Dodaj do ulubionych

prawo zaoczne na UG

23.08.05, 22:21
Wybiera się ktoś z Was na prawo zaoczne na UG? To Wasz jedyny kierunek, czy
już drugi? I jak nastawienie?
Obserwuj wątek
    • Gość: karolcia Re: prawo zaoczne na UG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 22:53
      mam paru znajomych studiujacych zaocznie prawo na ug, i jesli mam byc szczera
      to ich opinie sa bardzo negatywne. lepiej jest wydac kase na prywatne dzienne,
      niz na zaoczne na ug.
      • Gość: dysza2 Re: prawo zaoczne na UG IP: *.gdynia.mm.pl 24.08.05, 13:31
        Ale to nie jest mój jedyny kierunek, zaczynam też dzienną ekonomię, więc
        wyjścia nie mam, muszą być zaoczne. Ja opinie słyszałam już różne, ale
        pozytywne też.. Więc może po prostu ich prawo nie interesuje, albo mają pecha..
        • Gość: karolcia Re: prawo zaoczne na UG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 15:39
          a rozumiem. i racja, wyjscia nie masz. a nie myslalas moze, by zaczac prawo
          dziennie, ale za dwa, trzy lata, gdy bedziesz miala wiecej 'luzu' na
          ekonomii, ? , pozdrawiam. ja zaczynam w tym roku prawo na ug, ale dzienne, :)
          • Gość: dysza2 Re: prawo zaoczne na UG IP: *.gdynia.mm.pl 25.08.05, 19:58
            Nie, bo ekonomia jest dla mnie ważniejsza, na prawo w Gdańsku w ogóle nie
            zdawałam. Wiąże przyszłość z ekonomią i prawem, ale bardziej z ekonomią.
          • Gość: dysza2 PS IP: *.gdynia.mm.pl 25.08.05, 20:00
            PS Poza tym na ekonomii 2 i 3 rok jest najtrudniejszy, więc dziennych bym nie
            dała rady zacząć, poza tym szkoda mi czasu, wolę spróbować jednocześnie.
            Ekonomia całe szczęścia na pierwszym roku nie jest bardzo trudna, przynajmniej
            takie słyszałam opinie od wielu osób.
            • Gość: karolcia Re: PS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 23:32
              na prawie jest wlasnie odwrotnie, pierwszy rok jest najtrudniejszy. a pozniej
              robi sie nieco luzniej i mozna myslec o drugim kierunku.
              powodzenia w pazdzierniku, :>
              • Gość: ps Re: PS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 17:50
                zobaczymy, co powiesz po II roku;) wg wiekszosci studentow I jest latwiejszy (z
                wyjatkiem powszechnej i rzymu nie ma sie o co bac)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka