Dodaj do ulubionych

WYDZIAŁ ZARZADZANIA NA UG.......

03.07.05, 15:16
.....KTO SIE WYBIERA I NA JAKI KIERUNEK??
POZDRAWIAM:)))))))
Obserwuj wątek
    • emka86 Re: WYDZIAŁ ZARZADZANIA NA UG....... 03.07.05, 15:32
      nie ma chetnych???????
      • Gość: Mada Re: WYDZIAŁ ZARZADZANIA NA UG....... IP: *.laczpol.net.pl 03.07.05, 15:37
        Wybieram się na zarządzanie ,ale nie mam zbyt dużych szans bo matematyka
        wypadła słabiutko.
        Może coś wiesz o ilości chętnych,chociaż nabór trwa to pewnie trudno powiedzieć.
        Myślałam ,że przez to że jest to licencjat to będzie mniej chętnych ,ale pewnie
        to tylko moje złudzenia.
        • emka86 Re: WYDZIAŁ ZARZADZANIA NA UG....... 03.07.05, 15:40
          nie wiem ile jest chetnych,ale jak składałam dokumenty w piatek to kolejka nie
          miała konca:))))) na szczescie sa 3 kierunki wiec nie wiadomo który to był tak
          bardzo oblegany (mam dziwne przeczucia ze wiekszosc wybiera sie na informe/ no
          mam nadzieje)
          • Gość: calvino Re: WYDZIAŁ ZARZADZANIA NA UG....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 18:38
            ja chcę iść na ekonometrię i mam nadzieję, że ta kolejka to na finanse:)
            jak myślicie, ile osób się zgłosiło? która byłaś?
            ja wiem tylko, że starych maturzystów było ponad 500:)
            • Gość: emka86 Re: WYDZIAŁ ZARZADZANIA NA UG....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 09:18
              byłam jakas 400-setna któras..........a ja mam nadzieje ze jednak nie na
              finanse ta kolejka :P
              • Gość: calvino Re: WYDZIAŁ ZARZADZANIA NA UG....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 14:54
                ja jestem prawie pewna, że kolejka jest na finanse. bez urazy:)
                • emka86 Re: WYDZIAŁ ZARZADZANIA NA UG....... 04.07.05, 14:56
                  yyyyyyyyy, no trudno, jak narazie mam jeszcze nadzieje ze sie dostane chocby
                  jako ostatnia :P:P:P
                  • Gość: calvino Re: WYDZIAŁ ZARZADZANIA NA UG....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 17:59
                    ja już nie wiem:

1. czy się dostanę normalnie
                    2. czy znajdę się na liście rezerwowej i się dostanę
                    3. czy znajdę się pod kreską, ale obniżą próg i się dostanę
                    4. CZY SIĘ NIE DOSTANĘ:(

wszystko zależy od tego, dla ilu osób jest to nr1 na liście wyboru
                    ja składam tylko tam, więc ryzyko jest:)
                    • Gość: emka86 Re: WYDZIAŁ ZARZADZANIA NA UG....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 20:34
                      ja tez składałam tylko na wydział zarzadzania ale na dwa kierunki...........mam
                      nadzieje ze gdzies mnie zechca jednak:P
    • emka86 Re: WYDZIAŁ ZARZADZANIA NA UG....... 03.07.05, 16:21
      ....................NIKT WIECEJ??
      • Gość: AJRT Re: WYDZIAŁ ZARZADZANIA NA UG....... IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 04.07.05, 19:12
        ja ciągle się waham... Ale bez obaw :) Nad matematyką na UG :)
        • Gość: naciula Re: WYDZIAŁ ZARZADZANIA NA UG....... IP: *.artnet.com.pl 05.07.05, 12:23
          a jakie mieliscie wyniki?:>
    • Gość: Kasia Re: WYDZIAŁ ZARZADZANIA NA UG....... IP: *.mlyniec.gda.pl 05.07.05, 18:05
      Ja się wybieram na finanse: rachunkowość i bardzo bym chciała się dostać, ale
      maturka z matmy słabiutko :(
      • emka86 Re: WYDZIAŁ ZARZADZANIA NA UG....... 06.07.05, 14:24
        SŁABIUTKO???? CZYLI ILE PKT. JESLI MOZNA SPYTAC??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka