Dodaj do ulubionych

EUROPEISTYKA LICENCJAT UW --> ILE PUNKTÓW

09.07.05, 00:28
Ile mieliście punktów na licencjacie na uw kierunek euroeistyka. Pamiętajcie
o tym całym przeliczniku, max liczba do zdobycia to 100 punktów.
Ja mam 72,6 ... pewnie bedzie za mało...:( eh...
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: EUROPEISTYKA LICENCJAT UW --> ILE PUNKTÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 08:31
      84,3
    • elzebka Re: EUROPEISTYKA LICENCJAT UW --> ILE PUNKTÓW 09.07.05, 09:33
      A ciekawe od ilu beda przyjmowac. Dopuszczeniu do drugiego etapu na psychologie
      na UW mieli punkty powyzej 80. Mysle ze ogolnie sobie tak wymyslili na
      wszystkich kierunkach ze beda przyjmowac "osiemdziesiatki,
      dziewiecdziesiatki"...:(
    • Gość: bożens Re: EUROPEISTYKA LICENCJAT UW --> ILE PUNKTÓW IP: *.chello.pl 09.07.05, 10:14
      a jak na licencjat przelicza sie punkty?
      • Gość: ja Re: EUROPEISTYKA LICENCJAT UW --> ILE PUNKTÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 12:05
        średnia arytmetyczna sumy wyników z hist. wos i J. obcego ( poziom podstawowy
        lub rozszerzony)
        • elzebka Re: mniej chętnych? 09.07.05, 17:12
          Czy na licencjat jest rzeczywiscie mniej chetnych niz na magisterke?
          • Gość: ja Re: mniej chętnych? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 17:25
            na to liczymy , prawda??? :D
    • Gość: konkor Re: EUROPEISTYKA LICENCJAT UW --> ILE PUNKTÓW IP: *.telkonet.pl 09.07.05, 18:55
      nikt tam nie sklada? WPISUJCIE SIE
      Moj wynik to 65/100...takze not real :/
      • Gość: koszula_w_paski Re: EUROPEISTYKA LICENCJAT UW --> ILE PUNKTÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 20:46
        86/100
        ale dla mnie to kierunek "zapasowy" ;)
    • Gość: korona Re: EUROPEISTYKA LICENCJAT UW --> ILE PUNKTÓW IP: *.telkonet.pl 09.07.05, 23:30
      98/100 mam i sie ciesze, ale nie chce isc na ten kierunek priorytetowo
      • Gość: ja Re: EUROPEISTYKA LICENCJAT UW --> ILE PUNKTÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 10:13
        To bez sensu, ze blokujesz miejsce.
        Skoro masz takie punkty to świetnie poszla ci matura , więc asekuracja byla
        niepotrzebna. Takich postaw nie rozumiem.
    • kaja86 Re: EUROPEISTYKA LICENCJAT UW --> ILE PUNKTÓW 09.07.05, 23:35
      ja mam 89, ale ja tam nie idę, fajnie, że wam liczą podstawowy lub rozszerzony :)
      • Gość: ewe Re: EUROPEISTYKA LICENCJAT UW --> ILE PUNKTÓW IP: *.telkonet.pl 10.07.05, 00:40
        nie idziesz? tzn. nie skladals tam, tak? oo!
        • kaja86 Re: EUROPEISTYKA LICENCJAT UW --> ILE PUNKTÓW 10.07.05, 00:50
          no nieskładalam, tylko tak sobie policzyłam ;)
          • Gość: ewe Re: EUROPEISTYKA LICENCJAT UW --> ILE PUNKTÓW IP: *.telkonet.pl 10.07.05, 00:54
            ciekawa jestem czy bedzie duzo chetnych na ten licencjat?
          • Gość: ja Re: EUROPEISTYKA LICENCJAT UW --> ILE PUNKTÓW IP: *.orasoft.net.pl 10.07.05, 10:12
            Ja wyslalam im maila z pytaniem ile osob bylo w tamtym roku na jedno miejsce i odpowiedzieli ze 5,5...ale znajac zycie w tym jest napewno wiecej. Na WDINP na europeistyke w tamtym roku bylo 6-7 osob a w tym ponad 15:/ Ja juz stracilam nadzieje:( A tak marzylam o europeistyce:/ No ale moze uda mi sie na slawistyke:D A jak nie to zostaje prywatna uczelnia:) Pozdrawiam:)
            • Gość: też ja :-) Re: EUROPEISTYKA LICENCJAT UW --> ILE PUNKTÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 10:17
              Jutro sie wyjaśni. Nie mozna tracic nadziei. Pozdr.
              • Gość: gosia Re: EUROPEISTYKA LICENCJAT UW --> ILE PUNKTÓW IP: *.karpc.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 10:44
                Jutro się wyjaśni?Tzn. że jutro będą wyniki,skąd to wiesz??
                • Gość: też ja Re: EUROPEISTYKA LICENCJAT UW --> ILE PUNKTÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 10:59
                  Taką informacje uzyskałam telefonicznie , na stosunkach mędzynarodowych.
                  Powiedziano mi, że zliczenie punktów nie zajmie dużo czasu i 11.07 powinny być
                  wyniki. Sądzę, że analogicznie będzie na europeistyce. Nie jest to jednak pewna
                  informacja , ale wielce prawdodpodobna.
                  • Gość: L Re: EUROPEISTYKA LICENCJAT UW --> ILE PUNKTÓW IP: *.kl / 80.50.214.* 10.07.05, 12:22
                    Tak mówisz? To może na licencjacie na archeologię też już jutro będą wyniki...
                    • Gość: kolak co sądzicie? IP: *.telkonet.pl 10.07.05, 13:56
                      A myslicie ze od ilu punktow beda przyjmowac? moze macie jakies informacje na
                      ten temat?

Moje punkty 60/100 :(
                      • Gość: mala wyniki będą 14-15 :(((( IP: *.acn.waw.pl 10.07.05, 15:26
                        niestety tak późno, to informacja ze strony CE
                        Cholera jasna, tak nie może być żebyśmy tyle czekali na wyniki, potem na
                        decyzje uczelni, a na koniec na decyzje tych co dublują kierunki!!!! Wszystkie
                        uczelnie powinny o wynikach informawać dokładnie w tym samym terminie. Nie
                        rozumiem tego braku organizacji w Polsce, wszystko zawsze musi się wlec... Poza
                        tym dla nich to chyba też problem, jeśli ludzie najpierw składają papiery na
                        uczelnie, a potem je zabierają i składają gdzie indziej, totalny chaos!!!
                        • Gość: cccarola Re: wyniki będą 14-15 :(((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 16:08
                          Niech się pocałują w dupe !!!!! Juz nie wytrzymam tego czekania. Mam 85,3/100 i
                          juz sama nie wiem czy to duzo czy mało.
                          • Gość: JAAAA Kiedy bedą te wyniki w końcu? IP: *.telkonet.pl 11.07.05, 00:13
                            Słyszałem, że 11?
                            Czy to plota jakas? Jejuu to czekanie...
                            • Gość: hhhh Re: Kiedy bedą te wyniki w końcu? IP: *.chello.pl 11.07.05, 00:19
                              jeszcze w piatek przemila pani w CE poinformowala mnie ze wyniki najpozniej
                              beda we wtorek. Co ma CKE do wydzialow na UW?
    • Gość: mrowa2 Re: EUROPEISTYKA LICENCJAT UW --> ILE PUNKTÓW IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.07.05, 01:49
      wyniki podobno mają być czwar-pt. To niedopuszczalne. Proponuję taktykę
      natrenta, bo oni te wyniki mają tylko nie chce im się ich "załadować" - czyli
      kto tylko może (czas+koszty rozmowy) - dzwońcie jak najczęściej do
      dziekanatu :) ze słodkim głosikiem pytając (tu akurat jest miła pani): kiedy
      będą listy!!!??
      • Gość: korova Re: EUROPEISTYKA LICENCJAT UW --> ILE PUNKTÓW IP: *.telkonet.pl 13.07.05, 01:57
        Mrówa a myslisz ze to cos da? Powiedz ile mialas punktow i czy to u Ciebie
        priorytet? :)
        Pozdro!
        • Gość: mrowa2 Re: EUROPEISTYKA LICENCJAT UW --> ILE PUNKTÓW IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.07.05, 02:40
          uważam, że pośpieszą się jak będą mieć nas dosyć :)
          a priorytet jak najbardziej, nie wiem jak mnie to plasuje ale ok. 90pkt
          • Gość: mrowa2 Re: EUROPEISTYKA LICENCJAT UW --> ILE PUNKTÓW IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.07.05, 02:46
            w końcu ranking robi komputer i to tuż po zamknięciu, więc dlaczega mamy tyle
            czekać!!! W czwartek wyjeżdżam na wakacje i chce jechać z lekkim sumieniem :)
            pozdr4all
            • Gość: JA Re: EUROPEISTYKA LICENCJAT UW --> ILE PUNKTÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 10:58
              Czy Oni liczą na liczydłach ???????
              Kurna, sumienia nie mają ... tak nas dręczą.....
              gdyby chociaż podali progi .....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka