal Re: Obserwator tego forum 17.07.05, 09:09 ja tu czuje jakąś gre... ten co u góry musiałeś mieć niezłe noty z matury, jeśli to prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fryta Re: Obserwator tego forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 11:20 Weronal co się z Tobą dzieje...zmieniłes sie.Zaczynasz przypominac mi Jakuba który dostał sie na wieczorowe w tamtym roku , szło mu swietnie i teraz chłopak siedzi w Anglii.Co najsmieszniejsze tez jest z łódzkiego :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malwina Re: Obserwator tego forum IP: *.wmc.net.pl 17.07.05, 14:24 witam, czy może wiecie jak wyglada sytuacja z przydzielaniem akademików pierwszakom, co jest potrzebne do podania? czy zaświadczenie o płacach rodziców musi być z Zusu? i za jakie miesiące? z góry dziękuję WETERYNARIA W OLSZTYNIE, gg: 2446853 Odpowiedz Link Zgłoś
weronal Re: Obserwator tego forum 17.07.05, 16:00 nie wiem może zmieniłem sie powierzchownie od tego czytania komentów, ale jestem taki sam, Fryta bardzo chętnie bym z tobą pogadał na GG Odpowiedz Link Zgłoś
aarricia Re: Obserwator tego forum 18.07.05, 09:06 czy łatwo jest znaleść prace po weterynarii a jak co to gdzie,i jakie ksiązki są na pierwszym roku? pozdrawiam ( AR Lublin). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reaktywacja Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.wroclaw.mm.pl 18.07.05, 19:31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Dostaliście już komunikat o składaniu dokumentow? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 17:29 Dostaliście już komunikat o składaniu dokumentow?Ja jestem 89 i do teraz nie dostałam żadnego komunikatu :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: una Re: Dostaliście już komunikat o składaniu dokumen IP: *.wroclaw.mm.pl 19.07.05, 17:56 wy COŚ pzrynajmniej wiecie, a Wroclaw ma wyniki 29 lipca :/ PARANOJA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aarricia Re: Dostaliście już komunikat o składaniu dokumen IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 19.07.05, 17:59 ja tez nie mogę doczekać się tego listu :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aarricia Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 19.07.05, 22:07 wiecie moze ile osób było na miejsce na weterynarie na ar lublin? Odpowiedz Link Zgłoś
weronal Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki 20.07.05, 14:27 u mnie pisze: możesz składać dokumenty - wieczorowe, więc jutro jade, nie wiecie czy kase trzeba mieć ze sobą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vetches Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 16:46 No co Ty...chłopie ja bym się bała wieźć ze sobą tyle kasy...Dostaniesz napewno druk do przelewu ze swoim własnym indywidualnym kontem i przelejesz(jesli masz konto w banku to przelej z konta, bo z poczty to idzie 10 lat).Możesz zabrac kasę i najwyżej wpłacic ją w banku na tereie SGGW(bank jest jak się idzie do rektoratu).Potem sprawdzisz czy dotarła w formularzu rejestracyjnym i to wszystko a no i ciekawi mnie czy o ksiazkach powiedzą w pazdzierniku czy będą gdzieś w gablotce tytuly i autorzy.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: una Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.wroclaw.mm.pl 20.07.05, 16:55 Wlasnie wlasnie! Jak to jest? kiedy podaja jakie trzeba miec ksiazki? Moze jakis starszy student sie wypowie?:) A idealnie by bylo gdyby byl jeszcze z Wroclawia;) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vetches Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 17:03 Rok temu jak zapoznałam studenta wetki z 1 roku no i sama zdawałam to on pod koniec lipca miał już 3 czaszki i kości no i kompletował książki.Boję się zapytać w dziekanacie bo mnie tam jeszcze jakims kałaszem wypędzą.Weronal na jaką literkę masz nazwisko?:> może bedziemy razem w grupie...ja mam na "K" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: una Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.wroclaw.mm.pl 20.07.05, 17:12 pod koniec lipca mowisz? eh wroclaw jest tak cudowny ze pod koniec lipca to ja wyniki poznam... ale fajnie by bylo kompletowac w sierpniu ksiazki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bass studenci SGGW weterynaria IP: *.zeork.com.pl 20.07.05, 17:22 Czy wybieracie się na obóz zerowy? Będziecie mieszkać w akademikach czy może jakieś mieszkanko wynajmiecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vetches Re: studenci SGGW weterynaria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 17:27 Jakby ktoś nie wiedział to obóz zerowy dla wetów jest od 1 wrzesnia!Jest to rejs po Mazurach.Inni maja trochę później ten oboz.Ja mieszkam u siebie w domu :D hmm a no i nie jade na zadne zerowy bo mi szkoda kasy a pomyslę nad kursem z fizyki.Jesli chcecie wynajmowac mieszkanie to już się rozglądajcie bo pozniej to podrozeją i beda niekomfortowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: una Re: studenci SGGW weterynaria IP: *.wroclaw.mm.pl 20.07.05, 17:28 www.oboz.pl/ ja mysle o tym obozie bo wkoncu to z mojej uczelni przyszlej :) Odpowiedz Link Zgłoś
weronal Re: studenci SGGW weterynaria 20.07.05, 20:53 vetches to mój nr gg: 1987467 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vetches Re: studenci SGGW weterynaria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 21:25 A to jest link do obozu studentów SGGW:www.medycynaweterynaryjna.waw.pl/samorzad/oboz.htm Myślę że możesz w masarni ale ja bym wymiękła jakbym musiała gotować ten łeb i poziej go obierać...Garnka bym takiego nie znalazła :) Odpowiedz Link Zgłoś
weronal Re: studenci SGGW weterynaria 20.07.05, 23:16 vetches napisałaś,że musisz podszkolić fize (coś taiego) więc czy na wecie jest tak dużo fizy,żeby ją doszkalać ? mój nr gg aktualny jakby co Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vetches Re: studenci SGGW weterynaria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 23:58 Weronal jutro napiszę ok?Do 19 jeste zajęta (praca i sprawy inne) więc wieczorem napisze.Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: una Re: studenci SGGW weterynaria IP: *.wroclaw.mm.pl 20.07.05, 23:59 mile widziana odpowiedz na temat fizyki na forum, poniewaz ja tez jestem ciekawa i coraz bardziej mnie to intryguje, bo z fizyka nigdy sie nie lubialam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vetches Re: studenci SGGW weterynaria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 09:08 Ja jej nie widziałam ale słyszałam od kolegi z 1 roku.Normalna fizyka pod nazwą biofizyka.Jakieś zadania domowe do rozwiązania itd i więcej nie wiem bo nie chce wprowadzać w błąd Odpowiedz Link Zgłoś
weronal Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.----- SGGW again 21.07.05, 16:05 wątek się starzeje i już nikt nie pisze, wszystkie 4 semestry na SGGW koszyują 3tys. więc razem wychodzi 12tys. a nie 14ts. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.----- SGGW again IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 20:56 ooo vetches ziomalko dostałas sie :) hehe mam ksiązki do oddania to się zgłaszaj Odpowiedz Link Zgłoś
enas5 Enas zmienił decyzję 21.07.05, 23:17 witam, widze,że wątek powoli gaśnie- więc:::::: nie bede z wami studiował wety (może za rok) bo wyjeżdżam na Dublin robić za murzyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vetches Re: Enas zmienił decyzję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 08:46 Ooo co za zmiana.Życzę powodzenia napewno będziesz zadowolony.Też pracowałam jak się nie dostałam za 1 razem i mi się bardzo spodobało ale nie na wyspach a w Hiszpanii.Tylko nie zapomnij o nauce :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bu Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 22.07.05, 10:39 jaki był próg na weterynarie w sggw? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aarricia Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 22.07.05, 13:23 wreszcie dostałam list z ar lublin ale przeraziłam sie jak zobaczyłam ile papierów trzba by dostacakademik , nic przyjemniejszego jak włuczyc sie po urzedach skarbowych itp tam sa tacy mili ludzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: una Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.wroclaw.mm.pl 22.07.05, 17:50 wiesc niesie ze prog na wet we wro to 186 pkt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Jaki macie status na SGGW? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 18:07 "Przyjęty" czy "oczekujący na przyjęcie"?Ja mam ten 2 i nie wiem czy to zależy od kasy :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 22.07.05, 20:46 a skad masz takie infromacje ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 22:25 Jakie informacje?Status masz w formularzu.Źle się zrozumieliśmy.Miałam na myśli to że po wpłynięciu pieniędzy na konto zmienia się status ze "zlóż dokumenty" na "przyjęty".O to mi chodziło i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: una Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.wroclaw.mm.pl 22.07.05, 22:40 kolezance udzielono takiej informacji w dziekanacie, byla osobiscie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 22.07.05, 22:36 to sa juz wyniki na wet we wrocku ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominika Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.wroclaw.mm.pl 22.07.05, 18:27 Hej bardzo podoba mi sie to forum, jednak szukalam tu odpowiedzi, ale czuje sie tylko bardziej skolowana... Zawsze wydawalo mi sie ze weterynaria to cos dla mnie, od malego tak mialam ;) zdalam mature, mam droge otwarta i... zaparlo mi dech... czy to napewno dla mnie??? Moze to smieszne i dziecinne, ale prostektorium mnie lekko odrzuca. Bylam na 'Mocno Nieoficjalnej Stronie SGGW':) i te "zabawy" w prosektorium mnie zmrozily. Nie boje sie nauki czy czegos takiego, ale martwych zwierzat... w calosci, moze to dziwnie brzmi, ale wtedy wyobraznia pracuje mi na pelnych obrotach, a z preparowaniem np. samej nozki raczej nie mialabym problemow... Prosze poradzcie cos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vetches Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 19:06 Skąd zdobyłaś adres mocno nieoficjalnej strony prosektorium?To raczej chroniony adres...:> Mi się nie podoba tylko brak szacunku dla zwłok.Smucą mnie śmiechy i jakieś głupawe tytuły filmików.Odnoszę wrażenie ze ci ludzie są niewrazliwi na krzywdę zwierząt.Na początku na wecie jest osteologia tak więc masz czas aby się przygotowac do widokow.A "trupy" są w stanie rozkładu.Świeże zwłoki sa chyba trochę póżniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominika Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.wroclaw.mm.pl 22.07.05, 19:11 tak... to samo mnie dotknelo... ci ludzie sie tam dobrze bawili, a mnie smuci taki pies odarty ze skory, ale mam nadzieje ze moja wrazliwosc i szacunek dla zwierzat bedzie w przyszlosci atutem jako weterynarza, jak myslisz? przezwycieze to? Odpowiedz Link Zgłoś
weronal Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki 22.07.05, 19:09 nie łam się-przełam się, nie wierze, że ludzi nie ciekawi co jest w środku, przecież to bardzo interesująze co jest w środu szczura itp. ja w dzieciństwie rozwalałem każdą zabawkę żeby zobaczyć co ma w środku... na pewno bedzie dobrze idź na wete; mi pisze:"przyjęty - wieczorowe" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominika Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.wroclaw.mm.pl 22.07.05, 19:15 Przede wszystkim dzieki za dobre slowo weronal. Mnie tez niezwykle zawsze ciekawi jak to wyglada w srodku, kurczaki i rybki w kuchni zawsze ja lubilam preparowac zeby sobie papatrzec jak jakis staw dziala czy cos ;) ale ten stan rozkladu i zmasakrowane ciala to troche co innego, ale czego sie nie robi zeby byc dobrym wetem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda z 3 roku. Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 19:49 No właśnie i tu się pojawia problem.Powołanie niekoniecznie polega na tym że ciekawi Cię co jest w środku.Bardziej powinno Cię interesowac jak złagodzić cierpienie i ból zwierzaka i wyleczyć chorobę niż rozkrawiać żabę na żywca albo uśmiercać szczura w znany ale niehumanitarny sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominika Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.wroclaw.mm.pl 22.07.05, 20:11 Poruszylam ten aspekt wlasnie z tego powodu, ze umilowanie do zwierzat nie pozwala mi spokojnie patrzec na takiego rodzaju sceny. Chce zostac wetem bo chce pomagac zwierzetom, likwidowac ich bol i leczyc je. Jestem wlasnie czyms odrotnym od rzeznika jesli tak to zrozumialas... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malwina gg:2446853 Re: W.E.T.E.R.Y.N.A.R.I.A.------wyniki IP: *.wmc.net.pl 22.07.05, 23:16 Do studentow 1 roku weterynarii w Olsztynie: stancja - pokoj jednosobowy w mieszkaniu 3pokojowym za 340zł, Internet, kablówka, dobry dojazd na uczelnie. Odpowiedz Link Zgłoś