gosmar2 29.06.05, 13:42 co musze zrobic by poprawic mature?:)) wiem ze nalezy to zglosic do jutra.. ale jak i komu?:)) pomozcie... :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: derty Re: SESJA ZIMOWA IP: *.zambrow.net.pl / 217.96.71.* 29.06.05, 13:53 to napenow do jutra?? gdzie to bylo napisane? ja o tym nic nie slyszalem:/ a musze koniecznie Odpowiedz Link Zgłoś
gosmar2 Re: SESJA ZIMOWA 29.06.05, 13:54 napisano to na stronach OKE i CKE :) a wiesz jak am wygladac podanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zrozpaczona_ania Re: SESJA ZIMOWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 16:35 do jutra do szkoły taką deklarację jak we wrześniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juras Re: SESJA ZIMOWA IP: *.zambrow.net.pl / 217.96.71.* 29.06.05, 16:55 prosze podajcie jakiegos linka potwierdzajacego ze do jutra tylko mozna to deklarowac bo ja i moj kumpel nie zdalismy tej nieszczesnej maturki i zalezy mi na tym by sie jak najszybciej teraz tego dowiedziec :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buziol Re: SESJA ZIMOWA IP: *.waw.pl / *.janet.waw.pl 29.06.05, 17:57 musisz isc do swojej szkoly i wypelnic deklaracje taka jak wypelnialismy jak zdawalismy mature, z tym ze teraz wpisujesz tylko ten przedmiot ktory chcesz poprawic Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha_k Re: SESJA ZIMOWA 29.06.05, 18:00 do 30 czerwa teraz deklaracja jest trche zmienona, mozna wydrukowac ze stron oke ( u mnie w szkole też mieli jeszcze starą) różni sietym, ze musisz zaznaczyć czy zdajesz pierwszy raz czy poprawiasz wynik deklaracje składa sie w swojej szkole Odpowiedz Link Zgłoś
another_story Re: SESJA ZIMOWA 29.06.05, 18:16 Ja złożyłam dzisiaj. Pożarłam się przy okazji z durną babą w sekretariacie na temat jakichś rubryczek (głupio wydrukowali te deklaracje do zimowej). Mimo wszystko wciąż żywię cichą nadzieję, że znajdzie się dla mnie miejsce na studiach. Odpowiedz Link Zgłoś