Dodaj do ulubionych

TEST na PRAWO - UG,

15.07.05, 20:16
co sądzicie o dzisiejszym egzaminie, jakie sa wasze odczucia, ile
spodziewacie sie punktów? pozdr serdecznie
Obserwuj wątek
    • mirabelki Re: TEST na PRAWO - UG, 15.07.05, 20:28
      W sumie to takie mieszane mam uczucia, nawet nie wiem ile moge spodziewac sie
      punktow, ale zdecydowanie bylo za malo czasu! a jak u ciebie?
      • Gość: magda Re: TEST na PRAWO - UG, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 20:36
        Ja z czasem się wyrobiłam, poszło całkiem w pytę :).Ale właśnie dostałam się do
        wrocławia więc gdańsk mnie już nieee rooobi :P
        • mirabelki Re: TEST na PRAWO - UG, 15.07.05, 20:45
          To milo, 1 miejsce wiecej :)
      • greenmagda Re: TEST na PRAWO - UG, 15.07.05, 21:15
        było strasznie mało czasu. a jeśli chodzi o zadania to zaskoczyło mnie to z
        logiki (o złodzieju w luwrze), było za mało danych aby móc zastosowac metody
        wnioskowania (a porównujac podobne zadanie z testu przykladowego ze strony ug
        to spokojnie mozna było rozwiązywac przy pomocy owej metody), naprawde nie wiem
        jakiego wyniku mam sie spodziewac, nie wiem....
        • mirabelki Re: TEST na PRAWO - UG, 15.07.05, 21:21
          Nie przypominam sobie zadanka o zlodzieju w luwrze, pewnie mialam inny test,
          pisalas o 9 czy o 15?
          • greenmagda Re: TEST na PRAWO - UG, 16.07.05, 16:50
            pisałam o 15tej,
    • Gość: frol Re: TEST na PRAWO - UG, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 22:07
      Sory ale jestem wkurzony bo 90 min to z leksza za malo i zaloze sie ze ci co to ulozyli na pewno nie wyrobiliby sie w tym czasie. Ale UG mam juz w dupie bo dostalem sie na UŁ :)
      • mirabelki Re: TEST na PRAWO - UG, 16.07.05, 12:59
        no niestety, ale jakos tzreba bylo przesiac ludzi :)
        • Gość: parole Re: TEST na PRAWO - UG, IP: *.chello.pl 16.07.05, 22:19
          www.prawo.univ.gda.pl/wydzial/
          sprawdzcie odpowiedzi i podajcie, orientacyjnie, ilu sie spodziewacie pkt ?
          • Gość: ghh Re: TEST na PRAWO - UG, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 19:51
            37 na 60 pkt minimalnie bo nie pamietam do konca odpowiedzi
            wyniki podobno maja wisiec w godzianch wieczornych 17 lipca czyli dzisiaj
            ale jutro beda i tak listy o 12ej. Uwazam ze sie nie dostalem (to nawet widac po
            punktacji) prog moze byc od 47 wg mnie POzdrawiam forumowiczow
            • Gość: UG Re: TEST na PRAWO - UG, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 21:43
              prawo prog od ok 39, adminsitracja od ok 40
            • Gość: Gosia Re: TEST na PRAWO - UG, IP: *.tvteletronik.pl 17.07.05, 21:59
              byłam dzis przy uniwerku i wyniki juz wisza (alfabetyczne i rankingowe) wiec
              widac juz dobrze kto sie dostanie a kto nie;-))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka