frejken 15.07.05, 15:35 Jesli ktos pisal matme to moze pamietacie swoje wyniki?? Ja mialam test 41 (chyba?) drugie zadanie z tg i ctg bylo i pierwsze z ciągiem. Jesli ktos to pisal to ile powychodzilo??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: T Re: sgh-matma IP: *.dobrynet.pl / *.dobrynet.pl 15.07.05, 16:44 Wlasciwie to jestem ciekaw, jak wypada porownanie examu na sgh z matmy w porownaniu z matura rozsz. z matmy?? Jak oceniacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka Re: sgh-matma IP: *.acn.waw.pl 15.07.05, 17:32 na sgh bylo trudniejsze. takie zadanka troszke bardziej wyrafinowano- abstrakcyjne(nie doslownie). matura byla moim zdaniem sporo latwiejsza.tak samo z niemca.a geo oczywiscie podobno znow banalna byla.ja po prostu z nimi nie moge:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: sgh-matma IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.07.05, 18:18 dla mnie geo byla latwa bo byla gospodarcza ale jesli ktos sie szykowal na fizyczną albo taka posrednia to mu wspólczuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: sgh-matma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 18:41 też pisałam zestaw 41, jeśli chcesz porównac to mój numer gg 2372660.. a tak w ogóle to była trudna i rzczywiście na matura była prostsza, podobnie jak niemiecki...wniosek? za dużo kombinowania nie popłaca:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T Re: sgh-matma IP: *.dobrynet.pl / *.dobrynet.pl 15.07.05, 20:34 ok... wszyscy twierdzicie, ze byla trudniejsza od matury rozsz. z matmy, tak?? A jakich wynikow sie spodziewacie, jesli mozna spytac?? Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś