Dodaj do ulubionych

ZABAWA W KLUCZ

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 22:08
Zabawa w klucz to bedzie jak ow klucz ujawnia i sie okaze ze nalezalo sie odwolac do Ksiegi Wyjscia bo tam tez byl motyw drzwi a poza tym dobrze bylo wspomniec Psa Ktory Jezdzil Koleja, bo prawdopodobnie opisywana rodzina rowniez koleja jezdzila. Zeby jutro byl lajcik na angolu ;(
Obserwuj wątek
    • Gość: joł Re: ZABAWA W KLUCZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 22:11
      albo ze ten Lalka bo koles mogl miec imie zaczynajace sie na L
      • Gość: axeh Re: ZABAWA W KLUCZ IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 06.05.05, 09:47
        A żebyśmy się nie ździwili,te klucze są całkowicie do d***,oduczają nas
        samodzielnego myślenia.A do Biblii oczywiście można było się odwołać,bo
        przecież naród żydowski to naród wybrany:)
        • Gość: modlishka Re: ZABAWA W KLUCZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 12:10
          a ktos zwrocil uwage ze dziecko bylo aryjskie bo mnie jakos te niebieskie
          wielkie oczy umknely
          • Gość: Jajka Re: ZABAWA W KLUCZ IP: 212.244.84.* 06.05.05, 12:20
            Kurcze,ja odwolalam sie do literatury holocaustu. O terrorze pisalam i o samym
            procesie zaglady Żydow,. Wspomnialam tez o gettach,obozach. Czy to w ogole jest
            na temat?????????
            • Gość: efcia Re: ZABAWA W KLUCZ IP: *.228.wp3.ptc.pl 06.05.05, 12:39
              Widzę że masz ten problem co i ja... A tu czytam w przykładowym kluczu odp. że
              trzeba było zwrócić uwagę jeszcze na ich małe, brudne mieszkanko i w ciul
              innych rzeczy, które nie wydały mi się związane z tematem ;(
              • Gość: Jajka Re: ZABAWA W KLUCZ IP: 212.244.84.* 06.05.05, 12:45
                Ehhh,zaczynam coraz abrdziej bac sie wynikow....A tak zalezalo mi,by wynik byl
                zadowalajacy....:((((
              • Gość: Jajka Re: ZABAWA W KLUCZ IP: 212.244.84.* 06.05.05, 12:45
                Ehhh,zaczynam coraz abrdziej bac sie wynikow....A tak zalezalo mi,by wynik byl
                zadowalajacy....:((((
              • Gość: Milena Re: ZABAWA W KLUCZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 17:56
                Hej bardzo cie błagam, czy mogłabyś mi przesłaćlink tej stronki w ktorej
                czytałaś klucz do tego "klucza":)
                • Gość: efcia Re: ZABAWA W KLUCZ IP: *.228.wp3.ptc.pl 06.05.05, 22:03
                  serwisy.gazeta.pl/edukacja/1,51805,2692912.html ale oczywiście to są
                  nieoficjalne dane i nie do końca jest się czym przejmować :)
                  Ja się niestety obawiam, że nie zdam podstawowej maturki :(
            • Gość: Montana Re: Chyba wam sie cos pomieszalo IP: *.unicity.pl / *.unicity.pl 06.05.05, 12:41
              Nie wiem po co wogole odwolywaliscie sie do innych tekstow
              nie bylo tego w poleceniu a pozatym mieliscie zanalizowac fragment tylko i
              napisac o holocauscie.
              • Gość: efcia Re: Chyba wam sie cos pomieszalo IP: *.228.wp3.ptc.pl 06.05.05, 13:14
                to sobie przeczytaj propozycję rozwiązania w gazecie wyborczej; zawsze dostaje
                się dodatkowe punkty za odwołanie do innych dzieł!
                • Gość: sisi analiza i interpretacja... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 16:44
                  a ja mam pytanko?czy czytajac słowo analiza zrozumieliscie przez to takie suche
                  fakty typu ze trzeba napisac jaki to gatunek literacki narrator i tak dalej?
                  • Gość: efcia Re: analiza i interpretacja... IP: *.228.wp3.ptc.pl 06.05.05, 17:15
                    też, ale nie tylko; ja na przykład (jak głupek) nie nawiązałam do innych dzieł,
                    skupiłam się tylko na tym tekście i jego szczegółowo analizowałam
                    • verdana Re: analiza i interpretacja... 06.05.05, 23:56
                      A dziecko nie było aryjskie, tylko żydowskie, ale miało tzw. "dobry wygląd".
                      Ciekawe, kto wie, co to był "dobry wygląd". A opowiadanie było takie sobie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka