Dodaj do ulubionych

PRAWO UMCS - co z ODWOŁANIEM ?????

13.07.05, 09:41
jak myslicie jakie osoby bedą brali pod uwage najpierw? Czy te z lepsza
argumentacją czy lepszymi wynikami? ja bym obstawał przy drugiej wersji :)
Obserwuj wątek
    • Gość: luki jest mały problem IP: *.l / *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 09:45
      wzięli 400 osob a uczelnia ma limit 350 wiec z gory licza na to ze calkiem sporo
      sie wycofa
      moim zdaniem sens z odwołaniem mają osoby gdzieś tak od 116
      ale mimo to napisac mozna - duzy wydatek to nie jest
    • tommy.100 Re: PRAWO UMCS - co z ODWOŁANIEM ????? 13.07.05, 09:52
      Czyli pewnie poszło jakieś rozporzadznie że w tym roku liczba studentow prawa
      wynosicbedzie 400 osób. To chyba dobra wiadomosc :) . A ty ile miałeś pkt?
      • Gość: luki 147pkt IP: *.l / *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 09:55
        tyle miałem
        • tommy.100 Re: 147pkt 13.07.05, 09:59
          no to pozostaje tylko pogratulować :) a UMCS to jest już napewno u ciebie czy
          cośinnego wybierasz? A i jeszcze powiedz czy na KUL złozyłeś.
          • Gość: luki KUL i Białystok IP: *.l / *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 10:00
            na UW sie nie dostałem
            ale na dwóch pozostałcyh zwolnie miejsce - duzo osob złozylo podwójnie i bedzie
            masakra n KULu
            • tommy.100 Re: KUL i Białystok 13.07.05, 10:07
              no to ja też złozyłem na UwB :) ile miałes pkt po przeliczeniu? J mam 80,4 ..
              tylko sie zastanawiam czy to średnio jest czy mało :/ myslisz że od ilu beda
              brali na UwB ?
              • Gość: luki Re: KUL i Białystok IP: *.l / *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 10:09
                mialem 92pkt z podstawowej historii wiec chyba o to chodzi ze podales z ułamkiem
                • Gość: ... Re: KUL i Białystok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 13:58
                  Odwolanie na prawo na UMCS moga pisac osoby ktore uzyskaly liczbe punktow
                  miedzy 120,5 a 127 ale dopiero po otrzymaniu poczta decyzji o wyniku
                  rekrutacji. Podania beda rozpatrywane jezeli z 401 ptzyjetych zrezygnuje wiecej
                  niz 51 osob ( limit miejsc wynosi 350 ).
                  • tommy.100 Re: KUL i Białystok 13.07.05, 17:25
                    a moge wiedzieć czy w ogóle sa przyjmowane osoby z odwoałaniami? Bo to chyba
                    jakoś mało prawdopodobne jest żeby az tyle zrezygnowało.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka