donkamillo1 12.07.05, 22:25 Prosze o odp. Mam średni wynik, a mam nadziej teraz ze duzo osob sie wycofa z prawa na KULu po tym jak duzo osob dostalo sie na UMCS lub jakies inne kierunki. Prosze o odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marika Re: KTO REZYGNUJE Z PRAWA NA KUL<np dostal si IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 22:28 kamil licze na to samo:) Odpowiedz Link Zgłoś
tommy.100 Re: KTO REZYGNUJE Z PRAWA NA KUL<np dostal si 12.07.05, 22:32 wiecie co ja mysle że jak osób na miesjce na prawie KULu i UMCSu było 5 z hakiem to tak naprawde mozna by tą liczbe na pół podzielić i wtedy bedziemy mieli wiarygodny wykaźnik ilu mamy konkurantów :) ja mysle że ludzie bedą rezygnowac ale w która strone to sie jeszcze okarze .... ja bym wolał żeby z UMCSu na KUL ale w zasadzie wszystko jedno obym sie tylko na prawo dostał :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: KTO REZYGNUJE Z PRAWA NA KUL<np dostal si IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 12.07.05, 22:40 a wiecie ile jest isób na miejsce na ekonomie na KUL? Czy wg Was dużo osób zrezygnuje z KULu? Jestem dość z daleka i zawsze wydawało mi się, że warto iśc na KUL... ale z tego co czytałe na forum to są różne opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: don kamilllo Re: KTO REZYGNUJE Z PRAWA NA KUL<np dostal si IP: *.ozarow.net / *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 22:43 na KULu na prawo jest 7 os/m. Ludziskaaa rezygnujta z tego KULa. Ja chce gdziekolwiek studiowac. A wy koledzy co tam sie wybieracie: jak myslicie zrobia tez wiecej miejsc tak jak na UMCS czy beda sie sztywnie trzymac tych 200 osob. Mi to by pasowalo zeby bylo przynajmniej z 300. Co wy na to?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marika Re: KTO REZYGNUJE Z PRAWA NA KUL<np dostal si IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 22:50 nie wiem max, ekonomia nie moja specjalność:) ale myśle, że jedyne co odstrasza ludzi od KULu to pierwszy człon w jego nazwie:)atmosferę kierunków tworzą tak naprawde ludzie ktorzy sie dostają. na kulu panuje pełna kulturka. widzialam jak skladalam dokumenty:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luki ja oddam miejsce IP: *.l / *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 22:44 skoro na umcs załapałem sie w pierwszej 70-tce to i na KULu zajmuje miejsce w Białymstoku tez jedno oddam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: don kamillo Re: ja oddam miejsce IP: *.ozarow.net / *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 22:47 jeden dobry czlowiek sie znalazł. Dziękujemy bardzo. Apropos ile miales pkt na KULu w tym przeliczniku?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luki cos koło 70pkt IP: *.l / *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 22:48 znaczy 70% (+-1) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Twixi Re: ja oddam miejsce IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 12.07.05, 22:49 hehe widzę don kamillo że jesteś w takiej samej desperacji jak ja w tym momomencie :) Dla mnie KUL jest ostatnią deską ratunku, a punktów też mam nie za dużo. Mam taką cichą nadzieję na drugą rekrutację :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: don kamillo Re: ja oddam miejsce IP: *.ozarow.net / *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 22:54 Luki był przede mną więc dobrze że odchodzi. Jeden mniej. Ja mam taka nadzieje że postąpi właśnie tak ze 100 osob. Twizi a ty ile masz po przeliczeniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: KTO REZYGNUJE Z PRAWA NA KUL<np dostal si IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 12.07.05, 22:54 czy ktoś z Was jest spoza Lublina? Na próbuje na KUL i jestem z Mazur. Odpowiedz Link Zgłoś
tommy.100 Re: KTO REZYGNUJE Z PRAWA NA KUL<np dostal si 12.07.05, 22:55 ja jestem spoza lublina ale mieszkam od niego tylko jakieś 100 km w strone mazur :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asar Re: KTO REZYGNUJE Z PRAWA NA KUL<np dostal si IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 22:57 Ja jestem spod Warszawy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaca Re: KTO REZYGNUJE Z PRAWA NA KUL<np dostal si IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.05, 22:57 Ja rownież mam nadzieję że dużo osób zrezygnuje z Kul-u a najwięcej z prawa ponieważ na UMCS się nie dostałem ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: don kamillo Re: KTO REZYGNUJE Z PRAWA NA KUL<np dostal si IP: *.ozarow.net / *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 22:59 heheh No i widze ze wszyscy maja taka nadzieje. Kaca a ty ile masz% na tym przliczniku????????? Odpowiedz Link Zgłoś
tommy.100 Re: KTO REZYGNUJE Z PRAWA NA KUL<np dostal si 12.07.05, 23:00 zobaczycie że wiekszosc z nas sie podostaje na to prawo ... na KUL i UMCS ... bedziemy pierwszym rocznikiem który zintegruje te 2 uczelnie :D co wy na to ?? wspólne imperki itp ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: KTO REZYGNUJE Z PRAWA NA KUL<np dostal si IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 12.07.05, 23:00 a wiecie moze ile jest osób na miejsce na poszczególne kierunki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaca Re: KTO REZYGNUJE Z PRAWA NA KUL<np dostal si IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.05, 23:02 Nie przeliczałem sobie tego bo nie chcę się strasować;-) ale dużo to nie będę miał :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Savo Re: KTO REZYGNUJE Z PRAWA NA KUL<np dostal si IP: *.cyberbajt.pl / 82.160.98.* 12.07.05, 23:15 ja chyba zrezygnuje z KUL na rzecz UMCS ,ale jeszcze pewny nie jestem bo może w drugą stronę;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Savo Re: KTO REZYGNUJE Z PRAWA NA KUL<np dostal si IP: *.cyberbajt.pl / 82.160.98.* 12.07.05, 23:16 jeśli sie na KUL dostane oczywiście a szanse mam średnie raczej;) Odpowiedz Link Zgłoś
tommy.100 Re: KTO REZYGNUJE Z PRAWA NA KUL<np dostal si 12.07.05, 23:20 savo to ile ty tych pkt miałeś na UMCS po przeliczeniu?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: KTO REZYGNUJE Z PRAWA NA KUL<np dostal si IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 12.07.05, 23:23 skoro tak miło sie rozmawia to.... Wiecie może coś o przyjmowaniu osób poza konkursem świadectw (KUL). Ja tak mam na ekonomie i nie mam pojecia jakie mam szanse na dostanie się? Odpowiedz Link Zgłoś
tommy.100 Re: KTO REZYGNUJE Z PRAWA NA KUL<np dostal si 12.07.05, 23:25 mi nic nie wiadomo .... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: KTO REZYGNUJE Z PRAWA NA KUL<np dostal si IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 23:52 rezygnuje :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Savo Re: KTO REZYGNUJE Z PRAWA NA KUL<np dostal si IP: *.cyberbajt.pl / 82.160.98.* 12.07.05, 23:56 tommy - 134,5 ale na KUL mi brakuje rozszerzonego polaka Odpowiedz Link Zgłoś
tommy.100 Re: KTO REZYGNUJE Z PRAWA NA KUL<np dostal si 12.07.05, 23:58 ejj savo ja też nie mam roz polaka i mam tylko jakies 52 pkt po przeliczeniu a wiec też srednio ... mów ile ty masz bo nie pamietam albo nei mówiłes :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Twixi Re: KTO REZYGNUJE Z PRAWA NA KUL<np dostal si IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 13.07.05, 07:42 ja też nie mam rozsz. polaka i mój wynik to ledwie 50pkt. ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: KTO REZYGNUJE Z PRAWA NA KUL<np dostal si IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 08:00 ja ze slaska :) gornego slaska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: don kamilllo Re: KTO REZYGNUJE Z PRAWA NA KUL<np dostal si IP: *.ozarow.net / *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 08:38 Aguś w imieniu wszystkich kandydatow na KUL: DZIEKUJEMY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: KTO REZYGNUJE Z PRAWA NA KUL<np dostal si IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 08:51 ja słyszałam, że jest 6os/miejsce, a tu ktoś pisze ze 7 Odpowiedz Link Zgłoś
tommy.100 Re: KTO REZYGNUJE Z PRAWA NA KUL<np dostal si 13.07.05, 09:43 ile jest osób na KULu to nikt sie chyba nie dowie :) ja podejrzewam że jest to taka sama liczba jak na UMCSie ... czyli z 5 os/miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: don kamilllo Re: KTO REZYGNUJE Z PRAWA NA KUL<np dostal si IP: *.ozarow.net / *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 09:56 nie Tommy. Na KULu jest znacznie wiecej. Wczoraj dostalem kolejnego maila od nich i aktualnie liczba ta wynosi 7 os/m Odpowiedz Link Zgłoś
tommy.100 Re: KTO REZYGNUJE Z PRAWA NA KUL<np dostal si 13.07.05, 09:57 dzieki don kamillo za informacje ...mam nadzieje ze na KULu zastosują ten sam manewr co na UMCSie i zwieksza nabór o kolejne 50 osób ... albo chociaz o te 30 ... :) co o tym myslicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: don kamillo Re: KTO REZYGNUJE Z PRAWA NA KUL<np dostal si IP: *.ozarow.net / *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 10:13 tez tak bym chcial. Po za tym tam jest tylko 200 miejsc wiec w porownaniu do innych uniwersytetow to bardzo malo. Mogliby przynajmniej zwiekszyc do 300 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: KTO REZYGNUJE Z PRAWA NA KUL<np dostal si IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 13.07.05, 10:37 czesć! czy ktoś z Was wysłał dokumenty na KUL pocztą? Wiecie może czy powinienem dostac jakieś zawiadomienie listowne o wpłynięciu dokumentów? pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kulowicz Re: KTO REZYGNUJE Z PRAWA NA KUL<np dostal si IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 13.07.05, 10:48 Ja wysłałem dokumenty pocztą i dostałem listem polecenym powiadomienie o tym, że przyjęto moje papiery w ciągu tygodnia gdzieś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: KTO REZYGNUJE Z PRAWA NA KUL<np dostal si IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 13.07.05, 10:55 thx. :) Ja wysłałem tgydzień temu, więc zawiadomienie powinno już niedługo przyjść Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: KTO REZYGNUJE Z PRAWA NA KUL<np dostal si IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 11:05 ja też wysłałam papiery, ale nic do mnie nie dotarło :( albo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: KTO REZYGNUJE Z PRAWA NA KUL<np dostal si IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 13.07.05, 11:08 na koncie mam napisane, ze "dokumenty zostały przyjęte", czyli powinno być ok. :) Odpowiedz Link Zgłoś