kameczka2 01.08.05, 22:26 Co według was powinnam wybrać?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sharon9 Re: Anglistyka na UMCS czy na UMK-co wybrać? 02.08.05, 01:35 myślę ze renoma jest podobna, wiec wez pod uwage odległość i dojazdy oraz sentyment do maista<jesli takowy odczuwasz> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Anglistyka na UMCS czy na UMK-co wybrać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 16:14 polecam szczerze umcs ale wybor nalezy do Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
endangered_species do kameczki- zakodowana wiadomość 02.08.05, 22:03 czyżbym trafiła na członkinię One West Wikiki?? pozdrawiam, Sylwia :-)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kameczka2 Do endangered_species?? IP: 81.15.186.* 03.08.05, 22:03 A więc to Twój nick!hehehhehe Ciekawa jestem opinii ludzi...Twej też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Anglistyka na UMCS czy na UMK-co wybrać? IP: *.tvk.torun.pl 03.08.05, 22:17 //co mialas na rozmowie kwalifikacyjnej na UMK ??? [takl pytam z ciekawosci, bo sama sie nie dostalam,chociaz duzo sie przygotowywalam do tejj rozmowy:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kameczka2 Re: Anglistyka na UMCS czy na UMK-co wybrać? IP: 81.15.186.* 03.08.05, 22:22 Jeżeli chodzi o pytanie po ang. to: Stany Zjednoczone najbardziej wpływowe i popularne państwo na świecie?A ty? Ile Ci zabrakło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Anglistyka na UMCS czy na UMK-co wybrać? IP: *.tvk.torun.pl 03.08.05, 23:14 ja w ogole nie zostalam dopuszczona do tej rozmowy..:/ widocznie mialam za malo punktow z maturki ;] [którą z reszta pojechalam sobie z ciekawosci zobaczyc do gdanska.. i czułam sie jak na korepetycjach, z tym że bardziej w roli korepetytora niż ucznia ;)musialam kobiecie tłumaczyc, że ktoś mi zle zaznaczył bład [ktorego w rzeczywistosci nie bylo] :) po czym przyznawala mi racje.. ale co z tego jeśli i tak nic to nie zmienilo tylko sie lekko wścieklam ;) [pktów mialam 96 z podstawy i 77 z rozszerzonego..] strasznie duzo obcieli mi na wypracowaniu.. no coz zycie.. a wracajac do tego pyt. to dosc przyjazne ;] bo np. znajoma kilka lat wczesniej miala pyt. - "w ktorym roku powstalo NASA?" pozdrawiam i zycze udanego wyboru ;) Odpowiedz Link Zgłoś
endangered_species co ja radzę? 04.08.05, 14:21 Nie wiem, z pewnością jeżeli zostaniesz w Lublinie będziesz mieszkała z Dorotą, a to duży plus- ugotuje Ci, upierze etc etc NO i blisko do domu!! Ale Toruń to Toruń- trochę tam wydoroślejesz i sie usamodzielnisz! Napisz smsa kiedy podejmiesz decyzję, a tak w ogóle może byc do mnie wpadła pogadać??????? Może w niedzielę o 15.00?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Anglistyka na UMCS czy na UMK-co wybrać? IP: *.olsztyn.mm.pl 04.08.05, 16:21 UMK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamyk Do endangered species IP: 81.15.186.* 05.08.05, 18:17 Fajna taka konwersacja na forum!heheTo jest mój nr gg 6691913 Odpowiedz Link Zgłoś
endangered_species Re: Do endangered species 05.08.05, 19:27 już Ci napisałam wiadomość na gg, odezwij sie kiedy bedziesz miala czas to pogadamy pozdrawiam :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izka UMK !!!! i sie nie zastanawiaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 21:37 Odpowiedz Link Zgłoś