m_gol 10.05.05, 23:37 Jak wszyscy, to ja też. Z kim za rok mam szansę spotkać się na UW? Najlepiej wydział MIMUW (tam idę). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: m_gol Re: Uniwersytet Warszawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 12:19 To co? Nikt? Zaczynam rozumieć, czemu 95% osób wypowiada się negatwynie. Większość reszty tu nie wchodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jimi Re: Uniwersytet Warszawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 12:41 Ja wybieram sie na UW ale na WNE (ekonomia). I tak sie wlasnie zastanawiam jak to bedzie, bo test percepcji jest 8 lipca, a 11 juz pierwsze listy przyjetych. SGH robi test 11 wlasnie, a wyniki wywiesi do 29. A na UW przyjmowanie dokumentow tych, ktorzy sie dostali ma byc 13-14-15 lipiec. Zalozmy sie dostalem sie na UW, no i teraz nie wiem czy skladac dokumenty (orginal swiadectwa) czy probowac na SGH :/ Tak jakby dostanie sie na UW wykluczalo start na SGH. Dobrze mysle czy po maturach juz taki zryty jestem ze cos myle ? Odpowiedz Link Zgłoś
m_gol Re: Uniwersytet Warszawski 11.05.05, 14:52 No tak, to jest pewien problem... Musisz spróbować ocenić, na ile ten test napisałeś - tyle Ci pozostaje... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kina Re: Uniwersytet Warszawski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 14:55 wlasnie sie nad tym samym zastanawialam, bardzo teoretycznie ze najpierw dostane sie na UW zloze papiery, a potem 29 okaze sie ze dostalam sie i na SGH, moge zabrac papiery z Uw i prezekazac na SGH? Odpowiedz Link Zgłoś
m_gol Re: Uniwersytet Warszawski 11.05.05, 14:57 W sumie chyba dobry pomysł... :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kina Re: Uniwersytet Warszawski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 15:13 pomijajac fakt ze pewnie sie ani tu ani tu nie dostane :)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Johny Re: Uniwersytet Warszawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 21:39 Myslicie ze mam sszanse na ekonomie z mat pods i roz 50% a pod ang 96?... w sumie jest jeszcze ten test.... Odpowiedz Link Zgłoś
m_gol Re: Uniwersytet Warszawski 27.05.05, 18:03 Nie ma sensu gdybać - plan masz ustalony, a resztę się zobaczy... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
m_gol Re: Uniwersytet Warszawski 13.05.05, 00:42 A może znajdzie się ktoś, kto wybiera się na JSIM na MIMUWie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: agonize Re: Uniwersytet Warszawski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 12:09 cześć ludki. amożecie mi powiedzieć jaie dokumenty trzeba złożyć aby w ogóle przystąpić do tego testu percepcjii i do kiedy? a na czym ten test w ogóle będzie polegał, pytania będą zamknięte czy otwarte i z jakich przedmiotów ? Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Witek Re: Uniwersytet Warszawski IP: *.chello.pl 13.05.05, 16:10 ja studiuje i na mimie i na wne (rownolegle) :] powiem tak: na matme trzeba byc dobry z matmy - nawet jak sie przejdzie przez egzaminy a nie jest sie dobrym z matmy to sie szybko odpadnie na ekonomie nie trzeba byc dobrym z niczego :-/ (albo po trochy ze wszystkiego) ogolnie jest tak ze ci co sie dostaja na mim to z latwoscia tez dostaja sie na wne Odpowiedz Link Zgłoś
m_gol JSIM będzie fajny :) 16.05.05, 14:15 Pewnie tak, ale ja tam wolę mieć zapieprz niż pogrążać się w maraźmie, bo profesorek tłumaczy banał przez pół godziny. Będę miał podwójny zapieprz, bo jeszcze infa (na JSIM się piszę). Ale raczej nie słyszałem o niezadowolonych ludziach stamtąd, więc powinno być OK ;) Odpowiedz Link Zgłoś
m_gol Re: JSIM będzie fajny :) 20.05.05, 00:31 To co? Nikt z forum się nie wybiera? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kaczuch Re: JSIM będzie fajny :) IP: 80.50.250.* 04.06.05, 13:01 Ja chcę sie dostać na JSEMat na UW. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Rostek Re: JSIM będzie fajny :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 13:10 Hmm po pierwsze to na JSIM idą najlepsi wybrani przez UW, a nie, że można sie tam zapisywać. Po drugie ile macie pkt z matmy i fizy, jeżeli chcecie iść na JSIM lub infe na UW? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kaczuch Re: JSIM będzie fajny :) IP: *.interdom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 19:28 ja piszę o Jednoczesnych Studiach Ekonomiczno-Matematycznych, a nie informatycznych... Czytać ze zrozumieniem... Matematyka podst 98% rozsz 96%, Fizyka podst 80-90% rozsz 50-60%, Angol podst 86% rozsz 90%, Niemiec podst 92-94% Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Rostek Re: JSIM będzie fajny :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 10:56 Hmm. Nikt więcej na MIMUW lub JSIM/JSEM na UW?? Odpowiedz Link Zgłoś
kakakakakaka Re: JSIM będzie fajny :) 16.06.05, 14:47 m_gol jest olimpijczykiem z matematyki; to mu raczej wystarczy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kanclerz Re: Uniwersytet Warszawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.18, 03:04 Kancelaria Odpowiedz Link Zgłoś