m_19 28.06.05, 12:53 polak podstawa74%a rozszerzona 58%...rosyjski 72%i rozszerzona 58%...i historia najgorzej ale zdałam:)- 36% a rozszezrona 22%.czekam na komentarze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nielubiepomidorow Re: CZY NAPRAWDE TAK ŹLE????????? 28.06.05, 13:02 Ja wyniki mam podobne... Polski 73,45 Niemiecki 78,64 Wos 64,41 historia - tez wymiotłam ;) 54,28 Zadowolona to z siebie nie jestem, ale nie jest źle, zwłaszcza, że całe trzy lata sobie bimbałam, a przed maturą też specjanie nic nie robiłam... Chciałabym sie teraz gdzies na filologie słowiańską dostać - tylko troche nawaliłam przy wyborze przedmiotów, bo zamiast wybrać drugi język ( który liczy sie tak samo jak historia) - to wymyśliłam sobie tą durna historie ( najpierw chciałam iść na politologie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jana Re: CZY NAPRAWDE TAK ŹLE????????? IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 28.06.05, 13:17 szczerze? źle :( przykro mi ale sznase na panstwowe studia dzienne masz marne, ale nie martw sie ja tez...I nie pocieszajmy sie falszywie na tym forum bo po co oklamywac samych siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisowa Re: CZY NAPRAWDE TAK ŹLE????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 13:30 blablabla towarzystwo wzajemnej adoracji, nie mozna zadwac takich pytan i odpowiadac na nie, bo to zalezy gdzie składasz (jakie miasto), ile absolwentow ma nizsze od Ciebie wyniki, jakim zainteresowaniem cieszy sie Twoj wybrany kierunek, do tego dochodzi sprawa egzaminow przeprowadzanych na uczelniach, Na moim dziennikarstwie (moim....:P) matura to 50% drugie 50% to test, na ktory tzreba odpowiedziec najmniej 71 pkt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac Re: Do Lisowej? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.05, 13:37 A gdzie skladasz na dziennikarstwo? UW ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisowa Re: Do Lisowej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 13:50 UW tyle, ze + r ---> UW+r=UWr :) wrocław Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oto_ja Re: CZY NAPRAWDE TAK ŹLE????????? IP: *.olsztyn.mm.pl 28.06.05, 13:38 a ja mam fajne wyniki: polski :67 i 75 niemiecki:98 i 86 angielski:82 i 84 matma:96 i 52 hista i tu uwaga :54 i 24 zaczepiscie cieszy mnie matma i niemiec reszcza hmmm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: CZY NAPRAWDE TAK ŹLE????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 20:25 hmm ciekawe te wynki nawet... a na co składasz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belialah@o2.pl Re: CZY NAPRAWDE TAK ŹLE????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 12:26 co tu mowic u mnie jest taka sytuacja hira 69% podstawa i 32 % rozszerzenie wos 68% podstawa i 54 % rozszerzenie reszta w porzo gdyby nie hira... Odpowiedz Link Zgłoś