mattiwaz 08.07.05, 14:59 Państwowa Komisja Akredytacyjna wystawiła ocenę negatywną ANGLISTYCE na UWM!!! Ale się ludzie wkopali! Współczucie :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Natalia Re: Ale nius!!! :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 15:05 A gdzie mozna znależć dane o akredytacjach???Szukalam i nie znalazlam.Z góry dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słonko link IP: *.chelm.tebo.net / *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.05, 15:21 www.men.waw.pl/pka/prace/jednost.php tutaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
aga.1986 Hm... 08.07.05, 15:25 Dlaczego na jagiellońskim WPiA ocenę pozytywną ma tylko administracja, a o prawie nie wspominają, skoro to ponoć najlepszy wydział, jeśli chodzi o prawo, w kraju?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słonko Re: Hm... IP: *.chelm.tebo.net / *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.05, 15:27 chyba dlatego ze oni co jakis czas sprawdzaja poziom i moze akurat w tym roku nie przyszedl czas na prawo na UJ, ale nie wiem, nie wiem jak oni dzialaja. Odpowiedz Link Zgłoś
ktosik1986 Re: Ale nius!!! :D 08.07.05, 23:11 czemu ja nie widze w tych ocenach negatywnych anglistyki?na UWM?serio szukalam i nie znalazlam:( Odpowiedz Link Zgłoś