emka86 03.07.05, 15:16 .....KTO SIE WYBIERA I NA JAKI KIERUNEK?? POZDRAWIAM:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emka86 Re: WYDZIAŁ ZARZADZANIA NA UG....... 03.07.05, 15:32 nie ma chetnych??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mada Re: WYDZIAŁ ZARZADZANIA NA UG....... IP: *.laczpol.net.pl 03.07.05, 15:37 Wybieram się na zarządzanie ,ale nie mam zbyt dużych szans bo matematyka wypadła słabiutko. Może coś wiesz o ilości chętnych,chociaż nabór trwa to pewnie trudno powiedzieć. Myślałam ,że przez to że jest to licencjat to będzie mniej chętnych ,ale pewnie to tylko moje złudzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
emka86 Re: WYDZIAŁ ZARZADZANIA NA UG....... 03.07.05, 15:40 nie wiem ile jest chetnych,ale jak składałam dokumenty w piatek to kolejka nie miała konca:))))) na szczescie sa 3 kierunki wiec nie wiadomo który to był tak bardzo oblegany (mam dziwne przeczucia ze wiekszosc wybiera sie na informe/ no mam nadzieje) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calvino Re: WYDZIAŁ ZARZADZANIA NA UG....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 18:38 ja chcę iść na ekonometrię i mam nadzieję, że ta kolejka to na finanse:) jak myślicie, ile osób się zgłosiło? która byłaś? ja wiem tylko, że starych maturzystów było ponad 500:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka86 Re: WYDZIAŁ ZARZADZANIA NA UG....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 09:18 byłam jakas 400-setna któras..........a ja mam nadzieje ze jednak nie na finanse ta kolejka :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calvino Re: WYDZIAŁ ZARZADZANIA NA UG....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 14:54 ja jestem prawie pewna, że kolejka jest na finanse. bez urazy:) Odpowiedz Link Zgłoś
emka86 Re: WYDZIAŁ ZARZADZANIA NA UG....... 04.07.05, 14:56 yyyyyyyyy, no trudno, jak narazie mam jeszcze nadzieje ze sie dostane chocby jako ostatnia :P:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calvino Re: WYDZIAŁ ZARZADZANIA NA UG....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 17:59 ja już nie wiem: 1. czy się dostanę normalnie 2. czy znajdę się na liście rezerwowej i się dostanę 3. czy znajdę się pod kreską, ale obniżą próg i się dostanę 4. CZY SIĘ NIE DOSTANĘ:( wszystko zależy od tego, dla ilu osób jest to nr1 na liście wyboru ja składam tylko tam, więc ryzyko jest:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka86 Re: WYDZIAŁ ZARZADZANIA NA UG....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 20:34 ja tez składałam tylko na wydział zarzadzania ale na dwa kierunki...........mam nadzieje ze gdzies mnie zechca jednak:P Odpowiedz Link Zgłoś
emka86 Re: WYDZIAŁ ZARZADZANIA NA UG....... 03.07.05, 16:21 ....................NIKT WIECEJ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AJRT Re: WYDZIAŁ ZARZADZANIA NA UG....... IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 04.07.05, 19:12 ja ciągle się waham... Ale bez obaw :) Nad matematyką na UG :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naciula Re: WYDZIAŁ ZARZADZANIA NA UG....... IP: *.artnet.com.pl 05.07.05, 12:23 a jakie mieliscie wyniki?:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: WYDZIAŁ ZARZADZANIA NA UG....... IP: *.mlyniec.gda.pl 05.07.05, 18:05 Ja się wybieram na finanse: rachunkowość i bardzo bym chciała się dostać, ale maturka z matmy słabiutko :( Odpowiedz Link Zgłoś
emka86 Re: WYDZIAŁ ZARZADZANIA NA UG....... 06.07.05, 14:24 SŁABIUTKO???? CZYLI ILE PKT. JESLI MOZNA SPYTAC?? Odpowiedz Link Zgłoś