Dodaj do ulubionych

Co Wybrać PW czy WAT help?

18.07.05, 17:16
Witam dostałem sie na PW na MEiL oraz na WAT na mechatronike i nie wiem co
wybrać? Jak myslicie po której uczelni będe miał lepszą przyszłość :) ?
Jeszcze jedna sprawa może ktos wie ile kosztuja akademiki na Wat i Pw albo
gdzie to mogę znaleść?
Obserwuj wątek
    • Gość: delia Re: Co Wybrać PW czy WAT help? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 18:39
      nie wiem jak jest na WAT-cie ale wiem jak jest na Melu. na robotyce i automatyce
      zabojcza jest analiza, ktorej nie zalicza wiekszosc 1szego roku. z algebra tez
      nie jest latwo. sa tez fajne zajecia, np. grafika...

osobiscie doradzalabym Ci WAT chociażby dlatego, że kiedys studiowal tam moj
      ojciec i mam sentyment do tej uczelni :)
    • Gość: toja Re: Co Wybrać PW czy WAT help? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 19:01
      informacje o akademikach PW mozesz znaleźć
      www.polibuda.info/tiki-index.php?page=Kwaterunek
      • Gość: delia Re: Co Wybrać PW czy WAT help? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 19:04
        ooo a co do akademikow to raczej nie polecam mikrusa... juz o wiele lepsza jest
        riviera :)
    • gonia-86 Re: Co Wybrać PW czy WAT help? 18.07.05, 19:49
      heh.dobre:)...witaj w klubie. ja jestem w tej samej sytuacji... tez dostalam
      sie i na mel na pw i na mechatronie na wat...ale dylematu juz nie
      mam...wybieram wat:) pozdro
      ps. akademik na wat to chyba kolo 300zeta...tak gdzies slyszalam...na pw nie
      mam pojecia ale riviera na pewno najdrozsza
    • Gość: justynka Re: Co Wybrać PW czy WAT help? IP: *.net.pl / *.unipol.net.pl 18.07.05, 20:43
      ja takiego problemu nie mam, bo ide na prawo:) Ale moj chlopak mial taki
      dylemat, nie idz na MEL, bo tam robia straszny przesiew na ok pol roku, ludzie
      nie wytrzymują, teraz studiuje na mechatronice i jest zadowowlony, co prawda
      nie jest lekko ale jedyna Wojskowa Akademia Techniczna w Polsce:)
      • Gość: rybek Re: Co Wybrać PW czy WAT help? IP: *.celpol.pl / 82.177.16.* 18.07.05, 21:22
        oj ludzie, ludzie, naprawde nie moge zrozumiec niektorych ;)
        czesc ludzi jest zdeterminowana, ida na studia zeby sie czegos nauczyc, wiedza
        ze bedzie ciezko ale i tak chca studiowac. Co niektorzy jak widac ida na studia
        chyba tylko po to zeby byc studentem. Prawda jest niestety taka ze bez
        odpowiedniego przygotowania matematycznego ciezko jest byc dobrym inzynierem,
        nie dziwi wiec to, ze spora czesc osob odpada skoro maja takie olewajace
        podejscie do pewnych spraw. Ja rozumiem - zycie studenckie, ale studia to chyba
        priorytetowo nauka. Trzeba tez pamietac, ze studia techniczne to nie jest lekki
        kawalek chleba - zwlaszcza na poczatku. Proponuje odrobiny odwagi i cytujac za
        premierem: "Do roboty!" ;)
    • hubuus Re: Co Wybrać PW czy WAT help? 19.07.05, 12:08
      A moze ktos ma ochote zamieszkac w mieszkaniu przy wacie. Tez jestem na
      mechatronice. W tym momencie na etapie szukania wspólokatorów.
      • Gość: Arek Re: Co Wybrać PW czy WAT help? IP: *.domena.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 17:51
        Nadal szukasz lokatorów?
    • pelle86 Re: Co Wybrać PW czy WAT help? 19.07.05, 17:55
      kurcze jeszcze nigdy nie byłem tak niezdycydowany :(. Wcześniej byłem bardziej
      za PW ale trochę się boję poziomu więc teraz jestem raczej za Watem, chociaż do
      tej pory zawsze wybierałem trudniejszą drogę ;). Sam nie wiem zobaczymy po nocy,
      prześpię się jeszcze z tą decyzją hehe Ps. dzięki za podpowiedzi , a moze ktoś
      ma jeszcze jakie zdanie na temat tych uczelni?
      • Gość: asa Re: Co Wybrać PW czy WAT help? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 12:56
        Na WAT na cybernetyke podostawaly sie takie osoby z mojej klasy ktore mialy 15%
        z matmy z rozszerzenia, wiec bez komentarza...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka