Dodaj do ulubionych

TO JEDNAK NA MATURZE UJRZYMY JĄDRO CIEMNOSCI??

IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 04.05.05, 20:23
CZY NIE
Obserwuj wątek
    • Gość: kaaaaa Re: TO JEDNAK NA MATURZE UJRZYMY JĄDRO CIEMNOSCI? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 20:25
      dziwnym trafem skasowali temat...
      • Gość: aLICJA Re: TO JEDNAK NA MATURZE UJRZYMY JĄDRO CIEMNOSCI? IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 04.05.05, 20:26
        WŁASNIE WIECCOS CZUJE ZE TO JEST PODEJRZANE IDE PRZEROBIC NA WSZELKI WYPADEK
        • Gość: Shakira Re: TO JEDNAK NA MATURZE UJRZYMY JĄDRO CIEMNOSCI? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 20:27
          kasuja chyba kazdy watek jesli ktos tak pisze z taka pewnoscia.... a moze ne?
          jenyyyy :( ja chce zeby juz bylo 5.05.2005. g.9 zebym juz miala arkusz i sie
          przekonala!
          • Gość: kaś Re: TO JEDNAK NA MATURZE UJRZYMY JĄDRO CIEMNOSCI? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 20:29
            wlasnie takie to dziwne skasowanie tamtego wątku, ale przed chwila strasznie
            duzo watków skasowlai...
            • Gość: alicja Re: TO JEDNAK NA MATURZE UJRZYMY JĄDRO CIEMNOSCI? IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 04.05.05, 20:31
              skasowali te co dotyczyły tego jadra ciemnosci wiec co o tym myslicie
              • Gość: kaś Re: TO JEDNAK NA MATURZE UJRZYMY JĄDRO CIEMNOSCI? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 20:34
                nie tylko... ja załozyłam debilny wątek dla śmiechu, ze bedzie fragment z tego
                forum... tez skasowali...
                sadze ze jadro ciemnosci jest za trudne, zeby dali...
                choc nie mam nic az tak przeciwko, ta cywilizacja zbyt trudna chyba nie jest,
                zalezy jeszcze jaki fragment... bo za tadka bym sie ruszała..
          • Gość: Spine Re: TO JEDNAK NA MATURZE UJRZYMY JĄDRO CIEMNOSCI? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 23:54
            możesz już ok. 4 dowiedzieć się :]
            idź pod szkołę i czekaj na kuriera :D
            musisz tylko mieć ze sobą paralizator :D
    • Gość: ALICJa Re: TO JEDNAK NA MATURZE UJRZYMY JĄDRO CIEMNOSCI? IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 04.05.05, 20:29
      TO BYŁO PEWNE A ONI NIE MOGA KASOWAC TAKICH WATKÓW CHYBA , JA LECE ZAPOZNAC
      SIE Z TYM BO PEWNIE JUTRO MI SZCZENA OPADNIE
      • Gość: kaś Re: TO JEDNAK NA MATURZE UJRZYMY JĄDRO CIEMNOSCI? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 20:31
        ten drugi temat nawet spoko, bo pierwszy niebardzo..
        choc wolałabym co innego, oba tematy nie naleza do prostych, sa podobno ci z
        ministerswa sie wypowiadai ze beda łatwe...
        • Gość: Shakira Re: TO JEDNAK NA MATURZE UJRZYMY JĄDRO CIEMNOSCI? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 20:32
          jak nie moga? dlaczego?
        • Gość: Alica Re: TO JEDNAK NA MATURZE UJRZYMY JĄDRO CIEMNOSCI? IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 04.05.05, 20:33
          a jaki był ten drugi z jadra???
          • Gość: kaś Re: TO JEDNAK NA MATURZE UJRZYMY JĄDRO CIEMNOSCI? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 20:35
            cos tam o procesie cywilizacyjnym. raczej nie taki straszny
        • Gość: cichy Re: TO JEDNAK NA MATURZE UJRZYMY JĄDRO CIEMNOSCI? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.05.05, 20:33
          podajcie te tematy
          prośba
          • Gość: Shakira Re: TO JEDNAK NA MATURZE UJRZYMY JĄDRO CIEMNOSCI? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 20:34
            tylko zeby tego watku nie skasowali

I temat bedzie zwiozany z PT, fragment uczty i pytanie o charakterystyke
            obyczajo szlacheckich

II temat to fragment Jądra Ciemności i temat dotyczący rozwoju cywilizacji..
        • Gość: rrr przeciek: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 20:34
          nikt nie kasował: odkryjcie, że istnieje forum "język polski" i tam przenoszą
          odpowiednie wątki.
          • if_ona wyjaśnienie 04.05.05, 20:37
            Gość portalu: rrr napisał(a):

> nikt nie kasował: odkryjcie, że istnieje forum "język polski" i tam przenoszą
            > odpowiednie wątki.

Zgadza się ;) forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=417

Przyznam, że ten wątek o jądrze jest bardzo wciągający ;)

Powodzenia na maturze :)
    • Gość: donka Re: TO JEDNAK NA MATURZE UJRZYMY JĄDRO CIEMNOSCI? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 20:34
      a myslicie ze to prawda? moze to tak specjalnie skasowali zebysmy mysleli ze
      serio bedzie jądro
      • Gość: alicja Re: TO JEDNAK NA MATURZE UJRZYMY JĄDRO CIEMNOSCI? IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 04.05.05, 20:37
        nie wiem ale ja chce miec ju za soba ta mature z polaka
    • Gość: :) Re: TO JEDNAK NA MATURZE UJRZYMY JĄDRO CIEMNOSCI? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 20:42
      siemka! mowia ze moze byc PRZEDWIOSNIE, CHŁOPI, WESELE ALBO LUDZIE BEZDOMNI :d
      • Gość: cichy Re: TO JEDNAK NA MATURZE UJRZYMY JĄDRO CIEMNOSCI? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.05.05, 20:45
        jak na razie to ja się już spotkałem z opiniami różnymi i ile osób tyle różnych
        lektur
        • Gość: kaś Re: TO JEDNAK NA MATURZE UJRZYMY JĄDRO CIEMNOSCI? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 20:47
          byleby nie chłopi. reszta moze byc
    • Gość: perzot6 Re: TO JEDNAK NA MATURZE UJRZYMY JĄDRO CIEMNOSCI? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 20:54
      a skąd taka plotka wogóle??
    • Gość: AAA Re: TO JEDNAK NA MATURZE UJRZYMY JĄDRO CIEMNOSCI? IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 04.05.05, 21:27
      TO JADRO CIEMNOSCI CZY REZYGNUJEMY Z TEGO
      • Gość: Nyah Re: TO JEDNAK NA MATURZE UJRZYMY JĄDRO CIEMNOSCI? IP: *.pl / *.covernet.pl 04.05.05, 22:28
        Gdzie sie podziałwątek tego co niby zdawał mature i dał te tematy??
        • Gość: ... Re: TO JEDNAK NA MATURZE UJRZYMY JĄDRO CIEMNOSCI? IP: *.finemedia.pl 04.05.05, 22:30
          No poszukaj troche niżej słowa PRZECIEK !!!!!!!!!!!!!! Powiedz mi jeszcze, że
          Ty zdajesz mature, a nie umiesz sobie czegoś takiego znaleźć... :|
          • Gość: Nyah Re: TO JEDNAK NA MATURZE UJRZYMY JĄDRO CIEMNOSCI? IP: *.pl / *.covernet.pl 04.05.05, 22:39
            nom :)) powiem tak :) :P
          • Gość: Nyah Re: TO JEDNAK NA MATURZE UJRZYMY JĄDRO CIEMNOSCI? IP: *.pl / *.covernet.pl 04.05.05, 22:41
            Szukałem łosia który mi napisze
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka