Dodaj do ulubionych

Uniwersytet Warszawski

10.05.05, 23:37
Jak wszyscy, to ja też. Z kim za rok mam szansę spotkać się na UW? Najlepiej
wydział MIMUW (tam idę).
Obserwuj wątek
    • Gość: m_gol Re: Uniwersytet Warszawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 12:19
      To co? Nikt? Zaczynam rozumieć, czemu 95% osób wypowiada się negatwynie.
      Większość reszty tu nie wchodzi...
      • Gość: jimi Re: Uniwersytet Warszawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 12:41
        Ja wybieram sie na UW ale na WNE (ekonomia).
        I tak sie wlasnie zastanawiam jak to bedzie, bo test percepcji jest 8 lipca, a
        11 juz pierwsze listy przyjetych. SGH robi test 11 wlasnie, a wyniki wywiesi do 29.
        A na UW przyjmowanie dokumentow tych, ktorzy sie dostali ma byc 13-14-15 lipiec.
        Zalozmy sie dostalem sie na UW, no i teraz nie wiem czy skladac dokumenty
        (orginal swiadectwa) czy probowac na SGH :/ Tak jakby dostanie sie na UW
        wykluczalo start na SGH. Dobrze mysle czy po maturach juz taki zryty jestem ze
        cos myle ?
        • m_gol Re: Uniwersytet Warszawski 11.05.05, 14:52
          No tak, to jest pewien problem... Musisz spróbować ocenić, na ile ten test
          napisałeś - tyle Ci pozostaje...
        • Gość: Kina Re: Uniwersytet Warszawski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 14:55
          wlasnie sie nad tym samym zastanawialam, bardzo teoretycznie ze najpierw
          dostane sie na UW zloze papiery, a potem 29 okaze sie ze dostalam sie i na SGH,
          moge zabrac papiery z Uw i prezekazac na SGH?
          • m_gol Re: Uniwersytet Warszawski 11.05.05, 14:57
            W sumie chyba dobry pomysł... :)
            • Gość: Kina Re: Uniwersytet Warszawski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 15:13
              pomijajac fakt ze pewnie sie ani tu ani tu nie dostane :))
              • Gość: Johny Re: Uniwersytet Warszawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 21:39
                Myslicie ze mam sszanse na ekonomie z mat pods i roz 50% a pod ang 96?... w
                sumie jest jeszcze ten test....
              • m_gol Re: Uniwersytet Warszawski 27.05.05, 18:03
                Nie ma sensu gdybać - plan masz ustalony, a resztę się zobaczy... ;)
    • m_gol Re: Uniwersytet Warszawski 13.05.05, 00:42
      A może znajdzie się ktoś, kto wybiera się na JSIM na MIMUWie? :)
    • Gość: agonize Re: Uniwersytet Warszawski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 12:09
      cześć ludki. amożecie mi powiedzieć jaie dokumenty trzeba złożyć aby w ogóle
      przystąpić do tego testu percepcjii i do kiedy? a na czym ten test w ogóle
      będzie polegał, pytania będą zamknięte czy otwarte i z jakich przedmiotów ?
      Pozdrawiam :)
    • Gość: Witek Re: Uniwersytet Warszawski IP: *.chello.pl 13.05.05, 16:10
      ja studiuje i na mimie i na wne (rownolegle) :]
      powiem tak:

na matme trzeba byc dobry z matmy - nawet jak sie przejdzie przez egzaminy a nie
      jest sie dobrym z matmy to sie szybko odpadnie

na ekonomie nie trzeba byc dobrym z niczego :-/ (albo po trochy ze wszystkiego)

ogolnie jest tak ze ci co sie dostaja na mim to z latwoscia tez dostaja sie na wne
      • m_gol JSIM będzie fajny :) 16.05.05, 14:15
        Pewnie tak, ale ja tam wolę mieć zapieprz niż pogrążać się w maraźmie, bo
        profesorek tłumaczy banał przez pół godziny.

Będę miał podwójny zapieprz, bo jeszcze infa (na JSIM się piszę). Ale raczej
        nie słyszałem o niezadowolonych ludziach stamtąd, więc powinno być OK ;)
        • m_gol Re: JSIM będzie fajny :) 20.05.05, 00:31
          To co? Nikt z forum się nie wybiera?
          • Gość: kaczuch Re: JSIM będzie fajny :) IP: 80.50.250.* 04.06.05, 13:01
            Ja chcę sie dostać na JSEMat na UW.
            • Gość: Rostek Re: JSIM będzie fajny :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 13:10
              Hmm po pierwsze to na JSIM idą najlepsi wybrani przez UW, a nie, że można sie
              tam zapisywać. Po drugie ile macie pkt z matmy i fizy, jeżeli chcecie iść na
              JSIM lub infe na UW?
              • Gość: kaczuch Re: JSIM będzie fajny :) IP: *.interdom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 19:28
                ja piszę o Jednoczesnych Studiach Ekonomiczno-Matematycznych, a nie
                informatycznych... Czytać ze zrozumieniem... Matematyka podst 98% rozsz 96%,
                Fizyka podst 80-90% rozsz 50-60%, Angol podst 86% rozsz 90%, Niemiec podst 92-94%
                • Gość: Rostek Re: JSIM będzie fajny :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 10:56
                  Hmm. Nikt więcej na MIMUW lub JSIM/JSEM na UW??
              • kakakakakaka Re: JSIM będzie fajny :) 16.06.05, 14:47
                m_gol jest olimpijczykiem z matematyki; to mu raczej wystarczy ;)
      • Gość: Kanclerz Re: Uniwersytet Warszawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.18, 03:04
        Kancelaria
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka