jedrasso Re: europeistyka UAM 19.07.05, 10:43 Kurde kliknąłem enter za szybko:) Czy ktos wie, kiedy będą oficjalno-oficjalne wyniki w necie? I na jakiej stronce? Wydzialu? Lepiej czekac przy kompie czy po prostu przejsc sie do nich? Odpowiedz Link Zgłoś
dudush Re: europeistyka UAM 19.07.05, 11:49 Wyniki mają być na stronce wydziału dzisiaj;) Ale dokładnie o której - to nie mam bladego pojęcia;) Odpowiedz Link Zgłoś
jedrasso Re: europeistyka UAM 19.07.05, 12:28 Byłem tam dzisiaj. I ... YEAH!!!! JESTEM:D Wyniki są wywieszone zaraz przy wejściu do WPiA:) Jutro lub pojutrze powinny dochodzić listy z potwierdzeniami przyjęcia. A co do listy netowej to pani sama nie bardzo wiedziała co i jak:) Odpowiedz Link Zgłoś
dudush Re: europeistyka UAM 19.07.05, 16:05 Ja czekam na listę w necie, na UAMie będe dopiero w czwartek:( Możesz mi powiedzieć, jaki był próg, of=d ilu przyjmowali? Ja mam 68 pkt. Jaka punktacja była max? Pozdro;) Odpowiedz Link Zgłoś
jedrasso Re: europeistyka UAM 19.07.05, 16:22 Progu ci nie podam bo nie było napisane ile kto pkt zdobył, ale ja miałem cos ok 60 z hakiem (nieoficjalne info od miłej pani w sekretariacie uzyskane we wtorek) wiec jestes na bank na liscie. Jesli ci jakos mega zalezy to moge sie przejsc tam jutro i cie sprawdzic czy jestes. Jakby co to dawaj na jedrasso@poczta.onet.pl albo gg 1350905 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: europeistyka UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 17:08 Szanowni Panstwo, jest juz lista przyjetych:-) www.prawo.amu.edu.pl/index.php?uid=5&uid2=1&uid3=1&kat=Rekr Odpowiedz Link Zgłoś