Dodaj do ulubionych

europeistyka UAM

19.07.05, 10:41
Obserwuj wątek
    • jedrasso Re: europeistyka UAM 19.07.05, 10:43
      Kurde kliknąłem enter za szybko:) Czy ktos wie, kiedy będą oficjalno-oficjalne
      wyniki w necie? I na jakiej stronce? Wydzialu? Lepiej czekac przy kompie czy po
      prostu przejsc sie do nich?
      • dudush Re: europeistyka UAM 19.07.05, 11:49
        Wyniki mają być na stronce wydziału dzisiaj;) Ale dokładnie o której - to nie
        mam bladego pojęcia;)
        • jedrasso Re: europeistyka UAM 19.07.05, 12:28
          Byłem tam dzisiaj. I ... YEAH!!!! JESTEM:D Wyniki są wywieszone zaraz przy
          wejściu do WPiA:) Jutro lub pojutrze powinny dochodzić listy z potwierdzeniami
          przyjęcia. A co do listy netowej to pani sama nie bardzo wiedziała co i jak:)
          • dudush Re: europeistyka UAM 19.07.05, 16:05
            Ja czekam na listę w necie, na UAMie będe dopiero w czwartek:( Możesz mi
            powiedzieć, jaki był próg, of=d ilu przyjmowali? Ja mam 68 pkt. Jaka punktacja
            była max? Pozdro;)
            • jedrasso Re: europeistyka UAM 19.07.05, 16:22
              Progu ci nie podam bo nie było napisane ile kto pkt zdobył, ale ja miałem cos
              ok 60 z hakiem (nieoficjalne info od miłej pani w sekretariacie uzyskane we
              wtorek) wiec jestes na bank na liscie. Jesli ci jakos mega zalezy to moge sie
              przejsc tam jutro i cie sprawdzic czy jestes. Jakby co to dawaj na
              jedrasso@poczta.onet.pl albo gg 1350905
              • Gość: Krzysiek Re: europeistyka UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 17:08
                Szanowni Panstwo, jest juz lista przyjetych:-)
                www.prawo.amu.edu.pl/index.php?uid=5&uid2=1&uid3=1&kat=Rekr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka