Dodaj do ulubionych

Na ile kierunków się dostaliście??

01.08.05, 12:33
Pytam z ciekawości..
Obserwuj wątek
    • Gość: Gosia Re: Na ile kierunków się dostaliście?? IP: *.magma-net.pl 01.08.05, 13:20
      3 w polsce i 1 za granica^__^
      • Gość: Aga Re: Na ile kierunków się dostaliście?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 12:34
        na zaden- super:))) uwielbiam takie pytania..
    • Gość: molk Re: Na ile kierunków się dostaliście?? IP: *.crowley.pl 01.08.05, 13:29
      3
      • Gość: gosc Re: Na ile kierunków się dostaliście?? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.08.05, 14:13
        3 na UW i 2 na UKSW. Wybrałam prawo na UW.
        • Gość: niunia_a_a Re: Na ile kierunków się dostaliście?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 14:17
          3 na UJ
          • Gość: ja Re: Na ile kierunków się dostaliście?? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.08.05, 14:20
            na 4, zdawalam na 5
          • Gość: ewa Re: Na ile kierunków się dostaliście?? IP: *.chello.pl 01.08.05, 14:58
            wszędzie, gdzie skladalam :D - 2 na UW, 1 na SGGW i 1 na AM.. wiec razem 4:)
            • Gość: Twixi Re: Na ile kierunków się dostaliście?? IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 01.08.05, 15:19
              patrzę, że wszyscy wszędzie się dostali, tylko ja nigdzie ;/
              • agul86 Re: Na ile kierunków się dostaliście?? 01.08.05, 15:57
                ja tez mialam to szczescie i bede mogla sie chwalic wnukom ze babcia sie
                dostala wszedzie tam gdzie chciala:
                1. SGGW- finanse i bankowosc
                2. UW- ekonomia
                3. UW- zarzadzanie
                4. SGH
        • Gość: arla Re: Na ile kierunków się dostaliście?? IP: *.dot / *.dot-com.net.pl 09.08.05, 12:49
          gratuluję tematu postu...i może jeszcze Ci,którzy się dostali na 3 lub więcej kierunków nie wybrali jeszcze żadnego?...w większości uczelni tak jest.a reszta musi czekać,aż Ci "szczęściarze" wybiorą z łaski kierunek.bo przecież mają wakacje...i to ma być odpowiedzialna postawa studentów?!ludzi dorosłych?!gratulować!
    • Gość: seula Re: Na ile kierunków się dostaliście?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 15:58
      Na 1- lekarski AM
    • melancholia18 Re: Na ile kierunków się dostaliście?? 01.08.05, 16:05
      ja skladalam tylko na anglistyke na UŁ i tam tez sie dostałam...=]
    • Gość: kaśka Re: Na ile kierunków się dostaliście?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 16:05
      Na 9, wszystkie na UW, w tym kilka kierunków z egzaminami.
      • Gość: chn Re: Na ile kierunków się dostaliście?? IP: *.tkchopin.pl 01.08.05, 22:27
        nie za mało podań zlozylas??? przeciez to bylo wielkie ryzyko, moglas sie nie
        dostac na zaden, i co wtedy???!!
    • kump86 Re: Na ile kierunków się dostaliście?? 01.08.05, 16:07
      na 1 !!!!!! heheh i nie tam gdzie chcialam. ale nie ma tego zlego...ponoc
      • sharon9 Re: Na ile kierunków się dostaliście?? 01.08.05, 22:07

na 3
    • Gość: hm? Re: Na ile kierunków się dostaliście?? IP: 80.51.180.* 01.08.05, 22:18
      na 2 - chemia UW i farmacja - dostałam sie na 2.. dobrze ,że nie skłądałam na
      więcej.. tlyko bym straciła pieniądze;/ po coludzie składaja na 5kierunków?
      • majo9 Re: Na ile kierunków się dostaliście?? 01.08.05, 23:00
        ja na zaden :(
    • latajacy_rosomak Re: Na ile kierunków się dostaliście?? 01.08.05, 23:10
      Składałem na filologię polską i słowiańską na UŁ. Na obydwie filologie się
      dostałem.
    • Gość: Kaja Re: Na ile kierunków się dostaliście?? IP: *.ssnet.pl 01.08.05, 23:15
      na 3, z tym, że jeden na dwóch uczelniach, czyli razem na 4. Może lepiej zapytac
      ile ludzie kasy wydali na rekrutację. Ja 320 zł ;)
    • Gość: pawel 0 - słownie - ZERO IP: *.onecik.pl / 80.53.165.* 01.08.05, 23:19
      jak w temacie...
      • Gość: Twixi Re: 0 - słownie - ZERO IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 02.08.05, 20:26
        ja tak samo ;/ dodam, że składałam papiery na 4 kierunki i wywaliłam w błoto
        320zł.
        • Gość: adam_nar Re: 0 - słownie - ZERO IP: 80.51.238.* 06.08.05, 21:06
          Tez na 0 :) Wywaliłem 160, ale składałem na pechowe politologie i
          dziennikarstwo UMCS, a teraz czekam na wyniki zaocznych (kolejne 80):))
    • Gość: przyczułka Re: Na ile kierunków się dostaliście?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 23:25
      2 z 3 ;)
      • Gość: cccarola Re: Na ile kierunków się dostaliście?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 09:53
        OOOO, to patrze ze z rekrutacja niebylo tak żle jak wszyscy narzekali po
        otrzymaniu wyników matur. Ja dostałam sie na 5 :
        - UW - stosunki międzynarodowe ( to tez wybrałam ) i europeistyka
        - UWM - stosunki
        - UMK - europeistyka i administracja
        Kurczę! świnia jestem, bo blokowałam ludziom miejsca! Ale dopiero teraz to do
        mnie dochodzi, że ktoś przez moje " asekurowanie się " mógł się troche
        podlamac. Zaznaczam, że z pozostałych kierunków już zrezygnowałam i zwolniłam
        od razu miejsca. Gratuluje wszystkim!
        • Gość: klej Re: Na ile kierunków się dostaliście?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.05, 10:22
          tez zero.
          a jestem madra, kreatywna, asertywna, pomyslowa i uzdolniana ale nie lubie
          matematyki.
          pozdro
          :>
        • Gość: cccarola Re: Na ile kierunków się dostaliście?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 15:28
          Sorry za to " nie było" łącznie , hehe
          • Gość: Velika Re: Na ile kierunków się dostaliście?? IP: 80.51.235.* 02.08.05, 15:32
            1 (prawo) za to na 2 uczelnie. Na żaden inny kierunek nie składałam bo nie
            wyobrażam sobie siebie gdzie indziej :) Przynajmniej nie miałam dylematu co
            wybrać :]
            • Gość: syska Re: Na ile kierunków się dostaliście?? IP: *.fobos.net.pl 02.08.05, 15:41
              dostałam się na 2 na UJ-cie i 1 na KUL-u co daje razem 3
    • Gość: gucio Re: Na ile kierunków się dostaliście?? IP: *.wroclaw.mm.pl 02.08.05, 16:16
      ciekawosc to pierwszy stopien do piekla
      a juz skoro mowa o moich osiagnieciach to mam 4 kierunki do wyboru: wschod,
      zachod, polnoc lub poludnie i gdzie tu isc? oh moze ktos mi poradzi?
      • sharon9 Re: Na ile kierunków się dostaliście?? 02.08.05, 16:46

a moze tak zostan w miejscu ? lol
        • Gość: Michał Re: Na ile kierunków się dostaliście?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 18:02
          Dostalem sie na 3:
          - europeistyka UMK (to wybrałem).
          - administracja UMK
          - historia UMK

A nie dostałem się na prawo UMK.

Pzdr.
      • mootya ja na 3 02.08.05, 19:18
        a ty na wschód, na odsiecz rodakom z Białorusi!! :-)
        • n_nicky Re: ja na 3 02.08.05, 19:57
          mootya dostałaś się na TiR na UAMie?

ja się dostałam na 2, na 3 złożyłam odwołanie, bo zabrakło mi 1 punktu
          • mootya Re: ja na 3 02.08.05, 21:57
            tak, nicky, ale wybrałam TiR na UŁ :-)

pzdr
    • Gość: meg Re: Na ile kierunków się dostaliście?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 20:12
      Ja na zero kierunków się dostałam. Pewnie dlatego, że miałam 90% z polskiego
      podstawowego, z angielskiego 91% (podst.) i 80 roz; oraz z matematyki 82% i 46%
      i że składałam na tak prestiżowe uczelnie jak Akademia Pedagogiczna i
      Ekonomiczna w Krakowie.
      • Gość: Aniaaaa Re: Na ile kierunków się dostaliście?? IP: 194.150.251.* 02.08.05, 21:32
        na 15 z 14 na ktore skladalam, boshe ludzie jestescie dorosli, przechwalanie sie
        zostawcie dla cioc i wujkow bo tutaj na nikim wrazenia nie robicie :/
        ZNIESMACZONA!!
        • kaja86 Re: Na ile kierunków się dostaliście?? 02.08.05, 22:05
          heh spokojnie, ktos pytał z ciekawości to odpowiadamy :)
        • Gość: meg Re: Na ile kierunków się dostaliście?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 22:20
          no wlasnie; mnie na przyklad to pociesza, bo oznacza, ze duzo miejsc sie
          pozwalnia. Poza tym ludzie bardziej chyba się cieszą niż chwalą. Też bym się
          cieszyła jakbym się na cztery kierunki dostała. U mnie na koncie jak na razie
          zero indeksów.
        • Gość: kate Re: Na ile kierunków się dostaliście?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 23:00
          Zamiast "zniesmaczona" miałaś na myśli "zakompleksiona" ?
    • gdabski Re: Na ile kierunków się dostaliście?? 02.08.05, 23:08
      Bez wnikania w szczegóły powiem tylko, że startowałem na dwa kierunki, a
      dostałem się na... trzy :D

/Gdabski
    • kasienqaz Re: Na ile kierunków się dostaliście?? 05.08.05, 11:14
      Dostałam się wszędzie tam gdzie składałam papiery :) na AM w Warszawie na 3
      kierunki(fizjoterapia,techniki dentystyczne, dietetyka) na Uniwersytet
      Wyszyńskiego na ochronę srodowiska i na Akademię pedagogiki specjalnej na
      pedagogikę:) Po długich przemyśleniach i dyskusjach z różnymi osobami wybrałam
      FIZJOTERAPIĘ:)
    • Gość: Callisto Re: Na ile kierunków się dostaliście?? IP: 212.122.214.* 07.08.05, 18:43
      Dostalam sie wszedzie tam, gdzie skladalam :D
      Czyli na 3 uniwersytety, wybralam UJ... Pozdrawiam!
    • ettelie Re: Na ile kierunków się dostaliście?? 07.08.05, 19:52
      To wszytko potwierdza moje podejrzenia, że tegoroczni maturzyści dzielą się na
      tych co zostali przyjęci wszędzie i na tych co nigdzie.
      Niezłe zamieszanie teraz mają na tych uczelniach przez was, nie ma co ;)

Gratuluję indeksów :)
    • Gość: fighter Re: Na ile kierunków się dostaliście?? IP: *.proxyplus.cz / *.przemysl.sdi.tpnet.pl 07.08.05, 20:16
      1. UW -WNE
      2. UW - JSEMen
      3. AE Kraków
      4. SGH
    • Gość: gosiaqus Re: Na ile kierunków się dostaliście?? IP: 83.238.19.* 08.08.05, 13:43
      zlozylam na 3, dostalam sie na 2, na jeden <wymarzony> z listy rezerwowej.
      Kosztowalo mnie to 240 pln plus oplaty manipulacyjne na co sklada sie dwukrotne
      zawozenie swiadectw do 1 uczelni- oddalonej o 40 km, jazda na egzamin na 2-
      jakies 60 km, i wycofanie papierow, zawiezienie na ostateczny kierunek, aha, i
      powrot z wakacji, zeby to zalatwic- 600 km w jedna strone, oczywiscie powrot na
      wakacje :) wiec koszty wysokie, ale liczy sie to ze dostalam sie na kieurnek,
      ktory jako docelowy obralam sobie juz rok temu.
      • Gość: arla Re: Na ile kierunków się dostaliście?? IP: *.dot / *.dot-com.net.pl 09.08.05, 12:51
        gratuluję tematu postu...i może jeszcze Ci,którzy się dostali na 3 lub więcej kierunków nie wybrali jeszcze żadnego?...w
        większości uczelni tak jest.a reszta musi czekać,aż Ci "szczęściarze" wybiorą z łaski kierunek.bo przecież mają wakacje...i to ma
        być odpowiedzialna postawa studentów?!ludzi dorosłych?!gratulować! (to nie jest odp kierowana do konkretnej osoby z tego postu!!)
        • Gość: cccarola Re: Na ile kierunków się dostaliście?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 13:24
          Rozpoczynając ten wątek nie chcialam nikogo urazić!! To miał być taki maly
          pozytywny aspekt nowej matury... Z drugiej strony mozna podzielic sie swoja
          radoscia.... Rozumiem ze nie kazdy :-( Ja swoje miejsca pozwalnialam.
          • Gość: arla Re: Na ile kierunków się dostaliście?? IP: *.dot / *.dot-com.net.pl 09.08.05, 13:26
            wiem,napisałaś to,a ja wyraźnie napisałam,że nie kieruję mojej odp do nikogo konkretnego...życzę Ci powodzenia na studiach (nie dziękuj!!!)
        • Gość: fighter do zazdrośników IP: *.proxyplus.cz / *.przemysl.sdi.tpnet.pl 09.08.05, 14:30
          jak śmiesz nazywać tych ludzi "szczęściarzami"? myślisz że to co osiągnęli to
          za darmo, że to jakiś łud szczęścia? to po prostu nagroda za ciężką pracę i nie
          myśl sobie że teraz nie mają na wakacjach co robić tylko wszędzie jedździć i
          zabierać dokumenty, bo "wielmożni" spod kreski się śpieszą... chyba Ci się
          pomyliło kto tu jest górą...
          • Gość: arla Re: do zazdrośników IP: *.dot / *.dot-com.net.pl 09.08.05, 17:33
            to nie jest zabieranie dokumentów z łaski tylko obowiązek!i ludzie spod kreski to nie ludzie drugiej kategorii!!Twoim zasr*nym obowiązkiem jest po tym jak dowiedziałeś się,że dostałeś się tam gdzie chciałeś zabrać papiery z innych kierunków!nawet tego samego dnia nie psując sobie wakacji!!i nie jesteś górą z taką inteligencją i podejściem!!takich jak Ty powinno się deptać!!
            • Gość: fighter do frustratki IP: *.proxyplus.cz / *.przemysl.sdi.tpnet.pl 09.08.05, 17:49
              HAHAHA a gdzie to jest napisane że to mój OBOWIĄZEK??? nigdzie!!! bo uczelnie
              walczą o najlepszych a takich jak Ty to sobie mogą przyjąć ale najwyżej jak im
              zapłacisz, ale i tak niekoniecznie. Możesz najwyżej cicho siedzieć i liczyć że
              jakiś ŁASKAWY student zwolni Ci miejsce. I nie szczekaj na tych którym się
              udało i nie wyliczaj im co powinni zrobić, bo zawiść to okropna cecha...
              • Gość: fighter-baran Re: do frustratki IP: *.dot / *.dot-com.net.pl 09.08.05, 21:01
                ...ale gdzie ja napisałam,że się nie dostałam na dzienne?powiedz gdzie?dostałam się na 2 kierunki z trzech.wybrałam prawo.i od razu zabrałam z obu pozostałych papiery.uważam,że to jest mój obowiązek ułatwić innym jak to okresliłeś "gorszym spod kreski" dostanie się za drugim podejściem.a także uczelniom zamknąć listy studentów bo nie wiem czy wiesz,ale przez takich jak Ty większość uczelni nie ma zamkniętych list studentów...w ogóle za kogo Ty się masz?!...
                • kaja86 spokojnie...:) 09.08.05, 21:09
                  Ludzie czy wy musiscie się tak na tym forum wyzywac od najgorszych? zgadzam się
                  z Arlą,ze odebranie tych papierów to jest nasz obowiązek, ja odebrałam
                  natychmiast. Ale to nie jest niczyja wina, że dostal się na 3 czy 4 kierunki. Po
                  prostyu takie jest życie, a własciwie rekrutacja.
                  • Gość: arla Re: spokojnie...:) IP: *.dot / *.dot-com.net.pl 09.08.05, 21:12
                    no fakt,troche przesadzilam...ale to on mnie sprowokowal ;) !!
    • Gość: bule Na 2 kierunki IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 09.08.05, 17:35
      Ekonomia UG - tu idę :D
      Ekonomia KUL
      • Gość: arla Re: Na 2 kierunki IP: *.dot / *.dot-com.net.pl 09.08.05, 21:00
        ale gdzie ja napisałam,że się nie dostałam na dzienne?powiedz gdzie?dostałam się na 2 kierunki z trzech.wybrałam prawo.i od razu zabrałam z obu pozostałych papiery.uważam,że to jest mój obowiązek ułatwić innym jak to okresliłeś "gorszym spod kreski" dostanie się za drugim podejściem.a także uczelniom zamknąć listy studentów bo nie wiem czy wiesz,ale przez takich jak Ty większość uczelni nie ma zamkniętych list studentów...w ogóle za kogo Ty się masz?!
        • Gość: anisja Re: Na 2 kierunki IP: *.wroclaw.mm.pl 09.08.05, 22:22
          A ja się nigdzie nie dostałam, mimo że byłam prymuską w całkiem niezłym
          ogólniaku.Cóż, jak się okazało za wysoko mierzyłam. Mam jeszcze nadzieję, że
          ci, co się dostali, wybiorą swoje dokumenty tam, gdzie nie zamierzają studiować
          i zwolni się miejsce. Na jednym z kierunków robią mi takie nadzieje (graniczące
          podobno z cudem). Zobaczymy. Na płatne studia sie nie wybieram, bo moja rodzina
          jest w trudnej sytuacji finansowej i mnie nie stać.
          • endangered_species na 5 kierunków 10.08.05, 10:50
            hispanistyka- UWr
            anglistyka-UWr
            anglistyka-UMCS
            etnologia-UWr
            prawo-UWr- o czym dowiedzialam sie dopiero wczoraj kiedy przyslali mi decyzję
            ODMOWNĄ, bo nie złożylam dokumentów w terminie!!!!!!- a wcześniej nie przyslali
            listu z informacją, że się w ogóle dostałam i na kandydacie decyzja WKR to NIE!
            Na szczeście napisałam odwolanie dzisiaj i czekam na ich decyzję. Mam nadzieję,
            ze mnie przyjmą, bo przecież nastąpil błąd z ich winy

Teraz jestem na anglistyce na UWr jeżeli przyjmą mnie znowu na prawo, to
            spóbuję ciągnąć te 2 kierunki, przynajmniej do końca I. semestru...

spórbuję
            • mtv_yo a to zaskoczka...... 12.08.05, 09:56
              Nom, witam, w ogóle gratulujęwszystkim tym, ktorzy hehe sklądali 9 podań na UW
              i sie wszedzie dostali, a także tym co dostali się od 4 kierunkó w zwyz -
              reszta to wiecie, mogliście siebardziej postarac :))))) hehe dżołk oczywiscie,
              ja siedostałam na 1 na zarządzanie i marketinng na KULu i jestem zadowolona, a
              składałam w sumei na 4 kierunki w tym 3 na umcs - feralne bo
              dziennikarstwo,politologia i stosunki :) ale co tam - jestem pod wrażeniem
              wypowiedzi o 9 podaniach :) pozdrwaim serdecznie wszytkich przecietniaków i
              tych co sienie dostali nigdzie - taka rekrutacja, taka matura. Nom i szerzcie
              swoja wiedzę prymusi :)
              • Gość: anisja Re: a to zaskoczka...... IP: *.wroclaw.mm.pl 12.08.05, 16:27
                A to znowu ja. Cud się ziścił. Dostałam się .Hurra.
    • Gość: ludom Re: Na ile kierunków się dostaliście?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 18:57
      UW - politologia (wybralem) i europeistyka
      UMK - europeistyka
      AGH - socjologia
    • Gość: inezka Re: Na ile kierunków się dostaliście?? IP: *.zd.com.pl / *.iim.pl 28.08.05, 22:48
      UW - JSEMen; Ekonomia, Finanse i Bankowość, Informatyka i Ekonometria (ze
      sklonnoscia do infy za dwa lata :)), wybralam to drugie
      SGGW - Ekonomia
      UKSW - Informatyka
      czyli wszedzie gdzie składałam :P
      pozdrowienia dla wszystkich, którzy się dostali i dla tych, dla których
      zabrakło miejsc - miejcie nadzieję, bo one się wciąż zwalniają!!! :)
    • gosta Re: Na ile kierunków się dostaliście?? 28.08.05, 23:56
      2/2
      AGH coś z chemia, chyba technologia, nie wiem, bo tam nie ide
      PŚ makrokierunek: technologia i inżynieria chemiczna w jęz. ang :)
      • Gość: eee Re: Na ile kierunków się dostaliście?? IP: *.pronet.lublin.pl 29.08.05, 12:38
        wszędzie tam gdzie skladalem:
        1.SGH (tam ide oczywiscie)
        2.UW - ekonomia
        3.UMCS - ekonomia
        • Gość: ktosia Re: Na ile kierunków się dostaliście?? IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.05, 19:01
          a ja skladalam na dwa i te dwa bede studiowac :P nie jestem pewna czy dam rade ale sprobuje. a jak nie to na jednym z "moich" kierunkow zwolni sie miescje hehehe ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka