Dodaj do ulubionych

SESJA ZIMOWA

29.06.05, 13:42
co musze zrobic by poprawic mature?:)) wiem ze nalezy to zglosic do jutra..
ale jak i komu?:)) pomozcie... :)
Obserwuj wątek
    • Gość: derty Re: SESJA ZIMOWA IP: *.zambrow.net.pl / 217.96.71.* 29.06.05, 13:53
      to napenow do jutra?? gdzie to bylo napisane? ja o tym nic nie slyszalem:/ a
      musze koniecznie
      • gosmar2 Re: SESJA ZIMOWA 29.06.05, 13:54
        napisano to na stronach OKE i CKE :) a wiesz jak am wygladac podanie?
        • Gość: zrozpaczona_ania Re: SESJA ZIMOWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 16:35
          do jutra do szkoły taką deklarację jak we wrześniu
    • Gość: juras Re: SESJA ZIMOWA IP: *.zambrow.net.pl / 217.96.71.* 29.06.05, 16:55
      prosze podajcie jakiegos linka potwierdzajacego ze do jutra tylko mozna to
      deklarowac bo ja i moj kumpel nie zdalismy tej nieszczesnej maturki i zalezy mi
      na tym by sie jak najszybciej teraz tego dowiedziec :/
    • Gość: buziol Re: SESJA ZIMOWA IP: *.waw.pl / *.janet.waw.pl 29.06.05, 17:57
      musisz isc do swojej szkoly i wypelnic deklaracje taka jak wypelnialismy jak
      zdawalismy mature, z tym ze teraz wpisujesz tylko ten przedmiot ktory chcesz
      poprawic
    • agniecha_k Re: SESJA ZIMOWA 29.06.05, 18:00
      do 30 czerwa
      teraz deklaracja jest trche zmienona, mozna wydrukowac ze stron oke ( u mnie w
      szkole też mieli jeszcze starą) różni sietym, ze musisz zaznaczyć czy zdajesz
      pierwszy raz czy poprawiasz wynik
      deklaracje składa sie w swojej szkole
    • another_story Re: SESJA ZIMOWA 29.06.05, 18:16
      Ja złożyłam dzisiaj. Pożarłam się przy okazji z durną babą w sekretariacie na
      temat jakichś rubryczek (głupio wydrukowali te deklaracje do zimowej).

Mimo wszystko wciąż żywię cichą nadzieję, że znajdzie się dla mnie miejsce na
      studiach.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka